Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Praha

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi PRG
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 0 minuuttia

Lennot Tukholma–Praha

Oletko suuntaamassa kohteeseen Praha? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Praha löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Praha on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Praha – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Praha etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Praha saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Praha ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Praha?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Praha, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Praha nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Praha

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Praha maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Onko kohteiden Tukholma ja Praha välillä suoria lentoja?

Jos olet valmis varaamaan lentolippusi välille Tukholma – Praha, sinulla on pari vaihtoehtoa: Tukholma (ARN-Arlanda) – Praha (PRG-Václav Havel) ja Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Praha (PRG-Václav Havel). Ensimmäisellä reitillä operoi useita yhtiöitä, kuten CSA. Toisella reitillä taas Ryanair on yksi suosituimmista vaihtoehdoista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Praha välillä kestää?

Jos olet matkalla kohteiden Tukholma ja Praha välillä, siihen menee keskimäärin 1 tunti ja 57 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 1 100 km. Tällä välillä lentävät Luxair ja Air Canada. Mikään ei voita uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Praha välisille lennoille?

Suosituimmat reitit kohteiden Tukholma ja Praha välillä ovat:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Praha (PRG-Václav Havel): 60 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Praha (PRG-Václav Havel): 17 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Praha (PRG-Václav Havel): 11 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Praha välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, ruoan laatu ja hyvät edut ovat joitain lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Useat lentoyhtiöt tarjoavat lentoja reitille Tukholma – Praha, ja tässä ovat suosituimmat vaihtoehdot:

  • Luxair, 360 lentoa kuussa
  • Air Canada, 282 lentoa kuussa
  • United Airlines, 269 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 182 lentoa kuussa
  • ANA, 178 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 173 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Praha välillä on?

Praha kutsuu tutustumaan. Aloita upea seikkailu varaamalla liput yhdelle 9 jokapäiväisestä lennosta reitillä Tukholma – Praha.

Varatuimmat hotellit Praha

Näytä kaikki 2 345 majoitusliikettä kohteessa Praha
54 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

5.0 kautta 5.0 Na Porici 42, Praha
Grandior Hotel Prague on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palladium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 393 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Grandium Hotel Prague

Grandium Hotel Prague

5.0 kautta 5.0 Politickych veznu 913/12, Praha
Grandium Hotel Prague on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venceslauksen aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 365 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
76 €
Hotel Kings Court

Hotel Kings Court

5.0 kautta 5.0 U Obecniho Domu 3, Praha
Hotel Kings Court on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prahan astronominen kello. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 138 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.