Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen São Tomé ja Príncipe ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Edulliset matkat kohteeseen São Tomé ja Príncipe

Suunnitelmissa matka kohteeseen São Tomé ja Príncipe? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen São Tomé ja Príncipe matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen São Tomé ja Príncipe? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen São Tomé ja Príncipe

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen São Tomé ja Príncipe

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen São Tomé ja Príncipe. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen São Tomé ja Príncipe matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen São Tomé ja Príncipe?

Voit löytää kohteen São Tomé ja Príncipe matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa São Tomé ja Príncipe?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen São Tomé ja Príncipe.

Mikä paras aika vierailla kohteessa São Tomé ja Príncipe?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa São Tomé ja Príncipe.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa São Tomé ja Príncipe?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde São Tomé ja Príncipe on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa São Tomé ja Príncipe.

Lisää São Tomé ja Príncipe hotelleja

138 €
Pestana São Tomé

Pestana São Tomé

5.0 kautta 5.0 Avenida Marginal 12 De Julho, Sao Tomen saari
Pestana São Tomé on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Estadio Nacional 12 de Julho (stadion). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 115 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Sundy Praia Principe Island

Sundy Praia Principe Island

5.0 kautta 5.0 Praia Sundy, Principen saari
Sundy Praia Principe Island on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Margarida Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
294 €
Omali São Tomé

Omali São Tomé

4.0 kautta 5.0 Praia Lagarto, Sao Tomen saari
Omali São Tomé on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Catedral de São Tomé. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakylässä on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Bom Bom Principe Island

Bom Bom Principe Island

4.0 kautta 5.0 Bom Bom Island, Principen saari
Bom Bom Principe Island sijaitsee lähellä kohdetta Margarida Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
65 €
Hotel Central

Hotel Central

3.5 kautta 5.0 Rua de Angola, Sao Tomen saari, São Tomé
Hotel Central sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Catedral de São Tomé. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
18 €
MIP Wild Camping

MIP Wild Camping

1.0 kautta 5.0 Santo Antonio, Principen saari
Tämä leirintäalue sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baía de Santo António. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ravintolaa, 2 baaria ja kahvilan. Tässä 1 tähden leirintäalueessa on 10 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen pihan.
275 €
Roça Belo Monte Plantation Hotel

Roça Belo Monte Plantation Hotel

4.0 kautta 5.0 Chalet 6, Avenida Marginal 12 de Julho, Principen saari
Roça Belo Monte Plantation Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bananan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
125 €
Pestana Miramar São Tomé

Pestana Miramar São Tomé

3.0 kautta 5.0 Avenida Marginal 12 De Julho, Sao Tomen saari
Pestana Miramar São Tomé sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Estadio Nacional 12 de Julho (stadion). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden lomakylässä on 65 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
93 €
Roça Santo António Ecolodge Hotel

Roça Santo António Ecolodge Hotel

3.5 kautta 5.0 Roça Santo Antonio, Sao Tomen saari
Roça Santo António Ecolodge Hotel on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
100 €
N Guembú Nature Resort

N Guembú Nature Resort

3.0 kautta 5.0 NGuembú, Porto Alegre, Sao Tomen saari, São Tomé
N Guembú Nature Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ilhéu das Rolasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden lomamajassa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kalustetut patiot ja taulutelevisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa São Tomé ja Príncipe

Katso kaikki kohteen São Tomé ja Príncipe vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.