Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Maalaistalot Salpalinja

55 €
Iisakki Village Summer Cottages

Iisakki Village Summer Cottages

2.5 kautta 5.0 Myllylahdentie 4, Kuusamo
Iisakki Village Summer Cottages sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2,5 tähden maalaistalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
104 €
Karjalan Helmi

Karjalan Helmi

3.0 kautta 5.0 Suoparsaarentie 6, Kitee
Karjalan Helmi sijaitsee lähellä kohdetta Niinikummun uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden maalaistalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja kalustetun pation.
99 €
Taiga School

Taiga School

2.5 kautta 5.0 4 Ronkaisenrannantie, Kuusamo
Taiga School tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden maalaistalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
90 €
Wilderness Hotel Papin Talo

Wilderness Hotel Papin Talo

3.0 kautta 5.0 Myllylahdentie 4, Kuusamo
Wilderness Hotel Papin Talo sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden maalaistalossa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Villa Porkka

Villa Porkka

4.0 kautta 5.0 83 Tolpanniementie, Kuusamo
Villa Porkka sijaitsee lähellä kohdetta Kuusamon kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 4 tähden maalaistalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

Kohteen Salpalinja Maalaistalot – varaa ebookersilta

Haluaisitko yöpyä paikassa, jolla on takanaan vuosisatojen historia ja loistelias menneisyys? Monet kohteen Salpalinja Maalaistalot ovat historiallisia rakennuksia, jotka ovat toimineet menneinä vuosisatoina yläluokkaisten sukujen koteina. Niissä on edelleen näkyvillä vaikutteita menneistä ajoista, kuten itämaisia mattoja, vanhoja öljymaalauksia ja antiikkiesineiden peittämiä takanreunuksia. Kohteen Salpalinja Maalaistalot tarjoavat kuitenkin nykyaikaiset mukavuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi langaton internetyhteys ja modernit kylpyhuoneet.

Kohteen Salpalinja Maalaistalot – vietä rentouttava loma

Maaseudulla vietetty loma on tervetullut tauko arjen kiireiden keskellä. Kohteen Salpalinja Maalaistalot, jotka löytyvät ebookersin sivuilta, sopivat erinomaisesti rauhallisen loman viettämiseen. Kohteen Salpalinja Maalaistalot sijaitsevat yleensä vähän syrjemmässä, mikä takaa levollisen ilmapiirin. Vaikka tilava huone ja ihanan pehmeä sänky vetävätkin puoleensa, välillä kannattaa lähteä kävelylle raikkaaseen ulkoilmaan ja tutustua kohdetta Salpalinja ympäröivään maaseutuun.

Kun loman viettää maatalossa, pääsee nauttimaan maistuvista aterioista. Ruoat valmistetaan lähellä tuotetuista aineksista ja niiden valmistuksesta vastaavat taitavat kokit. Myös ruokailutilat ovat viihtyisät. Maalaistalot tarjoavat makuelämyksiä pitkin päivää runsaista aamiaisista herkullisiin iltapäiväteekattauksiin. Jos haluat kuitenkin välillä lähteä tutustumaan kohteen Salpalinja muuhun ravintolatarjontaan, henkilökunta osaa kertoa sinulle parhaimmat ravintolavinkit.

Valitsitpa minkä tahansa maatalomajoituksen kohteessa Salpalinja, ympäristö on varmasti viihtyisä. Valinnan varaa riittää isoista, lukemattomien huoneiden täyttämistä taloista pienempiin, vain muutamia vieraita majoittaviin hotelleihin, jotka tekevät vaikutuksen pelkistetyllä tunnelmallaan. Katso kaikki kohteen Salpalinja Maalaistalot ebookers.fi-sivustolta.

Löydä helposti kohteen Salpalinja Maalaistalot ebookersin avulla

Monissa majoitusta tarjoavissa maataloissa on myös erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten uima-allas tai tenniskenttä. Käytä majoituksen valinnassa apuna hakutoiminnon suodattimia, joilla voit rajata tuloksia esimerkiksi haluamiesi palveluiden mukaan. Voit käyttää apuna myös karttatoimintoa, joka näyttää kohteen Salpalinja Maalaistalot kartalla. Löydä juuri toiveitasi vastaava maatalomajoitus kohteesta Salpalinja, ja pian voit alkaa laskea päiviä tulevaan lomaasi.

Suosituimmat hotellit Salpalinja

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.