Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Saga – Matkat

Onko unelmakohteidesi listalla myös Saga? Loma sinne maksaa kyllä vaivan – kaupunki on erinomainen matkakohde, joten älä tyydy haaveilemaan vaan tee unelmistasi totta!

Saga – Lennot ja hotelli

Pitkäaikaisten haaveiden kohteina olleista lomista spontaaneihin pikapyrähdyksiin – ebookers räätälöi mittatilaustyönä kaikki lennot, yöpymiset ja retket juuri sinun tarpeisiisi.

Hanki lentoliput ja hotellihuoneet yhtä aikaa meidän avullamme, ja alennuksesi voi olla jopa 9.6%^.

Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa, joiden joukosta löydät takuulla omasi, olipa matkakohteesi mikä tahansa.

Hintatakuu tarkoittaa seuraavaa: kun olet varannut matkapaketin ebookers-palvelusta ja löydätkin sattumalta paremman tarjouksen muualta kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä matka alkaa nyt! Me voimme auttaa sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten kuumaan erämaahan tai lumisille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Saga – Matkat

Kun ottaa huomioon, että tämän alueen asukasluku on 170 000, uusiin ihmisiin tutustuminen ei voi olla vaikeaa!

Matkaamalla siitä 910 km itään saavut koko valtion pääkaupunkiin (Tokio). Jos kuitenkin päätät seikkailla 8 km lounaaseen, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Ogi.

Ansaitsevatko lapset hieman hemmottelua? Dongurimura on paikka, jossa koko perhe varmasti viihtyy.

Jos haluat oppia paikallisten kasvien kirjosta, Hanashobu-puutarha on on paikka, jonne kannattaa suunnata. Myös Ten Enoenin kasvitieteellinen puutarha on paikka, jossa voit käyttää kokonaisen iltapäivän mutkittelevien polkujen verkostoon eksyen ja ihmetellen kasvimaailman monimuotoisuutta.

Jos aurinko paistaa, lainaa jostakin viltti, pakkaa piknikkori ja ota suunnaksi Kono-puisto.

Jos luontoyhteytesi on ollut viimeaikoina heikonlainen, tee retki kohteeseen Kumanokawan kuuma lähde.

Jotkut matkailijat harrastavat ja ihailevat taidetta yli kaiken, kun taas toiset eivät välitä nähdä yhden yhtä maalausta tai veistosta lapsuuden kuvaamataidon tuntien jälkeen. Kuuluitpa sitten kumpaan tahansa näistä, voit olla varma että Sagan prefektuurin taidemuseo ja Chokokan asettavat esille aina jotain omaperäistä, valaisevaa ja mahdollisesti myös haastavaa tai hätkähdyttävää.

Tsunetami Sano -muistomuseo ja Okuma-muistomuseo tutustuttavat sinut siihen, mikä valtava vaikutus tämän seudun ihmisillä ja menneillä tapahtumilla oli koko maalle tai jopa koko maailmalle. Sagan linnan historiamuseo ja Sagan kaupungin kulttuurimuseo ovat myös vierailun arvoisia, silloin, kun haluat vielä syvemmän luotauksen menneisyyteen.

Älä vain unohda pysähtyä yhdessä seudun tärkeimmistä historiallisista vetonauloista, kuten Jofuku- pitkän iän keskus.

Tornien ja jykevien kivimuurien tarkoitus oli suojata asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Vaikuttava arkkitehtuuri ja mielenkiintoinen historia tekevät paikasta vierailun arvoisen.

Yodohime-pyhäkkö on suosittu kohde monien hengellisistä asioista kiinnostuneiden matkailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden elämän suurien kysymysten pohtimiseen.

Ota suunnaksi Tenzan-hiihtokeskus, jos kuulut niihin ihmisiin, joka ei tunne olevansa oikeasti lomalla, ennen kuin hän navigoi lumista rinnettä alas.

Saga – Hotellit

Ethän vain jätä majoituksen vahvistamista viime hetkeen. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla vain 6 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi katsoa kuin katua ja varata jo tänään!

Kun käytettävissä on monia mahtavia vaihtoehtoja, kuten Furuyu Onsen Oncri ja Comfort Hotel Saga, pääset matkatavarahihnan ääreltä lämpimään suihkuun ennätysajassa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Saga

Näytä kaikki 961 majoitusliikettä kohteessa Saga
APAHOTEL SAGAEKI-MINAMIGUCHI

APAHOTEL SAGAEKI-MINAMIGUCHI

1-164 Ekimae Chuo, Saga
  3.0 kautta 5.0
   
   

  APAHOTEL SAGAEKI-MINAMIGUCHI on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yoshinogari Park. ...

  APAHOTEL SAGAEKI-MINAMIGUCHI49 €

  APAHOTEL SAGAEKI-MINAMIGUCHI49 €
  APA Hotel Saga-Ekimae-Chuou

  APA Hotel Saga-Ekimae-Chuou

  2-6-14,Ekimae-cyuo, Saga, Saga-ken
   3.0 kautta 5.0
    
    

   APA Hotel Saga-Ekimae-Chuou on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yoshinogari Park. ...

   APA Hotel Saga-Ekimae-Chuou52 €

   APA Hotel Saga-Ekimae-Chuou52 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.