Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Tiomanin saari

118 €
Tunamaya Beach & Spa Resort

Tunamaya Beach & Spa Resort

4.0 kautta 5.0
Tunamaya Beach & Spa Resort on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Asahin vesiputous. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakylässä on 54 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja taulutelevisiot.
20 €
Peladang Tioman Chalet

Peladang Tioman Chalet

2.5 kautta 5.0
Peladang Tioman Chalet on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiomanin meripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kokoushuoneet. Tässä 2,5 tähden lomamajassa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
204 €
Japamala Resort

Japamala Resort

4.5 kautta 5.0
Japamala Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pulau Tokong Bahara. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja taulutelevision.
45 €
THE BARAT TIOMAN BEACH RESORT

THE BARAT TIOMAN BEACH RESORT

3.5 kautta 5.0
THE BARAT TIOMAN BEACH RESORT on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kampung Juara Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden lomakylässä on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja LED-television.
38 €
Paya Beach Spa & Dive Resort

Paya Beach Spa & Dive Resort

4.0 kautta 5.0
Paya Beach Spa & Dive Resort on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tiomanin meripuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi täyden palvelun kylpylän, ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden lomakylässä on 110 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Minang Cove Resort & Spa

Minang Cove Resort & Spa

3.5 kautta 5.0
Minang Cove Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Asahin vesiputous. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ravintolan ja rantabaarin. Tässä 3,5 tähden lomakylässä on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pation ja minibaarin.
Hae hinnat
Bagus Place Retreat

Bagus Place Retreat

3.0 kautta 5.0
Bagus Place Retreat sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Asahin vesiputous. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja jääkaapin.
39 €
1511 Coconut Grove

1511 Coconut Grove

3.0 kautta 5.0
1511 Coconut Grove sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kampung Juara Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Go Deeper Tioman

Go Deeper Tioman

2.0 kautta 5.0
Go Deeper Tioman sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tiomanin meripuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 2 tähden hotellissa on 16 huonetta.
67 €
Aman Tioman Beach Resort

Aman Tioman Beach Resort

3.5 kautta 5.0
Aman Tioman Beach Resort sijaitsee lähellä kohdetta Tiomanin meripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 3 ravintolaa, 2 kahvilaa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 119 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LED-televisiot ja tallelokerot.
Hae hinnat
Tamara Resort

Tamara Resort

2.5 kautta 5.0 LOT 423, Kampung Juwara, Tiomanin saari
Tamara Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kampung Juara Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden lomamajassa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
25 €
Juara Mutiara Resort

Juara Mutiara Resort

2.0 kautta 5.0
Juara Mutiara Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kampung Juara Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä 2 tähden lomamajassa on 40 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille plasmatelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
57 €
MELINA BEACH RESORT

MELINA BEACH RESORT

2.5 kautta 5.0 Kampung Genting, Kampung Paya, Tiomanin saari
MELINA BEACH RESORT tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja rantakuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Berjaya Tioman Resort

Berjaya Tioman Resort

4.0 kautta 5.0 Kampong Lalang, Mersing, Tiomanin saari, Johor
Berjaya Tioman Resort on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tiomanin meripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 268 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
32 €
SELESA Tioman Apartment

SELESA Tioman Apartment

2.5 kautta 5.0
SELESA Tioman Apartment on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tiomanin meripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja välipalabaarin/delin. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 40 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Tiomanin saari

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Tiomanin saari

Näytä kaikki

Kohteen Tiomanin saari hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Tiomanin saari? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 23 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Tiomanin saari löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tiomanin saari

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Tiomanin saari, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Tiomanin saari niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Bagus Place Retreat
 • SELESA Tioman Apartment
 • Japamala Resort

Nämä kohteen Tiomanin saari hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Berjaya Tioman Resort
 • SELESA Tioman Apartment
 • Paya Beach Spa & Dive Resort

Matkailijat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa Tiomanin saari, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Berjaya Tioman Resort

Kohteeseen Tiomanin saari tutustuminen

Tiomanin saari on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja kalaravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Tiomanin saari ja sen lähellä kuuluu:

 • Kampung Juara Beach (ranta)
 • Tiomanin meripuisto
 • Juara Turtle Project -merikilpikonnaprojekti
 • Asahin vesiputous
 • Ali's Waterfall
 • Bukit Parang Panjang
 • ABC Beach

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Tiomanin saari?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Tiomanin saari, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Toukokuu ja huhtikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Tiomanin saari, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä kesäkuu ja heinäkuu. Huhtikuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas elokuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 31 °C ja öisin 23 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 363 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 32 °C päivisin ja 22 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 513 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 22 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 334 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31 °C ja 22 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 542 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Tiomanin saari on 1752 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.