Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Varatuimmat hotellit Pohjois-Savo

Hotel Jahtihovi 98 €
Hotel Jahtihovi

Hotel Jahtihovi

Snellmaninkatu 23, Kuopio
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kuopion tuomiokirkko ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Puijontorni sijaitsee 3,2 kilometrin päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Spa Hotel Rauhalahti 154 €
  Spa Hotel Rauhalahti

  Spa Hotel Rauhalahti

  Katiskaniementie 8, Kuopio
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Rauhalahden savusauna, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Kuopion yliopisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

   Scandic Atlas 113 €
   Scandic Atlas

   Scandic Atlas

   Haapaniemenkatu 22, Kuopio
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kuopio Art Museum ja Kuopion tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuopio Museum ja St. Nikolaos Cathedral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Lapland Hotels Kuopio 117 €
    Lapland Hotels Kuopio

    Lapland Hotels Kuopio

    Puijonkatu 32, Kuopio
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kuopio Art Museum ja Kuopion tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuopio Museum ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Finlandia Hotel Isovalkeinen 112 €
     Finlandia Hotel Isovalkeinen

     Finlandia Hotel Isovalkeinen

     Majaniementie 2, Päiväranta, Kuopio
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Puijontorni on 3,9 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Kuopio Art Museum ja Kuopion tuomiokirkko sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Kuopio Museum ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Original Sokos Hotel Puijonsarvi 137 €
      Original Sokos Hotel Puijonsarvi

      Original Sokos Hotel Puijonsarvi

      Minna Canthin Katu 16, Kuopio
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuopio Museum, Kuopion tuomiokirkko ja Kuopio Art Museum sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. St. Nikolaos Cathedral ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Spa Hotel Kunnonpaikka 140 €
       Spa Hotel Kunnonpaikka

       Spa Hotel Kunnonpaikka

       Jokiharjuntie 3, Siilinjärvi
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Puijontorni, TarinaGolf ja Kuopio Art Museum sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta hotellista. Kuopion tuomiokirkko ja Kuopio Museum ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Scandic Kuopio 120 €
        Scandic Kuopio

        Scandic Kuopio

        Satamakatu 1, Kuopio
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         St. Nikolaos Cathedral ja Kuopio Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuopion tuomiokirkko ja Kuopio Art Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Pohjois-Savo

         Jos matkakohteesi on Pohjois-Savo, voit alkaa seuraavaksi etsiä budjettiisi sopivaa hotellia. ebookersin hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä matkasi päivämäärät saat kohteen Pohjois-Savo hotellitarjoukset nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa.

         Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusvaihtoehdon tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä - sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

          

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Pohjois-Savo hotellille nopeasti

         Majoituksen lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi hotelli kohteesta Pohjois-Savo löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Lentoja kohteeseen Pohjois-Savo on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä.

          

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Pohjois-Savo hotellia

         Kohteesta Pohjois-Savo löytyy niin paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, että voi olla vaikeaa päättää, minne hotellilta ensimmäiseksi suuntaisi. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varaamasi yöpymispaikan läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Pohjois-Savo olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Pohjois-Savo

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.