Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Victoria – Matkat

Älä jämähdä paikallesi vaan lähde seikkailemaan ja vaihda lomallasi maisemaa. Matka kohteeseen Victoria on taatusti ikimuistoinen: elämyksiä tarjoavassa kaupungissa on lukemattomia nähtävyyksiä, jotka odottavat löytäjäänsä.

Victoria – Lennot ja hotelli

Huolellisesti suunnitelluista seikkailumatkoista suunnittelemattomiin minilomiin – ebookers muokkaa mittatilaustyönä lennot, yöpymiset ja elämykset sinun tyyliisi sopiviksi.

Varaamalla lennot ja hotellihuoneen yhdessä saat alennusta parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Mikään ei taida olla parempaa kuin hyvin suunniteltu loma. Suuressa kansainvälisessä valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, joten seikkailujen täyttämä matka on lähempänä kuin uskotkaan.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman hinnan jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja kaiva passi esiin. Uudet kokemukset odottavat kaukaisissa maissa, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä täysillä.

Varausehtoja sovelletaan.

Victoria – Matkat

Loma on hyvä tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 7 000 henkeä.

Victoria sijaitsee lyhyen matkan päässä lähikaupungista (Fontana), jonne pääsee ajamalla 1 km etelään päin. Valtion pääkaupunki Valletta sijaitsee kauempana: sen saavuttaa matkaamalla 30 km kaakkoon.

Villa Rundlen puutarha on paikka, jossa näet, mitä syntyy ihmisen ja luonnon yhdistyessä ihmeellisesti. Jos et vielä ole viherpeukalo, kuljeskelu sen värikkäiden kukkaketojen keskellä tekee sinusta takuulla sellaisen.

Kuten kaikki seikkailuhenkiset tietävät, maailmamme on ainutlaatuinen paikka. Se käy selväksi viimeistään, jos suuntaat ihmettelemään lukuisia näyttelyesineitä ja vitriinejä paikallisiin museoihin, kuten Gozon arkeologinen museo ja Gozon luontomuseo.

Il-Ħaġar– Heart of Gozo -museo paljastaa varsin lumoavien näyttelyjen ja historiallisten esineiden välityksellä alueen upean perinteen.

Luot varsin tarkan silmäyksen alueen historiaan käymällä kohteessa Vanha vankila.

Tee retki kohteeseen The Citadel Military College, jolla oli aikanaan olennainen tehtävä puolustuksen hoitamisessa ja elä mielessäsi uudelleen niitä kamppailuja, joita sen historiallisilla muureilla käytiin ennen muinoin.

Haluatko yhdistää lomaasi myös syvällisempiä asioita? Silloin kannattaa vierailla joissakin kaupungin merkittävimmistä hengellisistä kohteista, joihin kuuluvat esimerkiksi St. George's Basilica ja St Francis Church. Jos haluat nähdä vielä lisää, ota suunnaksi Cathedral of the Assumption.

Pjazza Indipendenzan aukio on mitä parhain paikka ihmisten tarkkailuun ja kaupunkiin tutustumiseen. Mikäli haluat, voit aloittaa juttutuokion paikallisten kanssa. Saatat saada hyviä neuvoja käymisen arvoisista nähtävyyksistä.

Victoria – Hotellit

Voit varata majoituksen heti, kun tiedät matkapäiväsi. ebookersin matkaoppaassa olevan yli 44 majoitusliikkeen ansiosta se on hyvin helppoa.

Kohteessa Victoria et onneksi joudu käyttämään suuria summia päästäksesi majoittumaan mukavaan huoneeseen. Hotel Xlendi Resort & Spa osoitteessa St. Simon Street, Xlendi Bay ja Il Girna Residence osoitteessa 5 Skerla Street ovat kumpikin miellyttäviä mutta pikkubudjetillekin sopivia majoitusliikkeitä. Hotel Ta' Cenc & Spa ja Kempinski Hotel San Lawrenz ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä upeat hotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia ylellisistä lisäpalveluista ja luksuksesta lomansa aikana.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Victoria

Katso kaikki 11 aktiviteettia kohteessa Victoria

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Victoria

Näytä kaikki 1 565 majoitusliikettä kohteessa Victoria
The Duke Boutique Hotel

The Duke Boutique Hotel

Republic Street, Victoria, Gozo
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (4 arvostelua)

  The Duke Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. George's Basilica. ...

  The Duke Boutique Hotel83 €

  The Duke Boutique Hotel83 €
  Downtown Hotel

  Downtown Hotel

  Europe Street, Victoria, Gozo
   3.0 kautta 5.0
    
    
   1,0/5 (1 arvostelua)

   Downtown Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. George's Basilica. Majoitusliike ...

   Downtown Hotel46 €

   Downtown Hotel46 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.