Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.8. - 25.8.
Ensi viikonloppuna
30.8. - 1.9.

Featured Barcelona 1 tähteä Hotels

Travelodge Barcelona Poblenou 100 €
Travelodge Barcelona Poblenou

Travelodge Barcelona Poblenou

Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
   
  1.0 kautta 5.0 Tähteä

  Travelodge Barcelona Poblenou on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 1 tähden hotellissa on 250 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.

  easyHotel Barcelona Fira 58 €
  easyHotel Barcelona Fira

  easyHotel Barcelona Fira

  Avinguda de la Granvia 22, Hospitalet de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat
    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   EasyHotel Barcelona Fira on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centre Comercial Gran Via 2. Majoitusliikkeessä on saatavilla Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 204 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television ja Wi-Fi-yhteyden.

   Hotel Barbara 73 €
   Hotel Barbara

   Hotel Barbara

   Carrer Marques de Barbera, 22, Barcelona, Barcelona
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Barbara on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 58 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    Generator Barcelona 96 €
    Generator Barcelona

    Generator Barcelona

    Carrer de Corsega, 377, Barcelona, Barcelona
      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Generator Barcelona on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 114 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Hotel Roma Reial 80 €
     Hotel Roma Reial

     Hotel Roma Reial

     Plaça Reial 11, Barcelona
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Roma Reial on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden hotellissa on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      TOC Hostel Barcelona 146 €
      TOC Hostel Barcelona

      TOC Hostel Barcelona

      C/ Gran Via de les Corts Catalanes 580, Barcelona, Barcelona
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       TOC Hostel Barcelona on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 52 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

       Barcelona Pere Tarrés Hostel 60 €
       Barcelona Pere Tarrés Hostel

       Barcelona Pere Tarrés Hostel

       Calle Numancia 149-151, Barcelona, Barcelona
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Barcelona Pere Tarrés Hostel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta L’Illa Diagonal -kauppakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 47 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Hotel Curious 119 €
        Hotel Curious

        Hotel Curious

        C/ Carme, 25, Barcelona, Barcelona
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Curious on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja La Rambla on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja business center. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 1 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

         Recently Booked Barcelona hotels

         Recent Barcelona hotel reviews

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.