Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Hampuri

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi HAM
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 36 minuuttia

Lennot Tukholma–Hampuri

Oletko suuntaamassa kohteeseen Hampuri? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Hampuri löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Hampuri on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Hampuri – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Hampuri etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Hampuri saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Hampuri ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Hampuri?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Hampuri, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Hampuri nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Hampuri

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Hampuri maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Hampuri

Onko kohteiden Tukholma ja Hampuri välillä suoria lentoja?

Helppo lentomatka takaa unohtumattoman loman. Varaa lippusi suositulta lentoyhtiöltä, esimerkkeinä SAS tai Eurowings, jotka operoivat suoria lentoja välillä Tukholma (ARN-Arlanda) – Hampuri (HAM).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Hampuri välillä kestää?

Jos aiot lentää kohteiden Tukholma ja Hampuri välillä, siihen menee keskimäärin 1 tunti ja 36 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 830 km. Suoria lentoja tällä välillä operoivat Air Canada ja United Airlines. Mikään ei voita uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskua.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Hampuri välisille lennoille?

Saatat olla kiinnostunut siitä, että kohteiden Tukholma ja Hampuri välillä on lukuisia lentoreittejä. Tässä ovat yleisimmät reitit:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Hampuri (HAM): 57 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Hampuri (HAM): 9 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Hampuri (HAM): 7 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Hampuri välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit rentoutua tietäen, että olet matkalla kohteeseen Hampuri hyvämaineisen lentoyhtiön kyydissä. Monet yhtiöt lentävät tänne kohteesta Tukholma, mutta ohessa on lista joistain parhaimmista:

  • Air Canada, 179 lentoa kuussa
  • United Airlines, 150 lentoa kuussa
  • ANA, 121 lentoa kuussa
  • Air China, 121 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 121 lentoa kuussa
  • Aegean Airlines, 107 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Hampuri välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Tukholma – Hampuri on yksinkertaista. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 8 jokapäiväisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.