Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Geneve

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 0 minuuttia

Lennot Kööpenhamina–Geneve

Oletko suuntaamassa kohteeseen Geneve? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kööpenhamina–Geneve löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Geneve on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Kööpenhamina–Geneve – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kööpenhamina–Geneve etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Geneve saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kööpenhamina–Geneve ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Geneve?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Geneve, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Geneve nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kööpenhamina–Geneve

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Kööpenhamina–Geneve maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Kööpenhamina - Geneve Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Kööpenhamina – Geneve?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Kööpenhamina -- Geneve on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Geneve. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Kööpenhamina -- Geneve on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Kööpenhamina – Geneve on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Kööpenhamina -- Geneve on tarjolla 373 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Kööpenhamina – Geneve?

  reitillä Kööpenhamina -- Geneve liikennöi 26 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Kööpenhamina – Geneve -lennoille?

  Löysimme alueelta Kööpenhamina vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Geneve: Kastrup (CPH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Geneva International Airport (GVA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Geneve.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Kööpenhamina – Geneve?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Kööpenhamina -- Geneve hintaan ! Reitillä Kööpenhamina -- Geneve 26 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Kööpenhamina liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Geneve (GVA)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Kööpenhamina – Geneve useimmin?

  * Kööpenhamina (CPH) -- Geneve (GVA)\n * Scandinavian Airlines -- 118 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- GVA\n \n\n * Lufthansa -- 45 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- GVA\n \n\n * Air France -- 25 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- GVA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Kööpenhamina lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Geneve joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 118 lentoa reitillä Kööpenhamina -- Geneve. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 373 lentoa kohteeseen Geneve (GVA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Kööpenhamina – Geneve?

  Suora lento reitillä Kööpenhamina -- Geneve kestää yleensä noin 1 tunti, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 144 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 2 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Kööpenhamina – Geneve?

  * Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Geneve (GVA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 08.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.00\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Kööpenhamina – Geneve?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: CPH Saapuu: GVA ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
Välilaskut
SK 613 08:20 am 10:20 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 617 05:35 pm 07:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
U2 1466 12:35 pm 02:35 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
U2 1470 08:50 pm 10:55 pm - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
D8 3578 05:55 pm 07:50 pm - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
U2 1468 03:40 pm 05:40 pm - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)

Hotellit Geneve

Näytä kaikki 146 majoitusliikettä kohteessa Geneve
NH Geneva Airport

NH Geneva Airport

Avenue De Mategnin 21, Meyrin, GE
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (46 arvostelua)

  Vivarium de Meyrin on 0,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Palexpo ja Arianan keramiikka- ja lasimuseo sijaitsevat 5 kilometrin ...

  NH Geneva Airport64 €

  NH Geneva Airport64 €
  Nash Pratik Hotel

  Nash Pratik Hotel

  Chemin de la Violette 13, Meyrin
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (13 arvostelua)

   Balexertin ostoskeskus ja Palexpo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Arianan keramiikka- ja lasimuseo ja YK:n ...

   Nash Pratik Hotel70 €

   Nash Pratik Hotel70 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.