Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Twizel – Hotellit

Twizel – Hotellit

Jopa kaikista kokeneimmat matkailijat joutuvat toimimaan silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin sivustolla on ainoastaan 7 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on varmasti paras toimia nopeasti!

Kun tarjolla on monia mahtavia vaihtoehtoja, kuten Matuka Luxury Lodge ja Heartland Lodge, pääset lentokoneesta sileiden lakanoiden väliin ennätysajassa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Twizel

Näytä kaikki 50 majoitusliikettä kohteessa Twizel
Mountain Chalets Motel

Mountain Chalets Motel

Wairepo Road, Twizel
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Mountain Chalets Motel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Twizelin keskusta. ...

  Mountain Chalets Motel76 €

  Mountain Chalets Motel76 €
  High Country Motel and Backpackers

  High Country Motel and Backpackers

  23 Mackenzie Drive, Twizel
   2.5 kautta 5.0
    
    

   High Country Motel and Backpackers on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   High Country Motel and Backpackers52 €

   High Country Motel and Backpackers52 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.