Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Porto

Lähtölentokentän IATA-koodi CPH
Kohdelentokentän IATA-koodi OPO

Lennot Kööpenhamina–Porto

Oletko suuntaamassa kohteeseen Porto? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kööpenhamina–Porto löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Porto on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Kööpenhamina–Porto – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kööpenhamina–Porto etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Porto saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kööpenhamina–Porto ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Porto?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Porto, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Porto nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kööpenhamina–Porto

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Kööpenhamina–Porto maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Kööpenhamina - Porto Lennot FAQ

Lennot Kööpenhamina – Porto

Onko kohteiden Kööpenhamina ja Porto välillä suoria lentoja?

Onko Ryanair yksi suosikkilentoyhtiöistäsi? Jos on, sinua taatusti kiinnostaa kuulla, että se on yksi 1 yhtiöstä, joka operoi suoria lentoja kohteiden Kööpenhamina (CPH-Kastrup) ja Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Kööpenhamina ja Porto välillä kestää?

2 200 km pituiseen lentomatkaan saattaa mennä vain 3 tuntia 25 minuuttia, mutta keskimäärin tähän lentomatkaan menee 3 tuntia 25 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa hyvin ansaittua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, Delta Air Lines ja Etihad Airways tarjoavat suoria lentoja kohteiden Kööpenhamina ja Porto välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Kööpenhamina ja Porto välisille lennoille?

Kööpenhamina (CPH-Kastrup) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Kööpenhamina ja Porto välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle olet lentämässä? Kenttä tulee mitä luultavimmin olemaan Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Kööpenhamina ja Porto välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Paljon odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen mietit, että mikä reitillä Kööpenhamina – Porto liikennöivä lentoyhtiö vastaa matkustussuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön Delta Air Lines tarjonta. Se on monien matkailijoiden suosikki ja se liikennöi 68 lentoa kuukaudessa. Mutta jos haluat tietää saavasi rahoillesi vastinetta, kannattaa verrata myös muita vaihtoehtoja. Etihad Airways on toinen loistava vaihtoehto, ja se lentää 30 lentoa kuukaudessa.

Kuinka monta lentoa kohteiden Kööpenhamina ja Porto välillä on?

Porto houkuttelee tutustumaan. Aloita seikkailusi nyt hankkimalla liput yhdelle 4 jokapäiväisestä lennosta reitillä Kööpenhamina – Porto.

Varatuimmat hotellit Porto

Näytä kaikki 2 874 majoitusliikettä kohteessa Porto
Hae hinnat
Eurostars Porto Douro

Eurostars Porto Douro

4.0 kautta 5.0 Avenida Gustavo Eiffel 22, Porto
Eurostars Porto Douro on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ribeira-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 105 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site

Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site

5.0 kautta 5.0 Praca da Ribeira, 1, Porto
Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ribeira-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 109 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
179 €
Mercure Porto Centro Hotel

Mercure Porto Centro Hotel

4.0 kautta 5.0 Praca Da Batalha 116, Porto
Mercure Porto Centro Hotel on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porton katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 147 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.