Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lontoo Pariisi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lontoo - Pariisi

Lähtölentokentän IATA-koodi LHR
Kohdelentokentän IATA-koodi CDG
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 88 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 17 minuuttia

Lennot Lontoo–Pariisi

Oletko suuntaamassa kohteeseen Pariisi? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lontoo–Pariisi löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Pariisi on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Lontoo–Pariisi – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lontoo–Pariisi etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Pariisi saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lontoo–Pariisi ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Pariisi?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Pariisi, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Pariisi nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lontoo–Pariisi

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Lontoo–Pariisi maksaa tällä hetkellä vain 89 €, kallein puolestaan jopa 89 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lontoo - Pariisi Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Lontoo – Pariisi?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Lontoo -- Pariisi on 89 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Pariisi. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Lontoo -- Pariisi on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Lontoo – Pariisi on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Lontoo -- Pariisi on tarjolla 133 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Lontoo – Pariisi?

  reitillä Lontoo -- Pariisi liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Lontoo – Pariisi -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Lontoo ovat:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\n\nSaapuessasi kohteeseen Pariisi voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Orly (ORY)\n* Roissy Charles de Gaulle (CDG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Pariisi.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Lontoo – Pariisi?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Lontoo -- Pariisi hintaan 89 €! Reitillä Lontoo -- Pariisi 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Lontoo liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LHR) -- Pariisi (CDG)\n * Air France\n * British Airways\n * Kenya Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LGW) -- Pariisi (CDG)\n * Iberia Airlines\n * easyJet\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LCY) -- Pariisi (ORY)\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Lontoo – Pariisi useimmin?

  * Lontoo (LHR) -- Pariisi (CDG)\n * Air France -- 35 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- CDG\n \n\n * British Airways -- 20 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- CDG\n \n\n * Kenya Airways -- 7 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- CDG\n\n\n\n* Lontoo (LGW) -- Pariisi (CDG)\n * Iberia Airlines -- 15 viikoittaista lentoa reitillä LGW -- CDG\n \n\n * easyJet -- 15 viikoittaista lentoa reitillä LGW -- CDG\n \n\n * British Airways -- 14 viikoittaista lentoa reitillä LGW -- CDG\n\n\n\n* Lontoo (LCY) -- Pariisi (ORY)\n * British Airways -- 13 viikoittaista lentoa reitillä LCY -- ORY\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Lontoo lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Pariisi joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air France, liikennöivät viikoittain 35 lentoa reitillä Lontoo -- Pariisi. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Lontoo (LHR) liikennöidään viikoittain 62 lentoa kohteeseen Pariisi (CDG).\n* Lentoasemalta Lontoo (LGW) liikennöidään viikoittain 58 lentoa kohteeseen Pariisi (CDG).\n* Lentoasemalta Lontoo (LCY) liikennöidään viikoittain 13 lentoa kohteeseen Pariisi (ORY).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Lontoo – Pariisi?

  Suora lento reitillä Lontoo -- Pariisi kestää yleensä noin 1 tunti, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 308,93 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 16 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Lontoo – Pariisi?

  * Lento reitillä Lontoo (LHR) -- Pariisi (CDG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.20\n * Aikaisin saapumisaika: 08.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.05\n\n\n\n* Lento reitillä Lontoo (LGW) -- Pariisi (CDG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.50\n * Aikaisin saapumisaika: 10.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.30\n\n\n\n* Lento reitillä Lontoo (LCY) -- Pariisi (ORY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.35\n * Aikaisin saapumisaika: 10.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.45\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Lontoo – Pariisi liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Lontoo -- Pariisi liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------|---------------|\n| Air France | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| Kenya Airways | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Lontoo – Pariisi?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Pariisi

Näytä kaikki 8 140 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
ibis Paris CDG Airport

ibis Paris CDG Airport

3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (27 arvostelua)

  Aéroville-ostoskeskus on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Usines Centre -outletmyymälä ja Paris Nord Villepinte -messukeskus ...

  ibis Paris CDG Airport79 €

  ibis Paris CDG Airport79 €
  B&B Hotel at Disneyland® Paris

  B&B Hotel at Disneyland® Paris

  Disneyland® Paris, 60 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, Magny-le-Hongre
   2.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (36 arvostelua)

   Val d'Europe, Disneyland® Pariisi ja Val d'Europe -ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Disney Villagen huvipuisto ja Walt Disney Studios ...

   B&B Hotel at Disneyland® Paris 69 €

   B&B Hotel at Disneyland® Paris 69 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.