Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tallinna 4 tähteä hotellit

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tallinna – hotellit

Hae lento + hotelli

Lisävalinnat

Tallinna - Valikoima 4 tähteä hotelleja

Näytä kaikki 107 hotellia kohteessa Tallinna
Hotel Palace by TallinnHotels
Hotel Palace by TallinnHotels
Vabaduse Valjak 3, Tallinn
4.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (19 arvostelua)

86 €

86 €
Park Inn by Radisson Central Tallinn
Park Inn by Radisson Central Tallinn
7c Narva Road, Tallinn
4.0 kautta 5.0
3,7 / 5 (23 arvostelua)

54 €

54 €
CRU Hotel
CRU Hotel
Viru tn 8, Tallinn
4.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (9 arvostelua)

114 €

114 €
Hilton Tallinn Park
Hilton Tallinn Park
Kreutzwaldi 23, Tallinn
4.0 kautta 5.0
4,9 / 5 (13 arvostelua)

92 €

92 €
Laulasmaa Resort
Laulasmaa Resort
Puhkekodu 4, Laulasmaa
4.0 kautta 5.0

75 €

75 €
Hotel Barons
Hotel Barons
Suur Karja 7 / Väike Karja 2, Tallinn
4.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (57 arvostelua)

65 €

65 €
St. Olav Hotel
St. Olav Hotel
Lai 5, Tallinn
4.0 kautta 5.0
3,4 / 5 (40 arvostelua)

42 €

42 €
Nordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum
Viru Väljak 3, Tallinn
4.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (43 arvostelua)

94 €

94 €
Kalev Spa Hotel & Waterpark
Kalev Spa Hotel & Waterpark
Aia 18, Tallinn
4.0 kautta 5.0
3,6 / 5 (29 arvostelua)

68 €

68 €
Tallink City Hotel
Tallink City Hotel
A Laikmaa 5, Tallinn
4.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (62 arvostelua)

75 €

75 €
Kartta

Viimeksi varatut 4 tähteä hotellit Tallinna

Tallink City Hotel
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 9 tuntia sitten
Nordic Hotel Forum
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 15 tuntia sitten
Hotel Palace by TallinnHotels
4.5 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 16 tuntia sitten
My City Hotel
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 34 tuntia sitten

Hotellit Tallinnassa - täydellisessä kaupunkilomakohteessa

Viron pääkaupunki - Tallinna - tarjoaa vierailijoille lukemattoman määrän tehtävää ja nähtävää. Tallinnaan on helppo mennä niin laivalla, autolla kuin lentäenkin. Tallinna on ihanteellinen matkakohde vaikkapa viikonlopuksi, sillä se tarjoaa kaikkea aina kulttuurista ja kasvohoidoista erilaisiin urheilutapahtumiin.

Moderneja hotelleja ja hyvää palvelua

Tallinnasta löydät todella laajan skaalan erilaisia hotelleja erilaiseen makuun ja tarpeeseen. Useat suositut kylpylähotellit kaupungin keskustassa ja hieman sen ulkopuolella hemmottelevat vierailijoitaan erilaisilla ammattitaitoisesti toteutetuilla hoidoilla ja kylpyläosastoillaan. Kaupungista löytyy myös niin luksushotelleja kuin halvempia hotellejakin. Halvatkin hotellit Tallinnassa ovat tasokkaita, ja monet niistä sijaitsevat varsin hyvillä paikoilla kaupungin keskustan alueella. Hotellihintojen kannalta paras aika matkustaa Tallinnaan on talvella, sillä erityisesti kesällä kaupunki kuhisee ympäri maailmaa sinne reissaavista matkailijoista. Varaa hotelli Tallinnassa päästäksesi pakoon arkea viikonlopuksi tai mikset vaikkapa pidemmäksikin aikaa, sillä tässä kaupungissa ei tekeminen lopu kesken.


Kulttuuria ja kauneushoitoja

Tallinnan monipuolisuus on suoraan sanottuna hätkähdyttävää - kaupunki tuntuu tarjoavan jokaiselle vierailijalle jotakin. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on varmasti vanhakaupunki (Unescon maailmanperintölistalla), josta löydät esimerkiksi hienoja keskiaikaisia kujia, hyviä ravintoloita, gallerioita, pieniä sisustuskauppoja sekä käsityöläiskauppoja. Vanhastakaupungista löytyykin myös Tallinnan Raatihuone, joka on peräisin keskiajalta, ollen näin yksi parhaiten säilyneistä raatihuoneista koko Euroopassa. Kyseisellä alueella sijaitseva Eppingin torni on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä, ja se tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä kaupungin yli. Eikä tule myöskään unohtaa Hellemannin tornia ja kaupunginmuuria, jotka molemmat juontavat juurensa aina 1300-luvulle asti. Varaa hotelli Tallinnasta, vietä päivä kaupungilla ja nauti illalla rentouttavasta kauneushoidosta. Tallinna on kuuluisa monista kauneushoitoloistaan, joita löydät ympäri kaupunkia.


Shoppailua, kävelyretkiä ja urheilua

Tätä kaikkea Tallinna pitää sisällään. Varaa hotelli Tallinnan keskustasta ja lähde vaikkapa heliumpallolennolle Balloon Tallinnin kanssa. Lyhyen lennon jälkeen on aika pienelle reippailulle ihastuttavassa Kadriorgin puistossa, josta voitkin suunnata urheilemaan esimerkiksi Nõmmen seikkailupuistoon loppupäiväksi. Jos sinulla riittää vielä energiaa edellä mainittujen aktiviteettien jälkeen, on loputkin energian rippeet hyvä kuluttaa keskustassa sijaitsevassa Energian oivalluskeskuksessa. Jos kaipaat tuliaisia tai haluat muuten vain käydä ostoksilla, tarjoavat useat eri kauppakeskukset sinulle siihen mahdollisuuden. Katsasta siinä tapauksessa esimerkiksi Kauppakeskus Rocca Al Maren, Kristiine keskuksen, Viru keskuksen sekä Rotermannin kauppakeskuksen tarjonnat.

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.