Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit 17. arrondissementti

63 €
Hotel Monceau Wagram

Hotel Monceau Wagram

4.0 kautta 5.0 7 Rue Rennequin, Pariisi, Paris
Hotel Monceau Wagram on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue du Faubourg Saint-Honore. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
142 €
Hotel Ampere

Hotel Ampere

4.0 kautta 5.0 102 Avenue De Villiers, Pariisi, Paris
Hotel Ampere on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue du Faubourg Saint-Honore. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 97 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
73 €
Hôtel Etoile Saint Ferdinand by Happyculture

Hôtel Etoile Saint Ferdinand by Happyculture

4.0 kautta 5.0 36 Rue Saint Ferdinand, Pariisi, Paris
Hôtel Etoile Saint Ferdinand by Happyculture on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
126 €
Hotel Balmoral - Champs Elysees

Hotel Balmoral - Champs Elysees

4.0 kautta 5.0 6 Rue Du General Lanrezac, Pariisi, Paris
Hotel Balmoral - Champs Elysees on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Champs-Élysées on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1880 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
116 €
XO Hotel Paris

XO Hotel Paris

4.0 kautta 5.0 23 rue Théodore de Banville, Pariisi
XO Hotel Paris on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Rue du Faubourg Saint-Honore on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 58 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
92 €
Hôtel Champerret Héliopolis

Hôtel Champerret Héliopolis

3.0 kautta 5.0 13 Rue d'Heliopolis, Pariisi, Paris
Hôtel Champerret Héliopolis on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
108 €
Hôtel des Pavillons

Hôtel des Pavillons

2.0 kautta 5.0 16, rue des Acacias, Pariisi, Paris
Hôtel des Pavillons on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
156 €
Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

4.0 kautta 5.0 3, Place du Général Kœnig, Pariisi, Paris
Hyatt Regency Paris Etoile on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 995 huonetta 34 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
120 €
Le Tsuba Hotel

Le Tsuba Hotel

4.0 kautta 5.0 45 rue des Acacias, Pariisi
Le Tsuba Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
63 €
Hôtel Splendor Elysées

Hôtel Splendor Elysées

3.0 kautta 5.0 38 Rue Cardinet, Pariisi, Paris
Hôtel Splendor Elysées on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc Monceau (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
57 €
Hotel des Batignolles

Hotel des Batignolles

3.0 kautta 5.0 26-28 rue des Batignolles, Pariisi, Paris
Hotel des Batignolles on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place de Clichy (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja kokoushuoneet. Tässä vuonna 1930 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 46 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
86 €
Hôtel Armoni

Hôtel Armoni

3.0 kautta 5.0 7, Villa Berthier, Pariisi, Paris
Hôtel Armoni on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Espace Champerret (messukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Hôtel Regent's Garden - Astotel

Hôtel Regent's Garden - Astotel

4.0 kautta 5.0 6 Rue Pierre Demours, Pariisi, Paris
Hôtel Regent's Garden - Astotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 1850 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.
132 €
Hotel Avama Prony

Hotel Avama Prony

103 bis avenue de Villiers, Pariisi, Paris
Hotel Avama Prony on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue du Faubourg Saint-Honore. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä hotellissa on 22 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
103 €
Novotel Paris 17

Novotel Paris 17

4.0 kautta 5.0 34 Avenue de La Porte d Asnieres, Pariisi, Paris
Novotel Paris 17 on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 140 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Majoitus kohteessa 17. arrondissementti

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen 17. arrondissementti, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen 17. arrondissementti hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen 17. arrondissementti suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa 17. arrondissementti

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta 17. arrondissementti. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen 17. arrondissementti on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen 17. arrondissementti ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa 17. arrondissementti

Kohteessa 17. arrondissementti riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen 17. arrondissementti parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa 17. arrondissementti.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa 17. arrondissementti

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.