Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Tirana

75 €
Tirana International Hotel & Conference Centre

Tirana International Hotel & Conference Centre

4.0 kautta 5.0 City Center, Scanderbeg Square, Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Skanderbeg-aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
58 €
Hotel Colosseo Tirana

Hotel Colosseo Tirana

4.0 kautta 5.0 Rruga e Durrësit, Sheshi Adem Jashari, Tirana
Hotel Colosseo Tirana on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 45 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
114 €
Maritim Hotel Plaza Tirana

Maritim Hotel Plaza Tirana

5.0 kautta 5.0 Rruga 28 Nentori, Tirana
Maritim Hotel Plaza Tirana on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 190 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
42 €
Te Stela Resort

Te Stela Resort

4.0 kautta 5.0 Autostrada Tirane Durres, km 7, Tirana
Te Stela Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Skanderbeg-aukio sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
72 €
Mondial Hotel

Mondial Hotel

4.0 kautta 5.0 Rr. Muhamet Gjollesha, Tirana
Mondial Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Select Hill Resort

Select Hill Resort

3.0 kautta 5.0 Rruga Nacionale Tirane-Dajt km5, Tirana, Tirana
Select Hill Resort sijaitsee lähellä kohdetta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden lomakylässä on 26 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
39 €
VH Premier As Tirana Hotel

VH Premier As Tirana Hotel

4.0 kautta 5.0 Rruga Reshit Petrela, Usluga Complex, Tirana
VH Premier As Tirana Hotel sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oikeusministeriö. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 19 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kuivaavan pesukoneen.
110 €
Rogner Hotel Tirana

Rogner Hotel Tirana

4.0 kautta 5.0 Bulevardi Deshmoret E Kombit, Tirana
Rogner Hotel Tirana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
100 €
Mak Albania Hotel

Mak Albania Hotel

5.0 kautta 5.0 Sheshi Italia, Tirana
Mak Albania Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tiranan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 151 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
24 €
Mosaic Home

Mosaic Home

2.0 kautta 5.0 8 Rruga Sulejman Pitarka, Tirana, Tirana County
Mosaic Home sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
28 €
Hotel Jolly

Hotel Jolly

3.0 kautta 5.0 Avni Rustemi Square, Tirana
Hotel Jolly on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Chateau Linza Resort

Chateau Linza Resort

4.0 kautta 5.0 Rruga Sotir Caci, Tirana, Qarku i Tiranës
Chateau Linza Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bunk’Art -museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 28 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
32 €
Hotel Vila e Arte

Hotel Vila e Arte

3.0 kautta 5.0 Qemal Stafa, Near the General Prosecution Office, Tirana
Hotel Vila e Arte on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
107 €
Xheko Imperial Hotel

Xheko Imperial Hotel

4.5 kautta 5.0 Rruga Ibrahim Rugova, Tirana
Xheko Imperial Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 72 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja porealtaat sisätiloissa.
60 €
Dinasty Hotel

Dinasty Hotel

4.0 kautta 5.0 Rruga e Kosovarëve Street, Tirana
Dinasty Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tekojärven leikkikenttä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 28 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Tirana

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Tirana

Näytä kaikki

Kohteen Tirana hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Tirana? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Skanderbeg-aukio ja Puolustusministeriö. Voit valita 240 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Tirana löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Tirana, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Tirana tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 36 lentokenttähotellia
 • 6 halpaa hotellia
 • 43 lapsiystävällistä hotellia
 • 7 luksushotellia
 • 11 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tirana

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Tirana, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Tirana niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Tirana International Hotel & Conference Centre
 • Idea Hotel
 • Te Stela Resort

Nämä kohteen Tirana hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • The Rooms Apartments Tirana
 • Rogner Hotel Tirana
 • Te Stela Resort

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Tirana hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • The Rooms Apartments Tirana
 • Tirana International Hotel & Conference Centre
 • Sky Tower

Kohteeseen Tirana tutustuminen

Kulttuurisesti rikas Tirana on tunnettu museoista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Tirana ja sen lähellä kuuluu:

 • Skanderbeg-aukio
 • Puolustusministeriö
 • Albanian kansallispankki
 • Tiranan kaupunginhallitus
 • Toptani-ostoskeskus
 • Tiranan parlamentti
 • Pyramidi

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Tirana, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Tirana (TIA-Nene Terezan kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Tirana?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Tirana, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Tirana, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 18 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 175 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30 °C päivisin ja 7 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 213 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 32 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 153 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 25 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 240 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Tirana on 782 cm.

Viimeksi varatut hotellit Tirana

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.