Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.9. - 29.9.
Ensi viikonloppuna
4.10. - 6.10.

Suosituimmat 4 tähden hotellit 8. arrondissementti

Hôtel le Lavoisier 134 €
Hôtel le Lavoisier

Hôtel le Lavoisier

21, rue Lavoisier, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hôtel le Lavoisier on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

  La Villa Haussmann 192 €
  La Villa Haussmann

  La Villa Haussmann

  132 boulevard Haussmann, Pariisi, Paris
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   La Villa Haussmann on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenue Montaigne. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

   Waldorf Madeleine Hotel 173 €
   Waldorf Madeleine Hotel

   Waldorf Madeleine Hotel

   12 Boulevard Malesherbes, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Waldorf Madeleine Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 45 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

    Le Mathurin Hotel & Spa 170 €
    Le Mathurin Hotel & Spa

    Le Mathurin Hotel & Spa

    43, rue des Mathurins, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Le Mathurin Hotel & Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

     Hôtel Royal Madeleine 190 €
     Hôtel Royal Madeleine

     Hôtel Royal Madeleine

     29, rue de l'Arcade, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hôtel Royal Madeleine on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

      New Hotel Roblin La Madeleine 166 €
      New Hotel Roblin La Madeleine

      New Hotel Roblin La Madeleine

      6 Rue Chauveau Lagarde, Pariisi
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       New Hotel Roblin La Madeleine on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 77 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja designer-hygieniatuotteet.

       Royal Hotel Paris Champs Elysées 197 €
       Royal Hotel Paris Champs Elysées

       Royal Hotel Paris Champs Elysées

       33 Avenue De Friedland, Pariisi, Paris
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Royal Hotel Paris Champs Elysées on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1879 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.

        Warwick Paris - formerly Hôtel Warwick Champs-Elysées 225 €
        Warwick Paris - formerly Hôtel Warwick Champs-Elysées

        Warwick Paris - formerly Hôtel Warwick Champs-Elysées

        5 Rue De Berri, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Warwick Paris - formerly Hôtel Warwick Champs-Elysées on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 149 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Viimeksi varatut 8. arrondissementti hotellit

         Viimeisimmät 8. arrondissementti hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.