COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Savonlinna matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Lomamatkat Savonlinna ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen kohteen Savonlinna matka yhdestä ja samasta paikasta!
  • Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Savonlinna – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitelluista seikkailumatkoista nopeisiin tarjouksiin – ebookers räätälöi lennot, yöpymiset ja retket sinun toiveidesi mukaisesti.

Saat alennusta jopa 7.7%^, jos päätät varata meiltä lentoliput ja hotellihuoneet yhtenä pakettina.

Perehdy yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja rentoudu kaikessa rauhassa, suuntasitpa sitten mihin tahansa.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman paketin 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Älä enää epäröi, vaan anna periksi kiusaukselle ja vastaa kaukokohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja ainutlaatuisia elämyksiä – rajana on vain mielikuvituksesi. Varausehtoja sovelletaan.

Savonlinna – Matkat

Valitse sopiva lento, etsi passi laatikon pohjalta ja ota suunnaksi Savonlinna – matka tarjoaa tilaisuuden tutustua suositun kohteen salaisuuksiin.

Olitko tietoinen, että tällä alueella asuu vakituisesti 27 000 ihmistä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan lomasi aikana!

Valtion pääkaupunki Helsinki sijaitsee kohteesta Savonlinna 280 km lounaaseen ja lähikaupunki Kallislahti 15 km länteen päin.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on palata ajassa taaksepäin. Savonlinnan maakuntamuseo on vierailun väärti, jos haluat oppia lisää niistä ihmisistä ja historiallisista tapahtumista, jotka tekivät tästä seudusta sen, millaisena me tunnemme sen tänään.

Kohteen Olavinlinna jykevät kivimuurit ja korkeat tornit ovat aivan kuin saduista. Tutustu kuninkaalliseen elämänmenoon vierailemalla tässä upeassa paikassa.

Kun sinusta tuntuu siltä, että voisit viettää jonkin aikaa shoppailun parissa, ota mukaan ostosten painon kestävät laukkusi ja ota suunnaksi Savonlinnan kauppatori.

Savonlinna – Hotellit

Myös kaikkein valveutuneimmat matkailijat joutuvat toimimaan nopeasti silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin sivustolla on saatavilla vain 8 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on vain vähän, on varmasti paras varata heti!

Lukuisten matkailijoiden hyväksi toteamat vaihtoehdot, kuten Spahotel Casino ja Hotelli Pietari Kylliäinen, tekevät mieleisesi yöpymispaikan valinnasta lastenleikkiä.

Miten löytää kohteen Savonlinna matkat vuodelle 2021?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Savonlinna. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Savonlinna lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Savonlinna pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Savonlinna?

Juuri nyt kohteeseen Savonlinna saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Savonlinna itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Savonlinna ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Savonlinna?

Kohteen Savonlinna suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Savonlinna halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Savonlinna

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Savonlinna
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Savonlinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

ma 17.5.
HEL
Helsinki
JOE
Joensuu
75 €
FlexFlight
ma 17.5.
HEL
Helsinki
JOE
Joensuu
140 €
FlexFlight
ma 17.5. - ti 18.5.
HEL
Helsinki
JOE
Joensuu
149 €
FlexFlight
ke 19.5. - to 20.5.
HEL
Helsinki
JOE
Joensuu
164 €
FlexFlight
to 27.5. - pe 28.5.
HEL
Helsinki
JOE
Joensuu
214 €
FlexFlight

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.