Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Motellit Tanska

94 €
Fanø Night & Stay

Fanø Night & Stay

2.5 kautta 5.0 32 Vangled, Fanö
Fanø Night & Stay sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vattimeren kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden motellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
221 €
LEGOLAND Pirates' Inn Motel

LEGOLAND Pirates' Inn Motel

3.0 kautta 5.0 Ellehammers Alle 2, Billund
LEGOLAND Pirates' Inn Motel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden motellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
Struckshus

Struckshus

3.0 kautta 5.0 Strucks Alle 63, Tonder, Jutland
Struckshus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tonder Kristkirke. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden motellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
91 €
Motel Højmølle Kro

Motel Højmølle Kro

3.0 kautta 5.0 Nykøbingvej 112, Eskilstrup, Falster
Motel Højmølle Kro sijaitsee lähellä kohdetta Crocodile Zoo -eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden motellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
87 €
Jels Motel & Sportscenter

Jels Motel & Sportscenter

3.0 kautta 5.0 Ørstedvej 10, Jels, Rodding
Jels Motel & Sportscenter tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden motellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Motel Skive

Motel Skive

3.0 kautta 5.0 Skyttevej 13C, Skive
Motel Skive on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulturcenter Limfjordin kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden motellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Motel Rovli

Motel Rovli

2.5 kautta 5.0 Holmvej 3, Brons, Skaerbaek
Motel Rovli sijaitsee lähellä kohdetta Skærbækcentretin lomakeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ilmainen kiinteä internetyhteys ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden motellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
89 €
Motel Hadsten

Motel Hadsten

2.5 kautta 5.0 Skanderborgvej 2, Hadsten
Motel Hadsten tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden motellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Löydä kohteen Tanska halvimmat Motellit

Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Tanska mahdollisimman halvalla, sinun kannattaa huomioida etenkin tämän alueen lukuisat Motellit. Motellien kaksi kovinta valttia ovat helppous ja halpa hinta. Yleensä tarjolla on kaikki välttämättömyydet suoraan moottori- tai valtatien vierellä hintaan, jolle ei löydy vertaista. Etsi motelleja ebookersilta jo tänään – saatat yllättyä. Etenkin hinnat huomioiden tarjolla on nimittäin usein hämmentävän paljon mukavuuksia ja palveluita. Vähimmillään huonehintaan kuuluu ilmainen pysäköinti ja tuplasängyllä, televisiolla ja kylpyhuoneella varustettu huone, mutta paikoin asiakkaille tarjotaan niiden oheen myös esimerkiksi uima-allas, pelihuone sekä maksulliset lentokenttäkuljetukset. Kuten tästä voi päätellä, motelleista on moneksi.

Kohteen Tanska Motellit – yövy halvalla täysin mukavuuksin

Jos etsit perustason huonetta aivan pääväylien liepeiltä, sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa kohteen Tanska Motellit. Aiemmin lähinnä rekka- ja autokuskeja palvelleet motellit houkuttelevat nykyisin joka sortin yöpyjiä. Suosion seurauksena taso on noussut, ja motellit ovat alkaneet valloittamaan myös kaupunkien ydinalueita. Motellit tarjoavat aina halpaa ja helppoa majoitusta. Valtaosa sijaitsee lisäksi joko aivan suuren valtatien vieressä tai vähintään hyvin lähellä sitä.

Monet kohteen Tanska Motellit tarjoavat kuitenkin paljon muutakin kuin pelkän halvan yösijan. Monissa niistä vallitsee nimittäin aivan omalaisensa viehättävä tunnelma. Yhdysvalloissa vähemmän reissanneille jo auton pysäköiminen suoraan huoneen eteen voi olla kokemus. Etenkin iltaisin ja öisin oma lukunsa on myös motellin vieressä pauhaavan autotien valovirta, joka luo sekä sisä- että ulkotiloihin täysin oman hypnoottisen tunnelmansa. Pitkillä monen päivän automatkoilla harvoille tulee edes mieleen suunnata mihinkään muualle kuin motelliin. Koska sellaisen löytää aina suoraan valtatien kyljestä, saapuminen ja tien päälle paluu sujuu minuuteissa. Etenkin tuntemattomilla alueilla moinen helppous voi olla kullanarvoista.

Koska Motellit pyrkivät tarjoamaan ennen muuta helppoa majoitusta, myös sisäänkirjautumisprosessi on yleensä karsittu niin nopeaksi kuin suinkin mahdollista. Pitkiä keskusteluja, laukkuja kantavia huonepoikia tai tervetulojuomia ei siis ole odotettavissa, mutta harvapa niitä näissä paikoissa odottaisikaan. Asiakkaalle annetaan avain ja osoitetaan huone, kaikesta muusta hän voi huolehtia itse.

Laukkuavun tarpeen tosin poistaa myös se, että matka vastaanotolta taitetaan jokseenkin aina omalla autolla. Itse asiassa vain harvat suuntaavat motelleihin ilman omaa autoa. Perinteiseen tapaan jokseenkin kaikki kohteen Tanska Motellit tarjoavat asiakkailleen ilmaisen pysäköintipaikan. Yleensä pysäköintipaikka on suoraan oman huoneen edustalla tai ainakin hyvin lähellä sitä.

Tutustu ebooksin valikoimaan ja löydä parhaat Motellit kohteessa Tanska

Motellit sopivat etenkin niille, jotka haluavat nähdä ja kokea kaikki kohteen Tanska nähtävyydet ja maamerkit – ja mahdollisimman halvalla. Motelleja vertaillessa kannattaa hyödyntää etenkin ebookersin kätevää karttatyökalua. Sen avulla saat ruudullesi muutamalla painalluksella kaikki kohteen Tanska pienet ja suuret majapaikat. Kartan lähennystoiminnolla voit lisäksi perehtyä esimerkiksi majapaikkojen lähialueisiin ja maantieyhteyksiin. Riippumatta siitä millä, milloin tai miten pitkäksi aikaa olet kohteeseen Tanska saapumassa, ebookersin kattavasti motellivalikoimasta löytyy taatusti sopiva vaihtoehto myös sinulle.

Suosituimmat hotellit Tanska

Näytä kaikki 28 742 majoitusliikettä kohteessa Tanska
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.