Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Savonlinna – Matkat

Valitse sopiva lento, etsi passi laatikon pohjalta ja ota suunnaksi Savonlinna – matka tarjoaa tilaisuuden tutustua suositun kohteen salaisuuksiin.

Savonlinna – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitelluista seikkailumatkoista nopeisiin tarjouksiin – ebookers räätälöi lennot, yöpymiset ja retket sinun toiveidesi mukaisesti.

Saat alennusta jopa 7.7%^, jos päätät varata meiltä lentoliput ja hotellihuoneet yhtenä pakettina.

Perehdy yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja rentoudu kaikessa rauhassa, suuntasitpa sitten mihin tahansa.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman paketin 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Älä enää epäröi, vaan anna periksi kiusaukselle ja vastaa kaukokohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja ainutlaatuisia elämyksiä – rajana on vain mielikuvituksesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Savonlinna – Matkat

Olitko tietoinen, että tällä alueella asuu vakituisesti 27 000 ihmistä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan lomasi aikana!

Valtion pääkaupunki Helsinki sijaitsee kohteesta Savonlinna 280 km lounaaseen ja lähikaupunki Kallislahti 15 km länteen päin.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on palata ajassa taaksepäin. Savonlinnan maakuntamuseo on vierailun väärti, jos haluat oppia lisää niistä ihmisistä ja historiallisista tapahtumista, jotka tekivät tästä seudusta sen, millaisena me tunnemme sen tänään.

Kohteen Olavinlinna jykevät kivimuurit ja korkeat tornit ovat aivan kuin saduista. Tutustu kuninkaalliseen elämänmenoon vierailemalla tässä upeassa paikassa.

Kun sinusta tuntuu siltä, että voisit viettää jonkin aikaa shoppailun parissa, ota mukaan ostosten painon kestävät laukkusi ja ota suunnaksi Savonlinnan kauppatori.

Savonlinna – Hotellit

Myös kaikkein valveutuneimmat matkailijat joutuvat toimimaan nopeasti silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin sivustolla on saatavilla vain 8 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on vain vähän, on varmasti paras varata heti!

Lukuisten matkailijoiden hyväksi toteamat vaihtoehdot, kuten Spahotel Casino ja Hotelli Pietari Kylliäinen, tekevät mieleisesi yöpymispaikan valinnasta lastenleikkiä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Savonlinna

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Savonlinna. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Savonlinna lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Savonlinna?

Juuri nyt kohteeseen Savonlinna saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Savonlinna itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Savonlinna ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Savonlinna matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Savonlinna löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Savonlinna?

Kohteen Savonlinna suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Savonlinna halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Savonlinna

106 €
Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna

Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna

4.0 kautta 5.0 Kauppatori 4-6, Savonlinna
Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Savonlinnan kauppatori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
72 €
Lomamokkila

Lomamokkila

3.0 kautta 5.0 Mikonkiventie 209, Savonlinna
Lomamokkila on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Savonlinnan kauppatori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkotenniskentän. Tässä 3 tähden majatalossa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset pihat.
85 €
Wanhan Aseman Majatalo

Wanhan Aseman Majatalo

3.0 kautta 5.0 Asemantie 11, Savonlinna
Wanhan Aseman Majatalo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Savonlinnan kauppatori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
100 €
Holiday Resort Harjun Portti

Holiday Resort Harjun Portti

3.0 kautta 5.0 Tuunaansaarentie 2, Punkaharju, Savonlinna
Tämä mökki on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lusto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden mökissä on 18 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
150 €
Lossiranta Lodge

Lossiranta Lodge

3.0 kautta 5.0 Olavinkatu 8, Savonlinna
Lossiranta Lodge on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Savonlinnan maakuntamuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
85 €
Summer Hotel Tott

Summer Hotel Tott

2.5 kautta 5.0 Satamakatu 1, Savonlinna
Summer Hotel Tott sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Savonlinnan kauppatori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 114 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat televisiot ja jääkaapit.
99 €
Niemitupa Apartments

Niemitupa Apartments

3.5 kautta 5.0 Mannilantie 77, Savonlinna
Niemitupa Apartments sijaitsee lähellä kohdetta Lusto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
97 €
Hotelli Pietari Kylliäinen

Hotelli Pietari Kylliäinen

3.0 kautta 5.0 Olavinkatu 15, Savonlinna
Hotelli Pietari Kylliäinen on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Savonlinnan maakuntamuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden hotellissa on 48 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
98 €
Summer Hotel Opera

Summer Hotel Opera

2.5 kautta 5.0 Kyrönniemenkuja 9, Savonlinna
Summer Hotel Opera sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Savonlinnan maakuntamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittiöt ja liedet.
100 €
Kerimaa Holiday Centre

Kerimaa Holiday Centre

3.5 kautta 5.0 Kerimaantie 65, Savonlinna
Kerimaa Holiday Centre on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kerigolf. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Savonlinna

Katso kaikki kohteen Savonlinna vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.