Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Yali Castle Aquapark

Hae hinnat
Club Yali Hotels & Resort - All Inclusive

Club Yali Hotels & Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Atatürk Mah. Sahil Cad., Gümüldür, Menderes, Izmir
Club Yali Hotels & Resort - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 450 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Grand Gumuldur by Kizil Otel

Grand Gumuldur by Kizil Otel

Sahil Cd. 76, Menderes, Izmir
Grand Gumuldur by Kizil Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Nazya Butik Otel

Nazya Butik Otel

Sahil Cd. 78, Menderes, Izmir
Nazya Butik Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Gumuldur Resort Hotel - All Inclusive

Gumuldur Resort Hotel - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Fevzi Cakmak Mah., Sahil Cd., No 22, Gumuldur, Menderes, Izmir
Gumuldur Resort Hotel - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 182 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
49 €
Adahan Hotel

Adahan Hotel

Sahil Cd., no/15, Menderes, Izmir
Adahan Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Motel Birsin

Motel Birsin

Fevzi Çakmak Mahallesi 6227 Sok. No 10, Gümüldür, Menderes
Motel Birsin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Efes

Efes

Efes sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä hotellissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Gokce Motel Apart

Gokce Motel Apart

Sahil Cd. 54, Menderes, Izmir
Gokce Motel Apart sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Butik Eren Otel

Butik Eren Otel

Gumuldur Fevzi Cakmak Mah. 6213 Sk. 3, Menderes, Izmir
Butik Eren Otel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä hotellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Club Cactus Paradise - All Inclusive

Club Cactus Paradise - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Atatürk Mah. Sahil Cad., Gümüldür, Menderes, Izmir
Club Cactus Paradise - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 210 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
Gumuldur Mavi Deniz Otel

Gumuldur Mavi Deniz Otel

Fevzi Cakmak Mahallesi Deniz Cad. No 21, Menderes, Izmir
Gumuldur Mavi Deniz Otel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
92 €
Asmira Royal Hotel

Asmira Royal Hotel

Deniz Caddesi NO 23, MENDERES IZMIR, Menderes, MENDERES
Asmira Royal Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 51 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Dilek Otel

Dilek Otel

Deniz Caddesi No. 3, Gumuldur, Menderes, Izmir
Dilek Otel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
21 €
Mandarin Beach Hotel & Restaurant

Mandarin Beach Hotel & Restaurant

Gumuldur Fevzi Cakmak Mah sk 204, Menderes, Menderes
Mandarin Beach Hotel & Restaurant sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yali Castle Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
47 €
Rosalinda Otel Gumuldur

Rosalinda Otel Gumuldur

Inönü mahallesi Gümüssu sitesi, 6010 sokak no 22 Gümüldür, Menderes
Rosalinda Otel Gumuldur sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Özderen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Yali Castle Aquapark läheltä

Haluaisitko, että Yali Castle Aquapark olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Yali Castle Aquapark sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Yali Castle Aquapark ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.