Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Ponta Delgada

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Ponta Delgada

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Ponta Delgada

Loma-asunnot + lennot kohteessa Ponta Delgada

Huoneistot + lennot kohteessa Ponta Delgada

B&B + lennot kohteessa Ponta Delgada

Matkapaketit kohteeseen Ponta Delgada

Parhaat lomapaketit kohteeseen Ponta Delgada

Lomapaketit kohteeseen Ponta Delgada Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Ponta Delgada Viideksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Ponta Delgada 6-7:ksi Yöksi

Ponta Delgada – Matkat

Mikäli ajattelet kaipaavasi taukoa töistä, varaa loma uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Ponta Delgada – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apunasi on ebookers!

Ponta Delgada – Lennot ja hotelli

Onko Ponta Delgada haaveittesi lomakohde? ebookers-asiantuntijatiimi toteuttaa unelmiesi matkan – lennoista majoitukseen ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin.

Tykkäät takuulla jopa 9%*:n alennuksesta, jos hankit sekä lennot että hotellit kauttamme.

Jätä arjen murheet taaksesi parilla napsautuksella. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten houkuttelevat seikkailut odottavat aivan nurkan takana.

Jos varaat paketin ebookers-palvelusta ja satut saamaan jostakin edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Etsitpä sitten suurkaupungin sammumatonta sykettä tai suojaisia uimarantoja, me voimme auttaa sinua parantamaan matkakuumeesi. Varausehtoja sovelletaan.

Ponta Delgada – Matkat

Kannattaa muistaa, että kaupungin tunnelmaa eivät pysty luomaan rakennukset ja monumentit yksinään – mihin tahansa kohteeseen kuuluvat myös paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 20 000.

Matkaamalla siitä 1 450 km itään saavut koko valtion pääkaupunkiin (Lissabonin alue). Jos kuitenkin päätät seikkailla 12 km itään, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Lagoa.

Jos haluat oppia paikallisista kasvilajeista, Antonio Borgesin puutarha on on sitä varten juuri oikea paikka. Myös José do Canton kasvitieteellinen puutarha on paikka, jossa voit viettää mukavan päivän mutkittelevia polkuja seuraten ja ihmetellen kasvimaailman monimuotoisuutta.

Hyödynnä mahdollisuus nauttia rauhoittavasta järvimaisemasta kohteessa Lagoa das Sete Cidades (järvi).

Yritä löytää simpukoita ja hengitä syvään raikasta meri-ilmaa. Praia do Pópulon ranta ja Praia das Milíciasin ranta mahdollistavat loistavan tavan rentoutua meren äärellä!

Meillä kaikilla on tavoitteena voida paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö vain? Unohda kuntosalilaitteet ja puhdistavat mehudieetit. Olosi kohenee kokonaisvaltaisesti kohteiden Lagoa do Fogo (järvi) ja Ponta Delgadan satama upeiden maisemien keskellä.

Kauniista maailmastamme löytyy uskomattoman paljon erilaisia luonnonihmeitä ja ihmiskunnan historiasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Carlos Machadon museo antaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua useisiin kiehtoviin löydöksiin ja esineisiin.

Pistäytyminen kohteissa Kellotorni ja Ponta Delgadan kaupungin portti antaa hienon mahdollisuuden käsittää perusteellisemmin tämän seudun historiaa.

Nossa Senhora da Esperançan luostari on hyvä paikka tarkkailla paikallisten uskonnollista elämää.

Pidätkö golfista? Batalha Golf Course on paikka, jonka viheriöllä ja väylillä voit yrittää kohentaa pelitaitojasi.

Ponta Delgada – Hotellit

ebookersin hotelliopas esittelee kaikki alueen parhaat majoitukset. Valittavana on yli 34 majoitusliikettä, joiden joukosta voit napata oman yöpaikkasi helposti ja nopeasti.

Sinun ei tosiaankaan tarvitse tuhlata koko matkakassaasi matkustaaksesi tälle saarelle. Quinta da Abelheira ja Pousada de Juventude de Lagoa ovat ehdottomia valintoja niille, jotka matkailevat rajallisella budjetilla. Varaa Marina Atlantico Hotel tai Royal Garden Hotel silloin, kun haet kaikista suurinta ylellisyyttä. Nämä korkealuokkaiset hotellit taatusti tietävät miten heidän vieraansa saadaan nauttimaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ponta Delgada

Näytä kaikki 423 majoitusliikettä kohteessa Ponta Delgada
Pedras do Mar Resort & SPA

Pedras do Mar Resort & SPA

Rua das Terças, 3, Fenais da Luz, Ponta Delgada
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (12 arvostelua)

  Pedras do Mar Resort & SPA on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Batalha Golf Course. Majoitusliike ...

  Pedras do Mar Resort & SPA86 €

  Pedras do Mar Resort & SPA86 €
  Hotel Talisman

  Hotel Talisman

  Rua Marques da Praia e Manforte, 40, Ponta Delgada
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (5 arvostelua)

   Hotel Talisman on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Delgadan kaupungintalo. ...

   Hotel Talisman65 €

   Hotel Talisman65 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.