Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Kittilä - Frankfurt

Lähtölentokentän IATA-koodi ENF
Kohdelentokentän IATA-koodi FRA

Lennot Kittilä–Frankfurt

Oletko suuntaamassa kohteeseen Frankfurt? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kittilä–Frankfurt löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Frankfurt on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Kittilä–Frankfurt – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kittilä–Frankfurt etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kittilä kohteeseen Frankfurt saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kittilä–Frankfurt ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Frankfurt?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Frankfurt, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Frankfurt nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kittilä–Frankfurt

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Kittilä–Frankfurt maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Kittilä - Frankfurt Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Kittilä – Frankfurt?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Kittilä -- Frankfurt on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Frankfurt. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Kittilä -- Frankfurt on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Kittilä – Frankfurt on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Kittilä -- Frankfurt on tarjolla 5 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Kittilä – Frankfurt?

  reitillä Kittilä -- Frankfurt liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Kittilä – Frankfurt -lennoille?

  Löysimme alueelta Kittilä vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Frankfurt: Kittila (KTT). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Frankfurt Intl. (FRA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Frankfurt.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Kittilä – Frankfurt?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Kittilä -- Frankfurt hintaan ! Reitillä Kittilä -- Frankfurt 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Kittilä liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Kittilä (KTT) -- Frankfurt (FRA)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Kittilä – Frankfurt useimmin?

  * Kittilä (KTT) -- Frankfurt (FRA)\n * Finnair -- 5 viikoittaista lentoa reitillä KTT -- FRA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Kittilä lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Frankfurt joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 5 lentoa reitillä Kittilä -- Frankfurt. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Kittilä (KTT) liikennöidään viikoittain 5 lentoa kohteeseen Frankfurt (FRA).\n
 • Onko reitillä Kittilä – Frankfurt tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Kittilä -- Frankfurt ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 6 tuntia, 35 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 366,84 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 9 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 8 tuntia, 8 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Kittilä – Frankfurt?

  * Lento reitillä Kittilä (KTT) -- Frankfurt (FRA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 13.40\n * Aikaisin saapumisaika: 18.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 15.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.45\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Kittilä – Frankfurt?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Frankfurt

Näytä kaikki 557 majoitusliikettä kohteessa Frankfurt
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, HE
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (27 arvostelua)

  Gateway Gardens, The Squaire ja Lufthansan koulutuskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. ...

  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport93 €

  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport93 €
  Holiday Inn Frankfurt Airport

  Holiday Inn Frankfurt Airport

  Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (6 arvostelua)

   The Squaire on 1,9 kilometrin ja Lufthansan koulutuskeskus on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Commerzbank-Arena sijaitsee 9,4 kilometrin päässä. Frankfurtin ...

   Holiday Inn Frankfurt Airport59 €

   Holiday Inn Frankfurt Airport59 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.