Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Masqat

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Masqat

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MCT
Lennon hinta 431 €

Lennot Helsingistä Masqatiin

Omaninlahden rannalla Lähi-idässä sijaitseva Omanin sulttaanikunnan pääkaupunki Masqat on kiehtova matkakohde, jota aivan perustellusti on kutsuttu myös Arabian jalokiveksi. Al Hajar -vuoriston ympäröimässä Masqatissa arabikulttuuri on vielä koettavissa aitona ilman, että vaikutelma rikkoutuu pilvenpiirtäjien prameuteen tai että perinteistä on luovuttu turismin tähden. Vaikka miljoonakaupunki onkin, ei Masqat tunnu niin valtaisalta kuin monet muut Lähi-idän suurkaupungit. Suomesta Masqatiin pääsee useilla eri lentoyhtiöillä ja matkaan sisältyy tavallisesti ainakin yksi välilasku. Etsi lennot Helsingistä Masqatiin helppokäyttöiseltä sivustoltamme ja voit aloittaa tutkimusmatkasi arabikulttuuriin.

Milloin Masqatiin kannattaa matkustaa?

Suomalaisen mittapuun mukaan ilmasto Masqatissa on kuiva ja kuuma, ja etenkin kesäkuukausina lämpötila voi kohota tukaliltakin tuntuviin lukemiin +40 asteen tuntumaan. Tästä johtuen kaupunki onkin perinteisemmin ollut myöhäisemmän syksyn tai talven lomakohde; lämpöä kyllä riittää viileimpinäkin kuukausina päiväsaikaan reilusti yli +20 astetta, joten rantalomailu onnistuu mainiosti. Suositeltavimmat matkustuskuukaudet ilmojen puolesta ovat marras−maaliskuu.

Milloin voin varata halvat lennot Helsingistä Masqatiin?

Hyvä mahdollisuus löytää halpa lento Masqatiin on esimerkiksi alkusyksyllä syys−lokakuussa, kun lomaliikenne Euroopasta Omanin alueelle ei vielä ole kiivaimmillaan. Suoria lentoja Suomesta Masqatiin ei ole, mutta välilaskullisia yhteyksiä on tarjolla runsaasti. Matkan kokonaiskesto riippuu välilaskujen määrästä; yhdellä välilaskulla lentoaika on parhaimmillaan kymmenisen tuntia ja kahdella välilaskulla hieman alle 15 tuntia. Sivustoltamme näet kätevästi kaikki saatavilla oleva yhteydet, joista voit varata itsellesi halvat lennot Helsingistä Masqatiin.

Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL)

Helsinki-Vantaan lentoasema avattiin liikenteelle vuonna 1952 Helsingin olympialaisia varten. Se on Suomen vilkkaimmin liikennöity lentokenttä ja sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalle pääsee Helsingin rautatieasemalta suoralla junayhteydellä ja muualta Suomesta linja-autolla kätevästi terminaalin eteen. Henkilöautolla saapuville Helsinki-Vantaalla on useita paikoitusalueita, joista osa on tarkoitettu erityisesti pitkäaikaispysäköintiin ja sijaitsee hieman kauempana terminaaleista. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia; matkavarauksestasi tai lentoyhtiön internetsivuilta voit tarkistaa, kummasta terminaalista lentosi lähtee. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on erinomaiset, monissa yhteyksissä kehutut palvelut ja voit viettää aikaasi kiertelemällä myymälöissä tai istuskelemassa jossakin monista kahviloista tai ravintoloista.

Saapuminen Masqatin lentoasemalle (MCT)

Masqatin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungista, Seebin kaupunkiin kulkevan valtatien varrella lähellä Omaninlahden rantaa. Helpoin kulkuväline lentoasemalta Masqatin keskustaan on taksi, jonka voi saada aivan terminaalin luota. Bussejakin lentoaseman editse kulkee, mutta pysäkit sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä terminaaleilta valtatien varressa. Masqatin lentoasemalla on myös useita autovuokraamoita, ja vuokra-auto on myös mainio vaihtoehto etenkin, jos haluaa tutustua laajemmin myös Masqatin lähiympäristöön.

Miten voin viettää aikaani Masqatissa?

Masqat on ennen kaikkea rantalomakohde, sillä rantaviivaa ja pehmeää hiekkaa kaupungissa riittää. Masqatissa oleskelu kannattaa kuitenkin ehdottomasti hyödyntää myös paikalliseen elämänmenoon tutustumiseen ja kaupungissa kiertelyyn. Yksi kaupungin ehdottomia vierailukohteita ja sen maamerkki on Sultan Qaboosin suurmoskeija, jonka arkkitehtuuri on silmiä hivelevän kaunista. Mutrah Souk -torilla puolestaan voi aistia arabimarkkinoiden tunnelmaa. Lähellä markkinapaikkaa sijaitsee Al Alam, Omanin sulttaanin hallintopalatsi, joka on myös näkemisen arvoinen kohde. Huomioithan, että hotelli- ja ranta-alueiden ulkopuolella on suositeltavaa pukeutua paikallista kulttuuria kunnioittaen pitkiin housuihin ja olkapäät peittävään yläosaan.

Liikkuminen Masqatissa

Masqat on laajalle levinnyt kaupunki, ja koska välimatkat mielenkiintoisten vierailukohteiden välillä ovat pitkät ja julkinen liikenne on vähäistä, ovat käytännöllisimmät vaihtoehdot pidempiin siirtymisiin taksi ja vuokra-auto. Omatoimisesti autoillessa kannattaa muistaa, että liikennekulttuuri Omanissa on hyvin erilaista kuin Suomessa; vauhdit ovat kovat eikä suuntamerkkejä ole tapana juuri käyttää. Tämä edellyttää erityistä varovaisuutta myös jalankulkijoilta. Ruuhkat Masqatissa ovat kuitenkin melko vähäisiä ja polttoainekin on edullista.

Helsinki - Masqat Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Masqat?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Masqat on 431 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Masqat. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Masqat on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Masqat on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Masqat on tarjolla 60 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Masqat?

  reitillä Helsinki -- Masqat liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Masqat -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Masqat: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Seeb Intl. (MCT), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Masqat.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Masqat?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Masqat hintaan 431 €! Reitillä Helsinki -- Masqat 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Masqat (MCT)\n * Finnair\n * Qatar Airways\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Masqat useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Masqat (MCT)\n * Finnair -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MCT\n \n\n * Qatar Airways -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MCT\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MCT\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Masqat joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 14 lentoa reitillä Helsinki -- Masqat. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 60 lentoa kohteeseen Masqat (MCT).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Masqat tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Masqat ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 10 tuntia, 10 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 4 910,67 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 15 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 13 tuntia, 16 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Masqat?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Masqat (MCT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.10\n * Aikaisin saapumisaika: 00.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.05\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Masqat?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Masqat

Näytä kaikki 196 majoitusliikettä kohteessa Masqat
227 €
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Barr Al Jissah, Po Box 644, Muscat
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Qantabin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 460 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
417 €
Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Shangri-La Al Husn Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Shangri-La Husn Resort & Spa, P.O. Box 644, Muscat
Shangri-La Al Husn Resort & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Qantabin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 180 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
124 €
Sheraton Oman Hotel

Sheraton Oman Hotel

5.0 kautta 5.0 Ruwi, Muscat
Sheraton Oman Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Masqatin liikekeskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 230 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.