Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Amsterdam Pariisi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Amsterdam - Pariisi

Lähtölentokentän IATA-koodi AMS
Kohdelentokentän IATA-koodi ORY
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 71 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 19 minuuttia

Lennot Amsterdam–Pariisi

Oletko suuntaamassa kohteeseen Pariisi? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Amsterdam–Pariisi löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Pariisi on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Amsterdam–Pariisi – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Amsterdam–Pariisi etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Amsterdam kohteeseen Pariisi saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Amsterdam–Pariisi ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Pariisi?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Pariisi, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Pariisi nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Amsterdam–Pariisi

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Amsterdam–Pariisi maksaa tällä hetkellä vain 71 €, kallein puolestaan jopa 161 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Amsterdam - Pariisi Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Amsterdam – Pariisi?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Amsterdam -- Pariisi on 71 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Pariisi. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Amsterdam -- Pariisi on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Amsterdam – Pariisi on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Amsterdam -- Pariisi on tarjolla 397 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Amsterdam – Pariisi?

  reitillä Amsterdam -- Pariisi liikennöi 12 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Amsterdam – Pariisi -lennoille?

  Löysimme alueelta Amsterdam vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Pariisi: Schiphol (AMS). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Orly (ORY), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Pariisi voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Orly (ORY)\n* Roissy Charles de Gaulle (CDG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Pariisi.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Amsterdam – Pariisi?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Amsterdam -- Pariisi hintaan 71 €! Reitillä Amsterdam -- Pariisi 12 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Amsterdam liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Amsterdam (AMS) -- Pariisi (CDG)\n * KLM\n * Air France\n * Virgin Atlantic Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Amsterdam (AMS) -- Pariisi (ORY)\n * British Airways\n * KLM\n * Flybe\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Amsterdam – Pariisi useimmin?

  * Amsterdam (AMS) -- Pariisi (CDG)\n * KLM -- 153 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- CDG\n \n\n * Air France -- 82 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- CDG\n \n\n * Virgin Atlantic Airways -- 46 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- CDG\n\n\n\n* Amsterdam (AMS) -- Pariisi (ORY)\n * British Airways -- 18 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- ORY\n \n\n * KLM -- 16 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- ORY\n \n\n * Flybe -- 5 viikoittaista lentoa reitillä AMS -- ORY\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Amsterdam lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Pariisi joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten KLM, liikennöivät viikoittain 153 lentoa reitillä Amsterdam -- Pariisi. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Amsterdam (AMS) liikennöidään viikoittain 349 lentoa kohteeseen Pariisi (CDG).\n* Lentoasemalta Amsterdam (AMS) liikennöidään viikoittain 48 lentoa kohteeseen Pariisi (ORY).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Amsterdam – Pariisi?

  Suora lento reitillä Amsterdam -- Pariisi kestää yleensä noin 1 tunti, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 400,64 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 18 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Amsterdam – Pariisi?

  * Lento reitillä Amsterdam (AMS) -- Pariisi (CDG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.35\n * Aikaisin saapumisaika: 07.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.50\n\n\n\n* Lento reitillä Amsterdam (AMS) -- Pariisi (ORY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.45\n * Aikaisin saapumisaika: 11.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.05\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Amsterdam – Pariisi liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Amsterdam -- Pariisi liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------------|---------------|\n| KLM | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n| Virgin Atlantic Airways | Airbus A319 |\n| Xiamen Airlines | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Amsterdam – Pariisi?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Pariisi

Näytä kaikki 8 781 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
79 €
ibis Paris CDG Airport

ibis Paris CDG Airport

3.0 kautta 5.0 3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
Ibis Paris CDG Airport on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Aéroville-ostoskeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 772 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
188 €
Novotel Paris Les Halles

Novotel Paris Les Halles

4.0 kautta 5.0 8 Place Marguerite De Navarre, Pariisi, Paris
Novotel Paris Les Halles on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 285 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
113 €
Disney's Hotel Santa Fe

Disney's Hotel Santa Fe

2.0 kautta 5.0 Disneyland Resort Paris, Marne-la-Valle, Coupvray, Seine-et-Marne
Disney's Hotel Santa Fe on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 2 tähden hotellissa on 1000 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.