Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Västerbotten

87 €
Elite Hotel Mimer

Elite Hotel Mimer

4.0 kautta 5.0 Kungsgatan 75, Uumaja
Elite Hotel Mimer on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Uumajan kaupunginkirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
508 €
Tree Hotel

Tree Hotel

5.0 kautta 5.0 Edeforsväg 2 A, Harads
Tree Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Edefors kyrka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden puumajassa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
64 €
Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

3.5 kautta 5.0 Skolgatan 62, Vasaplan, Uumaja
Comfort Hotel Winn on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umea People's House (konserttitalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja välipalabaarin/delin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
83 €
Best Western Malmia Hotel

Best Western Malmia Hotel

3.0 kautta 5.0 Torget 2, Skelleftea
Best Western Malmia Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Citykompaniet on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
97 €
Skoogs BnB

Skoogs BnB

3.0 kautta 5.0 UDDMANSGATAN 5, Piteå
Skoogs BnB sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Byxtorget. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
82 €
Hotell Björken

Hotell Björken

3.0 kautta 5.0 Lasarettsbacken 10, Uumaja
Hotell Björken on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uumajan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 246 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
145 €
KUST Hotell & Spa

KUST Hotell & Spa

4.0 kautta 5.0 Hamngatan 60, Piteå
KUST Hotell & Spa on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Byxtorget. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
63 €
Comfort Hotel Umea City

Comfort Hotel Umea City

2.5 kautta 5.0 Storgatan 47 B, Uumaja
Comfort Hotel Umea City on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Väven-kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 131 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
78 €
U&Me, BW Signature Collection

U&Me, BW Signature Collection

3.5 kautta 5.0 Storgatan 46A, Uumaja
U&Me, BW Signature Collection on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Väven-kulttuurikeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 162 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
96 €
Stora Hotellet, BW Premier Collection

Stora Hotellet, BW Premier Collection

4.5 kautta 5.0 Storgatan 46, Uumaja
Stora Hotellet, BW Premier Collection on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Väven-kulttuurikeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 82 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
61 €
Hotell Pilen

Hotell Pilen

2.5 kautta 5.0 Pilgatan 5, Uumaja
Hotell Pilen on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bildmuseet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä porealtaan ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Scandic Plaza Umeå

Scandic Plaza Umeå

3.5 kautta 5.0 Storgatan 40, Uumaja
Scandic Plaza Umeå on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Väven-kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
107 €
Hotell Lappland

Hotell Lappland

4.0 kautta 5.0 Korpberget 1, Lycksele
Hotell Lappland sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ansia-vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 207 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
Hotell Laponia

Hotell Laponia

3.0 kautta 5.0 Storgatan 45, Arvidsjaur
Hotell Laponia sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Arvidsjaurin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 200 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Oden's Dawn

Oden's Dawn

3.5 kautta 5.0 Byavägen 63, Vormsele
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Abborrtjärnen. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Parhaat luksushotellit Västerbotten

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Västerbotten

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Västerbotten? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Västerbotten. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 61 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 508 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Västerbotten?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Västerbotten löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Västerbotten halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 185 majoitusliikettä kohteessa Västerbotten, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Västerbotten?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Västerbotten verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Västerbotten löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Västerbotten nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Västerbotten

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.