Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tabarka – Matkat

Irtaudu hetkeksi arkipäivän huolista ja järjestä itsellesi unohtumaton matka kohteeseen Tabarka – apuna sinulla on ebookers.

Tabarka – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sanoa hyvästit arkisille rutiineille ja kokea Tabarka ja sen aarteet, ebookers tarjoaa sinulle herkulliset tarjoukset kaikesta siitä, mitä hyvään matkaan tarvitaan.

Hanki lentoliput ja majoitukset yhtä aikaa meidän avullamme, ja voit säästää jopa 9.6%^.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on helppoa löytää haluamansa lomamatka.

Kiinnostaako hintatakuu? Jos löydät jostakin edullisemman matkapaketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla tarjousten välisen erotuksen.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi ottaa valta. Kaikissa kohteissa on iloisia yllätyksiä ja upeita nähtävyyksiä, joten anna meidän auttaa sinua lähtemään liikkeelle!

Varausehtoja sovelletaan.

Tabarka – Matkat

Ottaen huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 14 000, uusien ihmisten tapaaminen onnistuu varmasti vaivatta!

Tabarka sijaitsee kätevän matkan päässä lähikaupungista (Nefza), jonne pääsee kulkemalla 25 km itään päin. Pääkaupunki Tunis sijaitsee kauempana: sen saavuttaa matkaamalla 120 km itään.

Maailmassa ei ole montaa miellyttävämpää asiaa kuin kävelyretken tekeminen ja näkinkenkien keräily meren rannalla. Tabarkan ranta on täydellinen kohde, kun sinusta tuntuu siltä, että tarvitset hieman meriterapiaa.

Vedä jalkaan mukavimmat kävelykenkäsi ja pakkaa reppuusi eväät päiväretkeä varten. Tarbarkan satama tarjoaa hyvät mahdollisuudet pieneen luontoseikkailuun.

Tabarkan linnoitus on vahvatekoinen puolustuslinnoitus. Voit oppia enemmän siellä käytetyistä, varsin älykkäistä puolustusmenetelmistä ja antaa mielikuvituksesi lentää kuvitellessasi piirityksiä ja taisteluja, jotka käytiin juuri siellä.

Tabarka – Hotellit

Kun saatavilla on vain 5 majoitusliikettä, fiksu lomailija valitsee majoituksen niin nopeasti kuin mahdollista. Selaa ebookersin sivusto tarkkaan heti, kun matkapäiväsi ovat selvillä. Sieltä löydät pienimmätkin yksityiskohdat.

Mimosa Tabarka ja Yadis Morjane Tabarka ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka on hyvä muistaa varausta tehdessä. Jos pidät näkemästäsi, älä hukkaa aikaa! Nämä majoitusliikkeet ovat erittäin suosittuja kodikkaiden huoneidensa ja ammattitaitoisen henkilökuntansa ansiosta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Tabarka

Näytä kaikki 24 majoitusliikettä kohteessa Tabarka
116 €
La Cigale Tabarka Hôtel - Thalasso & Spa -Golf

La Cigale Tabarka Hôtel - Thalasso & Spa -Golf

5.0 kautta 5.0 Zone Touristique El Morjene, Tabarka
La Cigale Tabarka Hôtel - Thalasso & Spa -Golf on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tabarkan satama Port de Plaisance. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 248 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
62 €
El Mouradi Hammam Bourguiba

El Mouradi Hammam Bourguiba

3.0 kautta 5.0 Hammam Bourguiba, Ain Draham
El Mouradi Hammam Bourguiba tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 151 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
40 €
Hotel Dar Ismail Tabarka

Hotel Dar Ismail Tabarka

5.0 kautta 5.0 Tabarka Touristic Road, Tabarka, TABARKA
Hotel Dar Ismail Tabarka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tabarkan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 330 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen/pation ja plasmatelevision.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.