Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Mökit Ruotsi

59 €
Älgparkens Stugby

Älgparkens Stugby

2.0 kautta 5.0 Vildmarksvägen 19, Ockelbo
Tämä mökki on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wij-puutarhat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaille pation ja jääkaapin.
Hae hinnat
Mälarhusen Stugby Österlen

Mälarhusen Stugby Österlen

2.5 kautta 5.0 Östra Kustvägen 1773, Löderup
Mälarhusen Stugby Österlen on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sandhammarenin dyynit. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja mikroaaltouunin.
88 €
Bergakungen

Bergakungen

3.0 kautta 5.0 Ebbarp 3625, Osby
Bergakungen sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Klinten Skidbacke. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Bergeforsparkens Camping

Bergeforsparkens Camping

2.0 kautta 5.0
Bergeforsparkens Camping sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sandbrinken. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
49 €
Älvdalens camping

Älvdalens camping

2.5 kautta 5.0 26 Ribbholmsvägen, Alvdalen, Dalarnas län
Älvdalens camping sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porfyrmuseet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkotenniskenttä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
58 €
Hav & Logi Skärhamn

Hav & Logi Skärhamn

3.0 kautta 5.0 Rövallen 1, Skärhamn
Hav & Logi Skärhamn sijaitsee lähellä kohdetta Nordiska akvarellmuseet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
133 €
Vinbergs Stugby

Vinbergs Stugby

3.0 kautta 5.0 Sannagård 119, Falkenberg
Vinbergs Stugby on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vinbergs Golfklubb. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja golfkentän. Kaikki mökkien tarjoavat televisiot.
Hae hinnat
Slite Strandby

Slite Strandby

3.5 kautta 5.0 80 Strandvägen, Slite, Gotland
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sliten ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rösjöbaden Camping & Stugby

Rösjöbaden Camping & Stugby

3.0 kautta 5.0 Rösjötorp 1, Sollentuna
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
37 €
Mellbystrands Vandrarhem & Stugor Solstickan

Mellbystrands Vandrarhem & Stugor Solstickan

3.0 kautta 5.0 Kustvägen 152, Mellbystrand
Mellbystrands Vandrarhem & Stugor Solstickan on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mellbystrand Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
Hae hinnat
Haga Park Camping & Stugor

Haga Park Camping & Stugor

3.0 kautta 5.0 Campingvägen 2, Färjestaden
Haga Park Camping & Stugor on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pation.
54 €
Grottbyn - Near Skånes Djurpark

Grottbyn - Near Skånes Djurpark

2.5 kautta 5.0 Jularp 145, Hoor, Skåne
Grottbyn - Near Skånes Djurpark sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skånen eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Kaikki mökkien tarjoavat kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Allégården Stugor

Allégården Stugor

3.0 kautta 5.0 Kastlösa Bygata 2 B, Mörbylånga
Allégården Stugor tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
123 €
Aurora Camp

Aurora Camp

3.0 kautta 5.0 Uddenvägen 11, Kiiruna
Aurora Camp on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Luossabacken. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki mökkien tarjoavat liedet.
Hae hinnat
Gullviks Havsbad

Gullviks Havsbad

3.5 kautta 5.0
Gullviks Havsbad on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Höga kustenin rannikkoalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

Kohteen Ruotsi Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Ruotsi on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Ruotsi hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Ruotsi Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Ruotsi – vietä erilainen perheloma

Kohteen Ruotsi Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Ruotsi Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Ruotsi vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Ruotsi Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Ruotsi Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.