Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Ponta Delgada

Ponta Delgada Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Ponta Delgada Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Ponta Delgada – Matkat

Mikäli ajattelet kaipaavasi taukoa töistä, varaa loma uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Ponta Delgada – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apunasi on ebookers!

Ponta Delgada – Lennot ja hotelli

Onko Ponta Delgada haaveittesi lomakohde? ebookers-asiantuntijatiimi toteuttaa unelmiesi matkan – lennoista majoitukseen ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin.

Tykkäät takuulla jopa 9%*:n alennuksesta, jos hankit sekä lennot että hotellit kauttamme.

Jätä arjen murheet taaksesi parilla napsautuksella. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten houkuttelevat seikkailut odottavat aivan nurkan takana.

Jos varaat paketin ebookers-palvelusta ja satut saamaan jostakin edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Etsitpä sitten suurkaupungin sammumatonta sykettä tai suojaisia uimarantoja, me voimme auttaa sinua parantamaan matkakuumeesi. Varausehtoja sovelletaan.

Ponta Delgada – Matkat

Kannattaa muistaa, että kaupungin tunnelmaa eivät pysty luomaan rakennukset ja monumentit yksinään – mihin tahansa kohteeseen kuuluvat myös paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 20 000.

Matkaamalla siitä 1 450 km itään saavut koko valtion pääkaupunkiin (Lissabonin alue). Jos kuitenkin päätät seikkailla 12 km itään, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Lagoa.

Jos haluat oppia paikallisista kasvilajeista, Antonio Borgesin puutarha on on sitä varten juuri oikea paikka. Myös José do Canton kasvitieteellinen puutarha on paikka, jossa voit viettää mukavan päivän mutkittelevia polkuja seuraten ja ihmetellen kasvimaailman monimuotoisuutta.

Hyödynnä mahdollisuus nauttia rauhoittavasta järvimaisemasta kohteessa Lagoa das Sete Cidades (järvi).

Yritä löytää simpukoita ja hengitä syvään raikasta meri-ilmaa. Praia do Pópulon ranta ja Praia das Milíciasin ranta mahdollistavat loistavan tavan rentoutua meren äärellä!

Meillä kaikilla on tavoitteena voida paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö vain? Unohda kuntosalilaitteet ja puhdistavat mehudieetit. Olosi kohenee kokonaisvaltaisesti kohteiden Lagoa do Fogo (järvi) ja Ponta Delgadan satama upeiden maisemien keskellä.

Kauniista maailmastamme löytyy uskomattoman paljon erilaisia luonnonihmeitä ja ihmiskunnan historiasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Carlos Machadon museo antaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua useisiin kiehtoviin löydöksiin ja esineisiin.

Pistäytyminen kohteissa Kellotorni ja Ponta Delgadan kaupungin portti antaa hienon mahdollisuuden käsittää perusteellisemmin tämän seudun historiaa.

Nossa Senhora da Esperançan luostari on hyvä paikka tarkkailla paikallisten uskonnollista elämää.

Pidätkö golfista? Batalha Golf Course on paikka, jonka viheriöllä ja väylillä voit yrittää kohentaa pelitaitojasi.

Ponta Delgada – Hotellit

ebookersin hotelliopas esittelee kaikki alueen parhaat majoitukset. Valittavana on yli 34 majoitusliikettä, joiden joukosta voit napata oman yöpaikkasi helposti ja nopeasti.

Sinun ei tosiaankaan tarvitse tuhlata koko matkakassaasi matkustaaksesi tälle saarelle. Quinta da Abelheira ja Pousada de Juventude de Lagoa ovat ehdottomia valintoja niille, jotka matkailevat rajallisella budjetilla. Varaa Marina Atlantico Hotel tai Royal Garden Hotel silloin, kun haet kaikista suurinta ylellisyyttä. Nämä korkealuokkaiset hotellit taatusti tietävät miten heidän vieraansa saadaan nauttimaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ponta Delgada

Näytä kaikki 324 majoitusliikettä kohteessa Ponta Delgada
Grand Hotel Açores Atlântico

Grand Hotel Açores Atlântico

Avenida Infante D. Henrique 113, Ponta Delgada
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (8 arvostelua)

  Grand Hotel Açores Atlântico on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponta ...

  Grand Hotel Açores Atlântico148 €

  Grand Hotel Açores Atlântico148 €
  Pedras do Mar Resort & SPA

  Pedras do Mar Resort & SPA

  Rua das Terças, 3, Fenais da Luz, Ponta Delgada
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (11 arvostelua)

   Pedras do Mar Resort & SPA on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Batalha Golf Course. Majoitusliike tarjoaa ...

   Pedras do Mar Resort & SPA139 €

   Pedras do Mar Resort & SPA139 €
   Azor Hotel

   Azor Hotel

   Av. João Bosco Mota Amaral nº 4, Ponta Delgada, São Miguel, Açores
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,0/5 (7 arvostelua)

    Azor Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Delgadan satama. Majoitusliikkeessä ...

    Azor Hotel185 €

    Azor Hotel185 €
    Hotel Marina Atlântico

    Hotel Marina Atlântico

    Avenida João Bosco Mota Amaral, 1, Sao Miguel Island, Ponta Delgada
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,3/5 (12 arvostelua)

     Hotel Marina Atlântico on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Delgadan satama. ...

     Hotel Marina Atlântico135 €

     Hotel Marina Atlântico135 €
     Vila Nova Hotel

     Vila Nova Hotel

     Rua Joao Francisco Cabral 1 / 3, Ponta Delgada
      3.0 kautta 5.0
       
       
      5,0/5 (3 arvostelua)

      Vila Nova Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Azorien sotamuseo on ...

      Vila Nova Hotel74 €

      Vila Nova Hotel74 €
      Hotel VIP Executive Azores

      Hotel VIP Executive Azores

      Rotunda de Sao Goncalo, no. 131, S. Pedro, Ponta Delgada
       4.0 kautta 5.0
        
        
       3,9/5 (17 arvostelua)

       Hotel VIP Executive Azores on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Delgadan satama. Majoitusliike ...

       Hotel VIP Executive Azores67 €

       Hotel VIP Executive Azores67 €
       Casa do Mercado

       Casa do Mercado

       Largo Camões, 21, Ponta Delgada
        4.0 kautta 5.0
         
         

        Casa do Mercado on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Delgadan satama. ...

        Casa do Mercado60 €

        Casa do Mercado60 €
        Neat Hotel Avenida

        Neat Hotel Avenida

        Rua Dr José Bruno Tavares Carreiro, Ponta Delgada
         3.0 kautta 5.0
          
          

         Neat Hotel Avenida on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Delgadan huvivenesatama. ...

         Neat Hotel Avenida84 €

         Neat Hotel Avenida84 €
         Hotel Ponta Delgada

         Hotel Ponta Delgada

         Rua João Francisco Cabral 49, Ponta Delgada
          3.0 kautta 5.0
           
           
          4,3/5 (3 arvostelua)

          Hotel Ponta Delgada on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Azorien sotamuseo. Majoitusliike ...

          Hotel Ponta Delgada99 €

          Hotel Ponta Delgada99 €
          Hotel Talisman

          Hotel Talisman

          Rua Marques da Praia e Manforte, 40, Ponta Delgada
           4.0 kautta 5.0
            
            
           4,0/5 (5 arvostelua)

           Hotel Talisman on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Delgadan kaupungintalo. ...

           Hotel Talisman118 €

           Hotel Talisman118 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.