Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Victoria Falls ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Victoria Falls – Lennot ja hotelli

Lomailu on ennen kaikkea unohtumattomia elämyksiä. Jos Victoria Falls ja sen kätkemät aarteet ovat haaveidesi täyttymys, ebookers on valmis auttamaan mahtavien tarjousten saalistamisessa. Ebookers auttaa tekemään seikkailustasi aidosti uskomattoman.

Voit saada alennusta jopa 7.7%^, jos ostat lentoliput ja majoituksen yhtä aikaa.

Mikään ei ole virkistävämpää kuin hyvin suunniteltu lomamatka. Suuressa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, joten jännittävä pakomatka on lähempänä kuin uskotkaan.

Jos haluat varmuuden siitä, että saat varmasti edulliset hinnat, ei syytä huoleen! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkapaketin varattuasi löydät muualta edullisemman tarjouksen seuraavan 48 tunnin aikana, me vastaamme siihen ja palautamme erotuksen.

Älä enää epäröi, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukokohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja ainutlaatuisia elämyksiä – rajana on vain mielikuvitus.

Varausehtoja sovelletaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Victoria Falls

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Victoria Falls. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Victoria Falls lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Victoria Falls?

Juuri nyt kohteeseen Victoria Falls saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Victoria Falls itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Victoria Falls ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Victoria Falls matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Victoria Falls löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matkasi jo tänään! 

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Victoria Falls?

Kohteen Victoria Falls suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Victoria Falls halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Victoria Falls

161 €
Lokuthula Lodges

Lokuthula Lodges

3.0 kautta 5.0 Victoria Falls Safari Lodge Property, Victoria Falls
Lokuthula Lodges on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Victorian putoukset. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja keittiöt.
155 €
Bayete Guest Lodge

Bayete Guest Lodge

4.0 kautta 5.0 Stand 584 Manyika Road, Victoria Falls
Bayete Guest Lodge on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putousten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.
Hae hinnat
The Stanley and Livingstone Boutique Hotel

The Stanley and Livingstone Boutique Hotel

3.5 kautta 5.0 Nakavango Estate, Ursula Road, Victoria Falls
The Stanley and Livingstone Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Victorian putousten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
181 €
Amadeus Garden

Amadeus Garden

3.0 kautta 5.0 538 Reynard Road, Victoria Falls
Amadeus Garden on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putousten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneiden tarjoavat tallelokerot.
417 €
The Victoria Falls Hotel

The Victoria Falls Hotel

5.0 kautta 5.0 1, Mallet Drive, Victoria Falls
The Victoria Falls Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putousten kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
757 €
Victoria Falls River Lodge - All-Inclusive

Victoria Falls River Lodge - All-Inclusive

4.0 kautta 5.0 Zambezi National Park, Kandahar, Victoria Falls
Victoria Falls River Lodge - All-Inclusive on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zambezin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen vilvoittelualtaan ja syvän kylpyammeen.
101 €
Batonka Guest Lodge

Batonka Guest Lodge

4.0 kautta 5.0 1406 Reynard Road, Victoria Falls
Batonka Guest Lodge on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putousten kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
Hae hinnat
The Kingdom at Victoria Falls

The Kingdom at Victoria Falls

3.0 kautta 5.0
The Kingdom at Victoria Falls on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putousten kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
259 €
Victoria Falls Safari Lodge

Victoria Falls Safari Lodge

4.0 kautta 5.0 Stand 471 Squire Cummings Ave, Victoria Falls
Victoria Falls Safari Lodge on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putousten kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
242 €
Ilala Lodge Hotel

Ilala Lodge Hotel

4.0 kautta 5.0 Area A8, Victoria Falls
Ilala Lodge Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian putousten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Victoria Falls

Katso kaikki kohteen Victoria Falls vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.