Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Suosituimmat 4 tähden hotellit 8. arrondissementti

123 €
Hôtel le Lavoisier

Hôtel le Lavoisier

4.0 kautta 5.0 21, rue Lavoisier, Pariisi, Paris
Hôtel le Lavoisier on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
202 €
West End Hotel

West End Hotel

4.0 kautta 5.0 7 Rue Clement Marot, Pariisi, Paris
West End Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 49 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
166 €
Waldorf Madeleine Hotel

Waldorf Madeleine Hotel

4.0 kautta 5.0 12 Boulevard Malesherbes, Pariisi, Paris
Waldorf Madeleine Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 45 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
268 €
Hilton Paris Opera

Hilton Paris Opera

4.0 kautta 5.0 108 Rue Saint Lazare, Pariisi, Paris
Hilton Paris Opera on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1889 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 268 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
166 €
New Hotel Roblin La Madeleine

New Hotel Roblin La Madeleine

4.0 kautta 5.0 6 Rue Chauveau Lagarde, Pariisi
New Hotel Roblin La Madeleine on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 77 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja designer-hygieniatuotteet.
111 €
Hotel Park Lane Paris

Hotel Park Lane Paris

4.0 kautta 5.0 4 Rue La Boetie, Pariisi, Paris
Hotel Park Lane Paris on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenue Montaigne. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
262 €
La Villa Haussmann

La Villa Haussmann

4.0 kautta 5.0 132 boulevard Haussmann, Pariisi, Paris
La Villa Haussmann on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenue Montaigne. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
156 €
Hotel Rochester Champs Elysées

Hotel Rochester Champs Elysées

4.0 kautta 5.0 92 Rue La Boétie, Pariisi, Paris
Hotel Rochester Champs Elysées on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 106 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
153 €
Hôtel Le Vignon

Hôtel Le Vignon

4.0 kautta 5.0 23 Rue Vignon, Pariisi, Paris
Hôtel Le Vignon on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 28 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Viimeksi varatut 8. arrondissementti hotellit

Viimeisimmät 8. arrondissementti hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.