Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.3. - 31.3.
Ensi viikonloppuna
5.4. - 7.4.

Aina edullinen majoitus – Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku 114 €
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Linnankatu 32, Turku
   
  4,1
  /5 (78 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Wäinö Aaltosen museo on 0,4 kilometrin ja Turun satama on 2,7 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Aboa Vetus ja Ars Nova ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Club Caribia 67 €
  Holiday Club Caribia

  Holiday Club Caribia

  Kongressikuja 1, Turku
    
   3,3
   /5 (36 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Sibeliusmuseo, Aboa Vetus ja Ars Nova ja Turun yliopisto ovat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista.Turun tuomiokirkko ja Ǻbo Akademi ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Scandic Turku 95 €
   Scandic Turku

   Scandic Turku

   Eerikinkatu 30, Turku
     
    3,5
    /5 (74 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Hotelli keskustassa lähellä lentokenttää. Wäinö Aaltosen museo, Turun satama ja Mikaelinkirkko ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Turun kauppatori.

    Centro Hotel Turku 109 €
    Centro Hotel Turku

    Centro Hotel Turku

    Yliopistonkatu 12a, Turku
      
     3,9
     /5 (34 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Hotelli keskustassa lähellä lentokenttää. Turun kauppatori, Sibeliusmuseo ja Turun tuomiokirkko ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Aboa Vetus ja Ars Nova ja Turun taidemuseo.

     Parhaat edulliset hotellit ja majoitukset – Turku

     Omena Hotel Turku 52 €
     Omena Hotel Turku

     Omena Hotel Turku

     Humalistonkatu 7, Turku
       
      3,5
      /5 (28 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Turun taidemuseo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Turun kauppatori ja Mikaelinkirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kartta

      Viimeksi varatut hotellit - Turku

      Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Turku

      Jos matkakohteesi on Turku, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Turku hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

      Siirtyminen lentokentältä kohteen Turku hotellille nopeasti

      Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Turku hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Turku on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

      Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Turku hotellia

      Kohteesta Turku löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Turku hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Turku olisi varmasti ikimuistoinen.

      Viimeisimmät hotelliarvostelut – Turku

      Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.