Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Sigmund Freudin unimuseo

221 €
Belmond Grand Hotel Europe

Belmond Grand Hotel Europe

5.0 kautta 5.0 1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
Belmond Grand Hotel Europe on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venäläisen taiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1875 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 266 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
51 €
Vedensky Hotel

Vedensky Hotel

4.0 kautta 5.0 37 Bolshoy Prospect P S, Pietari
Vedensky Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jubileinin urheilupalatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1781 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
72 €
Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

5.0 kautta 5.0 Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
Solo Sokos Hotel Palace Bridge on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtionyliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 324 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Mini-hotel Petrogradskiy

Mini-hotel Petrogradskiy

2.5 kautta 5.0 Ulitsa Pionerskaya 4, Petrogradskiy, Pietari
Mini-hotel Petrogradskiy sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
44 €
Velvet

Velvet

3.5 kautta 5.0 4 S'Yezzhinskaya St, Pietari
Velvet sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Art-house for tourists

Art-house for tourists

2.5 kautta 5.0 Malyy Prospekt P.S 11, Pietari
Art-house for tourists sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Rinaldi at Bolshoy

Rinaldi at Bolshoy

3.0 kautta 5.0 Zverinskaya Ulitsa, 4, Pietari
Rinaldi at Bolshoy sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1896 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Napoleon Apart-Hotel

Napoleon Apart-Hotel

5.0 kautta 5.0 1/8 Bol'shaya Pushkarskaya str, Pietari
Napoleon Apart-Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Apartments Luxury Petrogradka

Apartments Luxury Petrogradka

3.5 kautta 5.0 Bolshoi prospekt PS 7, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
63 €
Bolshoy 19 Mini Hotel

Bolshoy 19 Mini Hotel

3.0 kautta 5.0 Bolshoy Prospect 19, Pietari
Bolshoy 19 Mini Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sigmund Freudin unimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Alex Hotel na Petrogradskoy

Alex Hotel na Petrogradskoy

3.0 kautta 5.0 Malyy prospekt 19, Petrogradskiy district, Pietari
Alex Hotel na Petrogradskoy sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Amulet on Bolshoy

Amulet on Bolshoy

2.0 kautta 5.0 5 Bol Shoy Prospekt Petrogradskoy Storon, Pietari
Amulet on Bolshoy sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Sharf Hotel

Sharf Hotel

4.0 kautta 5.0 Maliy Prospect Petrogradskoy Storony 16, Pietari
Sharf Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sisällä olevat kylpyaltaat.
Hae hinnat
Aximaris furnished rooms

Aximaris furnished rooms

3.0 kautta 5.0 Zverinskaya 2/5, Pietari
Aximaris furnished rooms on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 7 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
MANGO hotel

MANGO hotel

2.5 kautta 5.0 Ulitsa Krasnogo Kursanta, Pietari, St. Petersburg
MANGO hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Sigmund Freudin unimuseo läheltä

Haluaisitko, että Sigmund Freudin unimuseo olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Sigmund Freudin unimuseo sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Sigmund Freudin unimuseo ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Pietari hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.