Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Bryssel - Göteborg

Lähtölentokentän IATA-koodi BRU
Kohdelentokentän IATA-koodi GOT

Lennot Bryssel–Göteborg

Oletko suuntaamassa kohteeseen Göteborg? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Bryssel–Göteborg löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Göteborg on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Bryssel–Göteborg – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Bryssel–Göteborg etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Bryssel kohteeseen Göteborg saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Bryssel–Göteborg ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Göteborg?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Göteborg, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Göteborg nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Bryssel–Göteborg

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Bryssel–Göteborg maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Bryssel - Göteborg Lennot FAQ

Lennot Bryssel – Göteborg

Onko kohteiden Bryssel ja Göteborg välillä suoria lentoja?

Haluatko paeta kiirettä ja stressiä? Vai haluatko lähteä paremman puoliskosi kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle? Mistä tahansa syystä Göteborg kutsuukin sinua, Brussels Airlines lentää suoria lentoja kohteiden Bryssel (BRU-Brussels) ja Göteborg (GOT-Landvetter) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Bryssel ja Göteborg välillä kestää?

Kohteiden Bryssel ja Göteborg välinen etäisyys on 910 km, ja suora lento kestää noin 1 tunti 40 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla vain 1 tunti 40 minuuttia. Pidä silmällä suosittujen lentoyhtiöiden, kuten Brussels Airlines ja Lufthansa, kausittaisia tarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bryssel ja Göteborg välisille lennoille?

Haluatko tietää miten voit matkustaa kohteesta Bryssel kohteeseen Göteborg? Tutustu listaan yleisimmistä reiteistä:

  • Bryssel (BRU-Brussels) - Göteborg (GOT-Landvetter) – 57 lentoa viikossa
  • Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi) - Göteborg (GOT-Landvetter) – 9 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bryssel ja Göteborg välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri etuja. Jos olet varaamassa matkaa reitille Bryssel – Göteborg, voit varata lennot yhdeltä näiltä kuudelta suosituimmalta lentoyhtiöltä:

  • Brussels Airlines, 209 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 148 lentoa kuussa
  • United Airlines, 117 lentoa kuussa
  • Air Canada, 89 lentoa kuussa
  • Aegean Airlines, 74 lentoa kuussa
  • ANA, 61 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bryssel ja Göteborg välillä on?

Göteborg houkuttelee tutustumaan. Aloita upea seikkailu varaamalla liput yhdelle 8 jokapäiväisestä lennosta reitillä Bryssel – Göteborg.

Varatuimmat hotellit Göteborg

Näytä kaikki 156 majoitusliikettä kohteessa Göteborg
111 €
Avalon Hotel

Avalon Hotel

4.0 kautta 5.0 Kungstorget 9, Göteborg
Avalon Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kungsgatanin ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
113 €
Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Flygets Hotellvag, Härryda
Landvetter Airport Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Landvettersjön. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 187 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
109 €
Clarion Hotel Post, Gothenburg

Clarion Hotel Post, Gothenburg

4.0 kautta 5.0 Drottningtorget 10, Göteborg
Clarion Hotel Post, Gothenburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Drottningtorget on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.