Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteesta Moya

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Varaa lennot kohteesta Moya kätevästi

Lennot kohteesta Moya löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta LPA. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen LPA

Edullisia lentoja kohteeseen Moya löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta LPA on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Moya lähellä

Näytä kaikki 6 314 majoitusliikettä kohteessa Moya
Hae hinnat
Acogedora casa-cueva en Fontanales

Acogedora casa-cueva en Fontanales

3.0 kautta 5.0 Camino de la Esperanza, 37, Moya
Acogedora casa-cueva en Fontanales sijaitsee lähellä kohdetta Los Tilos de Moyan kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
70 €
Cabañas Valle Verde

Cabañas Valle Verde

2.5 kautta 5.0 C/ Párroco Juan Diaz Rodriguez, 3, Moya
Cabañas Valle Verde sijaitsee lähellä kohdetta Los Tilos de Moyan kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
 
Hae hinnat
Casa Vacacional en el Centro de Moya

Casa Vacacional en el Centro de Moya

3.0 kautta 5.0
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tomás Moralesin kotimuseo. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
62 €
Jacío House

Jacío House

2.0 kautta 5.0 Carretera la Costa 46, 35413 Moya, Spain, Moya
Jacío House sijaitsee lähellä kohdetta Tomás Moralesin kotimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
 
Hae hinnat
Villa Sijaitsee Kauniissa Laaksossa, nro Nachtbarn, Kauniit Näkymät

Villa Sijaitsee Kauniissa Laaksossa, nro Nachtbarn, Kauniit Näkymät

30 Barranco del Laurel, Moya, Kanariansaaret
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Los Tilos de Moyan kansallispuisto. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
 
311 €
Mountain Chalet With Sea Views & Pool

Mountain Chalet With Sea Views & Pool

5 Camino Lomo el Negro, Moya, Kanariansaaret
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Los Tilos de Moyan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen. Loma-asunto tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.