Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Köln

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Köln

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi DUS
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 180 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 7 minuuttia

Lennot Tukholma–Köln

Oletko suuntaamassa kohteeseen Köln? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Köln löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Köln on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 16.05 CET ja myöhäisimmät 16.05 CET.

Lennot Tukholma–Köln – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Köln etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Köln saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Köln ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 28.10.

Miksi varata lento kohteeseen Köln?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Köln, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin2 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Köln nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Köln

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 1. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Köln maksaa tällä hetkellä vain 181 €, kallein puolestaan 197 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 107 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 28.10. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Köln

Onko kohteiden Tukholma ja Köln välillä suoria lentoja?

Onko Eurowings valintasi lennolle kohteeseen Köln? Hyvä valinta! Se on yksi johtavista yhtiöistä, joka operoi suoria lentoja kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Köln (CGN-Köln - Bonn) välillä, joten voit olla varma, että lentosi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Köln välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Köln välinen matka on 1 200 km ja lentoaika keskimäärin 2 tuntia ja 5 minuuttia. Suoran lennon ansiosta olet perillä nopeammin, ja säästät aikaa kohteeseen tutustumiseen.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Köln välisille lennoille?

Sinua saattaa kiinnostaa tietää, että kohteiden Tukholma ja Köln välillä on useita lentoreittejä. Tässä ovat yleisimmät reitit:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Köln (CGN-Köln - Bonn): 33 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Köln (CGN-Köln - Bonn): 7 lentoa viikossa
  • Västerås (VST-Tukholma - Hasslö) – Köln (CGN-Köln - Bonn): 3 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Köln välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö on hieman erilainen. Jos olet varaamassa lentoa reitille Tukholma – Köln, nämä kuusi suosituinta lentoyhtiötä operoivat tätä väliä:

  • Air Canada, 42 lentoa kuussa
  • United Airlines, 33 lentoa kuussa
  • ANA, 20 lentoa kuussa
  • Wizz Air, 17 lentoa kuussa
  • Ryanair, 13 lentoa kuussa
  • Eurowings, 11 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Köln välillä on?

Köln kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailu nyt hankkimalla liput yhdelle 5 jokapäiväisestä lennosta reitillä Tukholma – Köln.

Varatuimmat hotellit Köln

Näytä kaikki 886 majoitusliikettä kohteessa Köln
84 €
Steigenberger Hotel Köln

Steigenberger Hotel Köln

4.5 kautta 5.0 Habsburgerring 9-13, Köln, NW
Steigenberger Hotel Köln on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neumarkt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 305 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
93 €
Dorint Hotel am Heumarkt Köln

Dorint Hotel am Heumarkt Köln

5.0 kautta 5.0 Pipinstrasse 1, Köln, NW
Dorint Hotel am Heumarkt Köln on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alter Markt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 262 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
152 €
Hyatt Regency Cologne

Hyatt Regency Cologne

5.0 kautta 5.0 Kennedy-Ufer 2a, Köln, NW
Hyatt Regency Cologne on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Musical Dome (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 306 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.