Savonlinna matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mitkä ovat Savonlinnan parhaat nähtävyydet?

Savonlinnan kohdalla tilanne on selvä – ykkösnähtävyys on ehdottomasti Olavinlinna. Se on paitsi kaupungin symboli myös yksi koko Itä-Suomen tunnetuimpia nähtävyyksiä, jossa vierailee joka vuosi tuhatmäärin väkeä. Tarkalleen ottaen linna sijaitsee pienellä saarella Savonlinnan keskustan kakkoispuolella. Saareen johtaa silta, ja linnassa on totta kai myös museo. Linnan jylhää ulkonäköä korostaa sitä ympäröivä Saimaa – hienompaa kuvauskohdetta saa hakea! Upeimmillaan nämä puitteet ovat linnassa järjestettävien tapahtumien aikaan. Suosituin niistä on Savonlinnan oopperajuhlat, mutta muitakin on.

Savonlinnan muista nähtävyyksistä kannattaa huomata ainakin idyllinen Putkinotkon alue, upea Rauhalinnan puuhuvila, jättimäinen Kerimäen puukirkko sekä monipuolinen Savonlinnan maakuntamuseo. Kesällä voit myös suunnata risteilylle historiallisella sisävesilaivalla tai tutustua lähialueen luontokohteisiin, kuten Kasinonsaariin tai suureen Linnasaaren kansallispuistoon. Lapsiperheiden kohteista erityismaininnan ansaitsevat ainakin sympaattinen nukke- ja lelumuseo Suruton sekä Punkaharjun Huvipuisto Kesämaa. Jos etsit matkamuistoja, niitä löydät Savonlinnan kirpputoreilta.

Mistä löydän parhaat pakettitarjoukset Savonlinnaan?

Haluatpa sitten valmiin paketin tai täysin omanlaisesi version, helpoiten se löytyy ebookersin hakukoneella. Sen avulla voit etsiä esimerkiksi lennot ja hotellin Savonlinnaan ja myös varata ne vain parissa minuutissa. Sinun tarvitsee vain antaa hakukoneeseen seuraavat tiedot: matkasi lähtöpaikka ja määränpää, matkapäivät, huoneiden ja matkalaisten määrä sekä matkapaketin tyyppi. Painettuasi ”Hae” saat hetkessä eteesi pitkän listan ehtosi täyttäviä pakettimatkoja. Valintaa voi helpottaa rajaamalla tuloksia hakusivun valikosta. Kun sopiva paketti on löytynyt, voit vielä muokata sen sisältöä valitsemalla esimerkiksi haluamasi lentoajan ja peruutusehdot. Pakettiin voi myös lisätä matkavakuutuksen ja aktiviteetteja. Mitä enemmän pakettiin valitsee, sitä enemmän sen hinnasta saa alennusta.

Miten löydän edullisimmat Savonlinnan pakettimatkatarjoukset?

ebookers tarjoaa aina hotellit, lennot, vuokra-autot ja aktiviteetit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. On kuitenkin huomattava, että kaikkien niiden hintaan vaikuttaa aina myös valitun ajankohdan varaus- ja kysyntätilanne. Savonlinnan hotellit ja lennot ovat kysytyimpiä kesän lomakaudella, ja varsinkin Savonlinnan oopperajuhlien aikaan. Hiljaisinta kaupungissa on puolestaan kylminä vuodenaikoina ja arkena. Jos matkasi osuu kesän lomakaudelle, on ehdottoman tärkeää, että teet varauksesi mahdollisimman ajoissa. Mitä vähemmän paikkoja ja huoneita on jäljellä, sitä kalliimpia ne ovat. Jos taas matkailet hiljaisempaan aikaan, varauksen voi tehdä myös viime tingassa. Itse asiassa se voi jopa kannattaa, sillä monet hotellit tarjoavat tuntuvia viime hetken alennuksia. Osuupa Savonlinnan-matkasi mihin aikaan tahansa, lentoja ja hotelleja kannattaa aina etsiä mahdollisimman pitkältä ajanjaksolta. Vain siten näet niiden koko hintahaitarin. Usein jo pieni muutos matkapäiviin voi tuoda huomattavia säästöjä.

Voinko perua pakettimatkan Savonlinnaan tai muuttaa sitä?

Kyllä voit. Edellytyksenä tosin on, että olet valinnut pakettiin hyvitettävät lennot ja/tai majoituksen. Muiden kohteiden tapaan Savonlinnan hotellihuoneita ja sinne liikennöitäviä lentoja myydään sekä peruutusoikeudella että ilman. Jos liput tai huone ovat hyvitettävät, ebookersin varaus ei vaikuta asiaan, vaan voit perua ne tavalliseen tapaan. Huomaa kuitenkin, että perimme hyvityssummasta aina pienen peruutuskorvauksen. Tarkemmat ehdot ja lisätietoja löydät sivustommeasiakaspalveluportaalista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Savonlinna

Miten löytää kohteen Savonlinna matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Savonlinna. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Savonlinna lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Savonlinna pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Savonlinna?

Juuri nyt kohteeseen Savonlinna saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Savonlinna itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Savonlinna ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Savonlinna?

Kohteen Savonlinna suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Savonlinna halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Savonlinna

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Savonlinna
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Savonlinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.