Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sunny Beach

Hae hinnat
DIT Majestic Beach Resort

DIT Majestic Beach Resort

4.0 kautta 5.0 Sunny Beach, Sunny Beach, Burgas
DIT Majestic Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sunny Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 518 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
106 €
HVD Club Hotel Bor- Ultra All Inclusive

HVD Club Hotel Bor- Ultra All Inclusive

3.0 kautta 5.0 Unnamed Road, Slanchev Bryag, Sunny Beach
HVD Club Hotel Bor- Ultra All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sunny Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 229 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
90 €
Barceló Royal Beach

Barceló Royal Beach

5.0 kautta 5.0 Resort Sunny Beach, Sunny Beach
Barceló Royal Beach on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sunny Beach on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kasinokuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 304 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
102 €
Helena Park - Ultra All inclusive

Helena Park - Ultra All inclusive

5.0 kautta 5.0 Sunny Beach, Sunny Beach
Helena Park - Ultra All inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sunny Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 211 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.
Hae hinnat
Cook's Club Sunny Beach - Adults only

Cook's Club Sunny Beach - Adults only

4.0 kautta 5.0 8240 Sunny Beach Resort, Sunny Beach
Cook's Club Sunny Beach - Adults only on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nessebarin stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 229 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
32 €
Harmony Suites Dream Island

Harmony Suites Dream Island

3.0 kautta 5.0 Chaika, Sunny Beach, Burgas
Harmony Suites Dream Island on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sunny Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 2 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 189 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Hotel Laguna Park & Aqua Club - All Inclusive

Hotel Laguna Park & Aqua Club - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Sunny Beach, Sunny Beach, Nessebar
Hotel Laguna Park & Aqua Club - All Inclusive on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sunny Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 237 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Cascadas Family Resort

Cascadas Family Resort

4.0 kautta 5.0 149 Chaika St., Sunny Beach, Bourgas
Cascadas Family Resort on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Action Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 9 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 220 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Bora Bora

Bora Bora

3.0 kautta 5.0 7 Slavianska Street, Sunny Beach
Bora Bora sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sunny Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 41 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
37 €
Hotel Golden Ina-Rumba Beach-All Inclusive

Hotel Golden Ina-Rumba Beach-All Inclusive

4.0 kautta 5.0 8230 Sunny Beach, Sunny Beach, Burgas
Hotel Golden Ina-Rumba Beach-All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sunny Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 130 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sunny Beach

Katso kaikki kohteen Sunny Beach vuokra-autot

Sunny Beach – Hotellit

Sunny Beach – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika jättää arjen huolet taakse ja kokea Sunny Beach ja sen monet nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset kaikesta matkalla tarvitsemastasi!

Voit saada alennusta jopa 7.7%^, jos hankit lennot ja hotellihuoneet yhdessä.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta on helppo löytää haluamansa loma.

Miltäpä hintatakuu kuulostaisi? Jos satut löytämään jostakin edullisemman lento- ja hotellitarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla hintojen välisen erotuksen.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten aavikon hiekalle tai korkeille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin levittäytyville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Sunny Beach – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 118 hotellitietokantaan päivitettyä majoitusliikettä. Näin upeasta valikoimasta sen parhaan majoitusvaihtoehdon löytäminen käy käden käänteessä.

Sekä reppureissaajat että kuherruskuukauttaan viettävät löytävät varmasti itselleen mieluisan majoitusvaihtoehdon. Jos toiveissasi on mukava huone järkevään hintaan, hyviä vaihtoehtoja ovat OLYMP Apartcomplex ja Festa Panorama Hotel. Sol Nessebar Mare ja Iberostar Sunny Beach Resort - All Inclusive ovat kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Nämä laatuhotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia luksuksesta lomansa aikana.

Löydä halvat matkat kohteeseen Sunny Beach

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sunny Beach. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Sunny Beach lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Sunny Beach?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Sunny Beach maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sunny Beach itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sunny Beach ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Sunny Beach matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Sunny Beach löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sunny Beach?

Kohteen Sunny Beach suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sunny Beach halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.