Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Twizel – Hotellit

Twizel – Lennot ja hotelli

Onko Twizel aina mielessäsi? Viikkojen mittaisista reissuista aina lyhyempiin minilomiin – ebookers on kiehtovien matkojen todellinen asiantuntija.

Jos varaat lentoliput ja huoneet yhtä aikaa, voit säästää jopa 7.7%^.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on rajattomasti seikkailuja. Kansainvälisessä verkostossamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoituskohdetta. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, meidän avullamme pääset sinne varmasti.

Maailma on täynnä kohteita, joissa tekemistä riittää. Kaipaatko suurkaupungin sykettä vai luonnon rauhaa? Oli miten oli, on koittanut aika pakata matkalaukku ja panna töpinäksi!

Varausehtoja sovelletaan.

Twizel – Hotellit

Jopa kaikista kokeneimmat matkailijat joutuvat toimimaan silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin sivustolla on ainoastaan 7 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on varmasti paras toimia nopeasti!

Kun tarjolla on monia mahtavia vaihtoehtoja, kuten Matuka Luxury Lodge ja Heartland Lodge, pääset lentokoneesta sileiden lakanoiden väliin ennätysajassa.

Löydä halvat matkat kohteeseen Twizel

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Twizel. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Twizel lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Twizel?

Juuri nyt kohteeseen Twizel saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Twizel itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Twizel ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Twizel matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Twizel löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Twizel?

Kohteen Twizel suosituimmat kuukaudet ovat tammikuu, helmikuu, maaliskuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Twizel halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Twizel

62 €
Mountain Chalets Motel

Mountain Chalets Motel

3.0 kautta 5.0 Wairepo Road, Twizel
Mountain Chalets Motel on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden chalet'ssa on 25 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
56 €
Colonial Motel Twizel

Colonial Motel Twizel

3.0 kautta 5.0 38 Mackenzie Drive, Twizel
Colonial Motel Twizel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden motellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Koti poissa kotoa plus

Koti poissa kotoa plus

54 Rhoboro Rd, Twizel, Canterbury
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
18 €
High Country Motel and Backpackers

High Country Motel and Backpackers

2.5 kautta 5.0 23 Mackenzie Drive, Twizel
High Country Motel and Backpackers on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden motellissa on 104 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden.
79 €
The Lakes Motel Twizel

The Lakes Motel Twizel

3.5 kautta 5.0 10 Mackenzie Drive, Twizel
The Lakes Motel Twizel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3,5 tähden motellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Mackenzie Country Hotel Twizel

Mackenzie Country Hotel Twizel

3.0 kautta 5.0 Cnr Ostler & Wairepo Roads, PO Box 99, Twizel
Mackenzie Country Hotel Twizel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, baari ja business center. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 108 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen/pation ja LCD-television.
114 €
Heartland Lodge

Heartland Lodge

4.0 kautta 5.0 19 Northwest Arch, Twizel
Heartland Lodge on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden lomamajassa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
134 €
Twizel Cottages

Twizel Cottages

3.5 kautta 5.0 2 Irishman Drive, Twizel
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden mökissä on 2 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
NOMAC No8

NOMAC No8

3.5 kautta 5.0 8 Matukituki Crescent, Twizel
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Ruataniwha-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Family Gathering at Harris

Family Gathering at Harris

3.5 kautta 5.0 11 Harris Place, Twizel
Tämä loma-asunto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twizelin keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Twizel

Katso kaikki kohteen Twizel vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.