Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lennot Batumi–Praha

Jos etsis edullisia lentoja kohteesta BUS kohteeseen PRG, hakukoneemme avulla löydät sopivimmat vaihtoehdot nopeasti. Voit yksinkertaisesti hakea vain Batumi – Praha -lentoja valitsemillasi matkapäivillä, ja saat pian listan saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Voit myös suodattaa hakutuloksesi näyttämään vain tiettyjen lentoyhtiöiden lentoja.

Löydä ja varaa parhaat lennot Praha – Batumi

Parhaan hinnan löytäminen on helppoa, kun pääset heti vertailemaan hintoja ja aikatauluja yhdessä näkymässä. Jos kuitenkin pystyt joustamaan matkapäivissäsi, saatat löytää vielä parempia tarjouksia, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä huomattavasti. Kun varaat lentoja kohteesta PRG kohteeseen BUS, voi olla kannattavaa varata myös hotelli kohteesta Praha samalla: saatat säästää jopa 15 % kokonaishinnasta, kun varaat ne samalta palveluntarjoajalta. Tarkkojen hotellikuvausten avulla hotellin valinnassakaan ei kestä kauan.

Lähde unohtumattomalle lomalle kohteeseen Praha

Hakukoneillamme voit löytää paljon muutakin kuin Batumi – Praha -lennot. Voit myös hakea inspiraatiota siitä, mitä kaikkea voit tehdä lomallasi kohteessa Praha. Aktiviteetit-hakutyökalullamme voit hakea kohteesi suosituimpia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, joista saattaisit pitää. Tämän lisäksi saatavillasi on myös hyviä autonvuokraustarjouksia. Vaikka julkiset kulkuvälineet ovat usein kätevät, omalla kulkupelillä pääset tutustumaan kohteeseesi laajemmin ja omaan tahtiisi.

Kartta

Hotellit Praha

Näytä kaikki 1 176 hotellia kohteessa Praha
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prague
5.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (78 arvostelua)

Palladium, Obecní dům ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös ...

74 €

74 €
Corinthia Hotel Prague

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1, Prague
5.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (51 arvostelua)

Prahan kongressikeskus on 0,4 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista.

65 €

65 €
Parkhotel Praha

Parkhotel Praha

Veletrzni 1502/20, Prague
4.5 kautta 5.0
3,7 / 5 (16 arvostelua)

Veletržní palác ja Tipsport arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Generali Arena ja Palladium ovat myös 2 kilometrin päässä.

53 €

53 €
Hotel Globus

Hotel Globus

Gregorova 2115-10, Prague 4, Prague
3.5 kautta 5.0
3,0 / 5 (4 arvostelua)

Arkády Pankrác on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Prahan kongressikeskus ja Vyšehradin linna sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Prahan valtionooppera ...

24 €

24 €
Hotel Majestic Plaza

Hotel Majestic Plaza

Stepanska 33, Prague
5.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (100 arvostelua)

Palác Lucerna, Novoměstská radnice ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin ...

86 €

86 €
Deminka Palace

Deminka Palace

Skretova 1, Prague
4.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (122 arvostelua)

Tšekin kansallismuseo, Prahan valtionooppera ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lucerna ja Muchan museo ovat ...

40 €

40 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.