Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lennot Batumi–Praha

Jos etsis edullisia lentoja kohteesta BUS kohteeseen PRG, hakukoneemme avulla löydät sopivimmat vaihtoehdot nopeasti. Voit yksinkertaisesti hakea vain Batumi – Praha -lentoja valitsemillasi matkapäivillä, ja saat pian listan saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Voit myös suodattaa hakutuloksesi näyttämään vain tiettyjen lentoyhtiöiden lentoja.

Löydä ja varaa parhaat lennot Praha – Batumi

Parhaan hinnan löytäminen on helppoa, kun pääset heti vertailemaan hintoja ja aikatauluja yhdessä näkymässä. Jos kuitenkin pystyt joustamaan matkapäivissäsi, saatat löytää vielä parempia tarjouksia, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä huomattavasti. Kun varaat lentoja kohteesta PRG kohteeseen BUS, voi olla kannattavaa varata myös hotelli kohteesta Praha samalla: saatat säästää jopa 15 % kokonaishinnasta, kun varaat ne samalta palveluntarjoajalta. Tarkkojen hotellikuvausten avulla hotellin valinnassakaan ei kestä kauan.

Lähde unohtumattomalle lomalle kohteeseen Praha

Hakukoneillamme voit löytää paljon muutakin kuin Batumi – Praha -lennot. Voit myös hakea inspiraatiota siitä, mitä kaikkea voit tehdä lomallasi kohteessa Praha. Aktiviteetit-hakutyökalullamme voit hakea kohteesi suosituimpia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, joista saattaisit pitää. Tämän lisäksi saatavillasi on myös hyviä autonvuokraustarjouksia. Vaikka julkiset kulkuvälineet ovat usein kätevät, omalla kulkupelillä pääset tutustumaan kohteeseesi laajemmin ja omaan tahtiisi.

Kartta

Hotellit Praha

Näytä kaikki 1 350 hotellia kohteessa Praha
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Prague
5.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (62 arvostelua)

Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ...

63 €

63 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prague
5.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (92 arvostelua)

Palladium, Obecní dům ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 ...

51 €

51 €
Grand Majestic Plaza

Grand Majestic Plaza

Truhlarska 16, Prague
5.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (75 arvostelua)

Palladium ja Obecní dům sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan ...

94 €

94 €
Hotel Aron

Hotel Aron

Zerotinova 39, Prague
3.5 kautta 5.0
3,5 / 5 (12 arvostelua)

Riegrovy sady, Divadlo Hybernia ja Ruutitorni sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotelli. Obecní dům ja Tasavallan aukio ovat myös 3 kilometrin päässä.

22 €

22 €
Corinthia Hotel Prague

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1, Prague
5.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (53 arvostelua)

Prahan kongressikeskus on 0,4 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli.

70 €

70 €
Eurostars Thalia

Eurostars Thalia

Narodni Trida 13, Prague
4.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (32 arvostelua)

Laterna Magika ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotelli. Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ja ...

55 €

55 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.