Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Side hotellit

243 €
Kamelya Selin Hotel - All Inclusive

Kamelya Selin Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kamelya Caddesi Colakli, Side, Antalya
Kamelya Selin Hotel - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 308 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
220 €
Kamelya K Club - All Inclusive

Kamelya K Club - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Kamelya Caddesi Colakli, Side, Antalya
Kamelya K Club - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 584 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa - All Inclusive

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Bingesik Mevkii Kumkoy Yolu, Side, Antalya
Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa - All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 514 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
234 €
Water Side Resort & Spa Hotel - All Inclusive

Water Side Resort & Spa Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Titreyengöl Mevkii, Side, Antalya
Water Side Resort & Spa Hotel - All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 374 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
203 €
Luna Blanca Resort & Spa - All Inclusive

Luna Blanca Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kumköy Bulv. No:89, Side, Antalya
Luna Blanca Resort & Spa - All Inclusive on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Side Crown Palace Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 316 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Nashira Resort Hotel & Aqua - Spa - All Inclusive

Nashira Resort Hotel & Aqua - Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Titreyengol Mevkii, Side, Antalya
Nashira Resort Hotel & Aqua - Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 14 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 493 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kalustetut parvekkeet ja LCD-televisiot.
205 €
Otium Family Eco Club - All Inclusive

Otium Family Eco Club - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Titreyen göl Mevkii, Side, Antalya
Otium Family Eco Club - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 433 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Turquoise Hotel - All Inclusive

Turquoise Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Sorgun, Side, Antalya
Turquoise Hotel - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 486 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Aska Side Grand Prestige Hotel & SPA

Aska Side Grand Prestige Hotel & SPA

5.0 kautta 5.0 Titreyengol Manavgat, Side, Antalya
Aska Side Grand Prestige Hotel & SPA sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja 9 ravintolaa. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 346 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pesukoneet/kuivausrummut ja kalustetut parvekkeet.

Hotelli uima-altaalla – Side

Vain harvan kotoa löytyy uima-allas. Lomalla tai työmatkalla se voi kuitenkin nousta arvoon arvaamattomaan – monestakin syystä. Sään ollessa kuuma ulkouima-altaan viileys virkistää, ja pakkasilla sisäallas mahdollistaa kuntoilun ja rentoutumisen viimalta suojassa. Lapsiperheille allas tarjoaa puolestaan mahdollisuuden kylpemiseen ja rentoon yhdessäoloon. Ja totuushan on, että lapsille allas on usein hotellin kovin vetonaula – paikka, jossa kuluisi vaikka koko päivä.

Kohteen Side hotelleja uima-altaalla etsivä löytää ne helpoiten osoitteesta ebookers.fi. Matkakohteen ja -päivien ollessa selvillä hakutuloksista voi suodattaa vain uima-altaan tarjoavat hotellit ja keskittyä sen jälkeen muiden palveluiden vertailuun. Usein tämä viimeinen vaihe on kaikkein hankalin, sillä jos hotellissa on uima-allas, siellä on taatusti myös kattava valikoima muita mukavuuksia ja palveluita. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellia ei kannata etsiä ennen kuin tietää mitä haluaa. Suomessa uima-altaan tarjoavista hotelleista löytyy yleensä vähintään sauna, kuntosali ja ravintola; ulkomailla sen suojista voi löytyä aivan mitä vain.

Kun olet rajannut haun yhdistelmään ”hotelli Side uima-allas”, tuloksia kannattaa rajata vielä lisää. Voit esimerkiksi rajoittaa haun vain tietyntyyppisiin, tietyn hintaluokan tai tietyllä alueella sijaitseviin majoitusliikkeisiin. Tai sitten voit ottaa tarkasteluun vain sellaiset vaihtoehdot, joista löytyy uima-altaan lisäksi jokin tietty mukavuus tai palvelu, kuten esimerkiksi keittiö tai ilmastointi. Tuloksia rajataan ruudun vasemmassa laidassa olevien merkintäruutujen avulla. Mitä enemmän niitä merkitset, sitä lyhyemmäksi hotellien lista kutistuu. Ja tietyillä yhdistelmillä tuloksia ei saa laisinkaan – esimerkiksi yhden tähden hotellit uima-altaalla ovat melkoinen harvinaisuus. Hakutuloksia vertaillessa kannattaa tosin huomata myös se, että hakua rajaaviin palveluihin ja mukavuuksiin sisältyy vain osa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tämän vuoksi kannattaa perehtyä myös kunkin hotellin tarkempiin tietoihin. Niistä löydät myös kuvia hotellin huoneista ja yhteisistä tiloista.

Kun olet löytänyt haluamasi kohteen Side hotellin uima-altaalla, huoneen varaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Usein samalle huoneelle voi olla tarjolla useita eri hintoja. Halvimpaan hintaan ei yleensä sisälly peruutusoikeutta, kalleimpaan voi puolestaan sisältyä sen lisäksi myös esimerkiksi aamiainen tai jopa täysihoito.

Viimeisimmät Side hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.