Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Winchester – Matkat

Runsaasti tekemistä ja nähtävää useammallekin reissulle tarjoaa Winchester – matka tähän kohteeseen takaa monipuolisen lomakokemuksen.

Winchester – Lennot ja hotelli

Hengähdä hetki ja anna ebookers-asiantuntijoiden tehdä työt puolestasi. Lennot, huoneet ja uskomattomia kokemuksia – meidän avullamme kaikki tämä onnistuu. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin hypätä koneeseen!

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun varaat lentoliput ja majoituksen kauttamme kerralla. Voit saada alennusta jopa 9.6%^!

Suunnittele unelmiesi lomamatka valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta.

Etkö vielä tiedä, mitä tekisit? Me tarjoamme hyvät matkatarjoukset, joten jos näet edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, sitoudumme vastaamaan siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Älä siis enää mieti.

Pakkaa laukkusi, sillä loma alkaa nyt! Me autamme sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – halusitpa sitten helteiseen erämaahan tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantaparatiiseihin.

Varausehtoja sovelletaan.

Winchester – Matkat

Tässä kaupungissa asuu vakituisesti noin 40 000 henkilöä.

Winchester sijaitsee 10 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Eastleigh, ja 95 km:n päässä pääkaupungista (Lontoo).

Marwell Zoo on hyvä paikka nähdä useita kiehtovia eläimiä ja oppia, mitä kaikkea niistä huolehtiminen pitää sisällään. Retki avaa varmasti kaikenikäisten silmät.

Queen Eleanors Garden on täydellinen paikka, jossa perheen pienimmät voivat harjoitella kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa sekä purkaa ylimääräistä energiaa sydämensä kyllyydestä.

Pidä tauko ainaisesta twiittailusta, kytke ilmoitukset pois päältä ja pistä puhelin laukun pohjalle. Keskitä kaikki aistisi sen sijaan luontoon järjestämällä retki kohteeseen Winnall Moorsin luonnonsuojelualue.

Winchester Science Centre and Planetarium saa varmasti tiedonjanosi heräämään, ja kuulet paljon uutta tieteestä ja teknologiasta.

Gurkha Museum Winchester antaa mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa mielekkäästi tutkimusmatkailijoiden tapaan. Vierailu museossa voi opettaa paljon uutta erilaisten kiehtovien näyttelyesineiden ja löydösten ansiosta.

Kaupunginmuseo valottaa seudun menneisyyttä ja auttaa samalla ymmärtämään sen nykyisyyttä. Jos haluat kuulla lisää, myös Westgate Museum (museo) ja Royal Green Jackets Museum kannattaa muistaa.

Voit kokea upean aikamatkan historiaan tutkimalla kohdetta Winchesterin yliopisto tai Winchester College (koulu). Wolveseyn linna ja Winchesterin kaupunginmylly on nekin hyvä tarkistaa.

Tornien ja vahvojen kivimuurien tarkoitus oli suojella asukkaita tunkeutujilta. Hieno arkkitehtuuri ja kiehtova historia tekevät paikasta käymisen arvoisen.

Silloin tällöin on hyvä pohtia asioita syvällisemmin, ja Winchesterin tuomiokirkko on mitä parhain paikka tähän tarkoitukseen.

Jos haluat viettää ikimuistoisen illan, käy tarkastamassa, mitä ohjelmaa Theatre Royal Winchester järjestää lomasi aikana. Laita parhaat päälle, vaihda vapaalle ja suuntaa nauttimaan hyvästä esityksestä!

Winchester – Hotellit

Toimi jo, niin et jää nuolemaan näppejäsi! Varmista majoitus jo tänään! ebookersin matkaoppaassa on vain 13 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Jos päätät varata majoituksen yhdestä suosituimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat muun muassa Lainston House Hotel ja Wykeham Arms, tulet nousemaan sängystä joka aamu hyvin levänneenä ja energisenä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Winchester

Katso kaikki 8 aktiviteettia kohteessa Winchester

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Winchester

Näytä kaikki 1 589 majoitusliikettä kohteessa Winchester
Winchester Royal Hotel

Winchester Royal Hotel

St Peter Street, Winchester, Englanti
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (20 arvostelua)

  Winchester Royal Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Winchesterin tuomiokirkko. ...

  Winchester Royal Hotel83 €

  Winchester Royal Hotel83 €
  Mercure Wessex Winchester Hotel

  Mercure Wessex Winchester Hotel

  Paternoster Row, Winchester, Englanti
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,4/5 (17 arvostelua)

   Mercure Wessex Winchester Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Mercure Wessex Winchester Hotel73 €

   Mercure Wessex Winchester Hotel73 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.