Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat Mökit Salpalinja

139 €
Iisakki Glass Village

Iisakki Glass Village

3.0 kautta 5.0 Myllylahdentie 4, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 10 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Rukako KELOKALTIO 7

Rukako KELOKALTIO 7

3.0 kautta 5.0 Rukatunturintie 7, Mökki 7, Kuusamo, North Ostrobothnia
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Mökki tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
Kolin Aamuranta

Kolin Aamuranta

6 Rantatie (Koli), Lieksa, Pohjois-karjala
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä mökissä on 5 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako AVATAR Rukanjurmu 5

Rukako AVATAR Rukanjurmu 5

3.0 kautta 5.0 Jurmuntie 8 as 5, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Rukako RUKANJUURI 3

Rukako RUKANJUURI 3

3.0 kautta 5.0 Salmilammentie 6 as 3, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Valtavaaran Nature Reserve. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako KIERUKA C

Rukako KIERUKA C

3.0 kautta 5.0 Kesäjärventie 29, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
Rukako Metsäpirtti

Rukako Metsäpirtti

3.0 kautta 5.0 Rukajärventie 48 G, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako Nelosmanse

Rukako Nelosmanse

3.0 kautta 5.0 RINNETIE 3, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan hyppyrimäet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako Rukanjurmu 7

Rukako Rukanjurmu 7

3.0 kautta 5.0 JURMUNTIE 8 as 7, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.

Kohteen Salpalinja Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Salpalinja on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Salpalinja hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Salpalinja Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Salpalinja – vietä erilainen perheloma

Kohteen Salpalinja Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Salpalinja Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Salpalinja vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Salpalinja Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Salpalinja Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

Suosituimmat hotellit Salpalinja

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.