Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Lennot Helsinki–Bengaluru

Oletko suuntaamassa kohteeseen Bengaluru? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Helsinki–Bengaluru löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Bengaluru on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Helsinki–Bengaluru – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Helsinki–Bengaluru etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Bengaluru saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Helsinki–Bengaluru ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Bengaluru?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Bengaluru, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Bengaluru nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Helsinki–Bengaluru

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Helsinki–Bengaluru maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Helsinki - Bengaluru Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Bengaluru?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Bengaluru on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Bengaluru. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Bengaluru on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Bengaluru on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Bengaluru on tarjolla 10 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Bengaluru?

  reitillä Helsinki -- Bengaluru liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Bengaluru -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Bengaluru: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kempegowda Intl. (BLR), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Bengaluru.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Bengaluru?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Bengaluru hintaan ! Reitillä Helsinki -- Bengaluru 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Bengaluru (BLR)\n * Finnair\n * Qatar Airways\n * Emirates Airline\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Bengaluru useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Bengaluru (BLR)\n * Finnair -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BLR\n \n\n * Qatar Airways -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BLR\n \n\n * Emirates Airline -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BLR\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Bengaluru joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 5 lentoa reitillä Helsinki -- Bengaluru. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 10 lentoa kohteeseen Bengaluru (BLR).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Bengaluru tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Bengaluru ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 12 tuntia, 35 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 6 968,58 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 20 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 18 tuntia, 3 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Bengaluru?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Bengaluru (BLR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 01.30\n * Aikaisin saapumisaika: 02.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.15\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Bengaluru?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Bengaluru

Näytä kaikki 1 676 majoitusliikettä kohteessa Bengaluru
Taj Bangalore

Taj Bangalore

Near Kempegowda International Airport, Devanahalli, Karnataka
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Devanahallin linnoitus on 14,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Kirloskar Business Park ja Bangalore Baptist ...

  Taj Bangalore120 €

  Taj Bangalore120 €
  Shangri-La Hotel Bengaluru

  Shangri-La Hotel Bengaluru

  No 56-6B Palace Road, Bengaluru, Karnataka
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Bangaloren palatsi ja Vidhana Soudha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. M. Chinnaswamy Stadium ...

   Shangri-La Hotel Bengaluru121 €

   Shangri-La Hotel Bengaluru121 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.