Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

CHC Galini Palace sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Orthodoxos Akadimia Kritisin oppilaitos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja kuntokeskuksen.

  • Jos nälkä yllättää, tilaa itsellesi jotain syötävää majoitusliikkeen ravintolassa
  • Voit käydä uimassa majoitusliikkeen ulkouima-altaassa
  • Majoitusliikkeen alueella on tarjolla kuntosali, sauna ja leikkikenttä
  • Sijaitsee vain 3 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Orthodoxos Akadimia Kritisin oppilaitos ja 6 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Tavrontis Beach

Lisätietoja hotellista CHC Galini Palace

Sijainti Kolymbari Platanias, Platanias, Crete 73006

Lisätietoja majoitusliikkeestä

Majoitusliikkeestä löytyy ravintola. CHC Galini Palace tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ulkouima-altaan, saunan ja kuntosalin.

  • Ruokapaikka

Ruoka ja juoma

Majoitusliikkeessä on ravintola.

Läheiset aktiviteetit

Tässä hotellissa käytössäsi on ulkouima-allas, sauna ja kuntosali.

Seuraavat aktiviteetit ovat saatavilla joko hotellissa tai sen lähistöllä, ja ne saattavat olla maksullisia.

  • Leikkikenttä paikan päällä

Hotellin käytännöt

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Hyvä tietää

  • Kansallisten säädösten vuoksi paikan päällä maksettavat summat eivät voi ylittää 500 EUR:n summaa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
url importing http://www.ebookers.fi/Plataniás-Hotels-CHC-Galini-Palace.h45181934-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Plataniás-Hotels-CHC-Galini-Palace.h45181934-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Plataniás-Hotels-CHC-Galini-Palace.h45181934-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.