Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Palanga

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Palanga lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi PLQ
Lennon hinta 124 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – PLQ

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Palanga Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 920 € 789 € 657 € 526 € 394 € 263 € 131 € 0 € 26 27 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S Hinta on 474 € on Lufthansa Hinta on 474 € on Lufthansa Hinta on 920 € on KLM Hinta on 289 € on Air Baltic Hinta on 472 € on Lufthansa Hinta on 472 € on Lufthansa Hinta on 454 € on Lufthansa Hinta on 454 € on Lufthansa Hinta on 454 € on Lufthansa Hinta on 454 € on Lufthansa Hinta on 449 € on Lufthansa Hinta on 431 € on Lufthansa Hinta on 454 € on Lufthansa Hinta on 454 € on Lufthansa Hinta on 448 € on Lufthansa Hinta on 455 € on Lufthansa Hinta on 448 € on Lufthansa Hinta on 224 € on Air Baltic Hinta on 432 € on Lufthansa Hinta on 432 € on Lufthansa Hinta on 224 € on Air Baltic Hinta on 177 € on Norwegian Air International Ltd

Palanga lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenPalanga
Kohdelentokentän IATA-koodiPLQ
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötNorwegian Air International Ltd, Air Baltic, Air France
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta125 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Palanga

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Palanga välillä suoria lentoja?

Pakkaa mukaan kaikki tarvitsemasi, että sinulla ei tule tylsää välilaskun aikana, koska kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Palanga välillä ei tarjota suoria lentoja. Sinun täytyy varata lentolippusi lentoyhtiöltä, joka liikennöi välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Palanga COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Palanga ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Palanga välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Palanga välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se saapuu? Lähtökenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Palanga (PLQ-Palangan kansainvälinen lentokenttä).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Palanga välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi lomaa varten, ja nyt on aika varata lennot. Sinulla on pari vaihtoehtoa matkalle kohteiden Palanga ja Helsinki (ja lähialueet) välillä. Yksi parhaimmista vaihtoehdoista on airBaltic, joka lentää 17 lentoa kuukaudessa. Toinen vaihtoehto on Air France. Se tarjoaa 13 lentoa tällä reitillä kuussa. Käytä hieman aikaa vertaillen näitä kahta lentoyhtiötä ja saatat hyvinkin löytää täydellisen tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Palanga välillä on?

Tiesitkö, että kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Palanga välillä operoidaan noin 21 lentoa joka kuukausi? Nyt voit varata haluamasi lennon ja lähteä kaipaamallesi lomalle.


Palanga – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Palanga

Näytä kaikki 115 majoitusliikettä kohteessa Palanga
Amberton Green Apartments Palanga

Amberton Green Apartments Palanga

M. Valanciaus str. 1, Palanga
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (2 arvostelua)

  Palangan laituri ja Palangan uimaranta 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Žalgiris-stadion ja Old Ferry Terminal (laivaterminaali) ovat myös 32 kilometrin ...

  Amberton Green Apartments Palanga40 €

  Amberton Green Apartments Palanga40 €
  Palanga Life Balance SPA Hotel

  Palanga Life Balance SPA Hotel

  Birutes Avenue 60, Palanga
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Palangan uimaranta ja Palangan laituri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Žalgiris-stadion ...

   Palanga Life Balance SPA Hotel165 €

   Palanga Life Balance SPA Hotel165 €
   Gradiali Wellness and SPA

   Gradiali Wellness and SPA

   Vanagupes str. 15, Palanga
    4.0 kautta 5.0
     
     

    Palangan uimaranta on 1,7 kilometrin ja Palangan laituri on 3,4 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista.

    Gradiali Wellness and SPA93 €

    Gradiali Wellness and SPA93 €
    Grand Baltic Dunes

    Grand Baltic Dunes

    Birutes alley 26, Palanga
     3.5 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (2 arvostelua)

     Palangan laituri ja Palangan uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa huoneistohotellista. Žalgiris-stadion ja Dino Parkas ...

     Grand Baltic Dunes45 €

     Grand Baltic Dunes45 €
     Gabija

     Gabija

     Vytauto str. 40, S.Dariaus ir S.Gireno str. 2, Palanga
      4.0 kautta 5.0
       
       
      3,0/5 (2 arvostelua)

      Palangan uimaranta ja Palangan laituri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Klaipedan linna ja Teatteriaukio ovat myös ...

      Gabija55 €

      Gabija55 €
      Seaside apartments - Near Palanga Beach

      Seaside apartments - Near Palanga Beach

      Ajeru 14R, Palanga
       3.0 kautta 5.0
        
        

       Palangan uimaranta on 1,2 kilometrin ja Palangan laituri on 2,3 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Žalgiris-stadion ja ...

       Seaside apartments - Near Palanga Beach38 €

       Seaside apartments - Near Palanga Beach38 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.