Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Pireus

52 €
Piraeus City Hotel

Piraeus City Hotel

2.0 kautta 5.0 78-80 Notara Street, Pireus, Attiki
Piraeus City Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 46 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
45 €
Hotel Triton

Hotel Triton

3.0 kautta 5.0 8 Tsamadou Street, Pireus, Attiki
Hotel Triton on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 56 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
45 €
Piraeus Port Hotel

Piraeus Port Hotel

2.0 kautta 5.0 12 Evaggelistrias & 1 Notara St., Pireus, Attiki
Piraeus Port Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 32 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
62 €
Piraeus Theoxenia Hotel

Piraeus Theoxenia Hotel

5.0 kautta 5.0 23 Karaoli & Dimitriou Street, Pireus, Attiki
Piraeus Theoxenia Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stádio Geórgios Karaïskákis. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 79 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
36 €
Lilia Hotel

Lilia Hotel

3.5 kautta 5.0 Zeas 131, Passalimani, Pireus, Attiki
Lilia Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Votsalakian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 18 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
40 €
Anemoni

Anemoni

2.0 kautta 5.0 Evripidou Str 65-67, Pireus, Attiki
Anemoni on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Piraeuksen satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 45 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
60 €
Piraeus Premium Suites

Piraeus Premium Suites

4.0 kautta 5.0 233 Praxitelous, Pireus
Piraeus Premium Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pireuksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
78 €
The Alex

The Alex

3.0 kautta 5.0 Alexandrou Papanastasiou Avenue 109, Pireus, Attica
The Alex sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mikrolimano-huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 34 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
43 €
Scorpios Hotel

Scorpios Hotel

2.0 kautta 5.0 AKTI THEMISTOKLEOUS 156, Pireus
Scorpios Hotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
40 €
Argo Hotel

Argo Hotel

2.0 kautta 5.0 23 - 25 Notara Street, Pireus, Attiki
Argo Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 30 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
66 €
The Park Hotel Piraeus

The Park Hotel Piraeus

3.5 kautta 5.0 103 Kolokotroni Street, Pireus, Attiki
The Park Hotel Piraeus on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1975 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 80 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
40 €
Faros 1 Hotel

Faros 1 Hotel

3.0 kautta 5.0 140 Notara, Pireus, Attiki
Faros 1 Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
Hae hinnat
Maryflower Premium Apartments Piraeus

Maryflower Premium Apartments Piraeus

3.5 kautta 5.0 El. Venizelou 51, Pireus, Attiki
Maryflower Premium Apartments Piraeus on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Piraeus Flea Market (kirpputori) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
35 €
Hotel Delfini

Hotel Delfini

2.0 kautta 5.0 7 Leocharous Str., Pireus
Hotel Delfini on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 51 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
40 €
Anita Hotel

Anita Hotel

2.0 kautta 5.0 23 - 25 Notara Street, Pireus, Attiki
Anita Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 25 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Pireus

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Pireus

Näytä kaikki

Kohteen Pireus hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Pireus? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 42 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Pireus löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Pireus, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Pireus tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 4 lentokenttähotellia
 • 16 halpaa hotellia
 • 20 lapsiystävällistä hotellia
 • 8 luksushotellia
 • 8 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pireus


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Pireus, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Pireus niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Savoy Hotel
 • Hotel Poseidonio
 • Piraeus Theoxenia Hotel

Tämä kohteen Pireus majoitusliike on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Piraeus Theoxenia Hotel

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Pireus pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Efplias Hotel Apartments and Suites
 • Piraeus Theoxenia Hotel

Kohteeseen Pireus tutustuminen


Ystävällinen Pireus on tunnettu ravintoloista, baareista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Pireus ja sen lähellä kuuluu:

 • Panos Aravantinos -lavastemuseo
 • Pireuksen taidegalleria
 • Piraeuksen satama
 • Piraeus Flea Market
 • Sähkörautateiden museo
 • Pireuksen arkeologinen museo
 • Ekklisia Agios Nikolaos

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Pireus, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Ateena (ATH-Eleftherios Venizelos). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Pireus?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Pireus, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Pireus, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 138 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 31°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 62 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 17°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 15 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26°C ja 7°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 171 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Pireus on 386 cm.

Viimeksi varatut hotellit Pireus

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.