Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Victoria Falls – Lennot ja hotelli

Lomailu on ennen kaikkea unohtumattomia elämyksiä. Jos Victoria Falls ja sen kätkemät aarteet ovat haaveidesi täyttymys, ebookers on valmis auttamaan mahtavien tarjousten saalistamisessa. Ebookers auttaa tekemään seikkailustasi aidosti uskomattoman.

Voit saada alennusta jopa 9.6%^, jos ostat lentoliput ja majoituksen yhtä aikaa.

Mikään ei ole virkistävämpää kuin hyvin suunniteltu lomamatka. Suuressa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, joten jännittävä pakomatka on lähempänä kuin uskotkaan.

Jos haluat varmuuden siitä, että saat varmasti edulliset hinnat, ei syytä huoleen! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkapaketin varattuasi löydät muualta edullisemman tarjouksen seuraavan 48 tunnin aikana, me vastaamme siihen ja palautamme erotuksen.

Älä enää epäröi, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukokohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja ainutlaatuisia elämyksiä – rajana on vain mielikuvitus.

Varausehtoja sovelletaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Victoria Falls

Näytä kaikki 84 majoitusliikettä kohteessa Victoria Falls
Shearwater Explorers Village

Shearwater Explorers Village

Stand 1756, Victoria Falls
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (2 arvostelua)

  Shearwater Explorers Village on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putousten ...

  Shearwater Explorers Village45 €

  Shearwater Explorers Village45 €
  Victoria Falls Rainbow Hotel

  Victoria Falls Rainbow Hotel

  278 Parkway Drive, Victoria Falls
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Victoria Falls Rainbow Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putoukset. Majoitusliikkeessä ...

   Victoria Falls Rainbow Hotel101 €

   Victoria Falls Rainbow Hotel101 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.