airberlin lennot alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa


airberlin

Airberlin on Saksan toiseksi suurin ja yksi Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä, ja heidän kanssaan lentää vuosittain jo yli 30 miljoonaa asiakasta. Airberlin lentää yli 150 kohteeseen ympäri maailman, joten melko pitkälle on menty vuoden 1979 huhtikuun 28. päivästä, jolloin airberlinin ensimmäinen lento nousi Berliinin Tegeliltä kohti Palma de Mallorcaa. Airberlinin pääkentät ovat Berliinissä ja Düsseldorfissa. Düsseldorfin liikenne kasvaa etenkin Pohjois-Amerikan suuntaan paljon.

 

Airberlin lentää Airbusin ja Boeingin koneilla, ja matkustajien tyytyväisyyteen panostetaan paljon. Lyhyitä ja keskipituisia matkoja lentäviin koneisiin muunmuassa hankittiin vastikään uudet istuimet, jotka antavan kolme senttimetriä lisää jalkatilaa, ja niissä on USB-portit kannettavien laitteiden lataamiseen ja käyttämiseen. Myös reittejä suunniteltaessa kuunnellaan asiakkaiden toiveita.

 

Airberlin on osa oneworld allianssia, joten esimerkiksi Finnairin ja airberlinin lentojen yhdistäminen matkalla on helppoa. Matkustusluokkia on lyhyillä ja keskipitkillä lennoilla neljä, JustFly, FlyDeal, FlyClassic ja FlyFlex+, kaukolennoilla taas kuusi, Economy-luokan sekä Business-luokan omat FlyDeal, FlyClassic sekä FlyFlex+, näistä lisää alla.

 

JustFly on airberlinin edullisin matkustusluokka. Lipun hintaan kuuluu käsimatkatavara, joka saa painaa enintään kahdeksan kilogrammaa, ja on mitoiltaan enintään 55x40x23 senttimetriä. Lähtöselvityksen pystyy tekemään netissä, puhelimella, tiskillä tai automaateilla.

 

FlyDealin Economy-luokkaan kuuluu kaukolennoilla käsimatkatavara sekä yksi enintään 23 kilogrammaa painava matkatavara ruumaan, Business-luokassa käsimatkatavaroita saa olla kaksi, ja ruumaan saa kaksi matkatavaraa, jotka voivat painaa 32kg kumpikin.Business-luokassa saa myös varata itselleen mieluisan istumapaikan, käyttää loungea sekä turvatarkastus ja lähtöselvitys sujuu nopeasti oman linjan kautta.

 

FlyClassicin Economy-luokassa FlyDealin palvelujen lisäksi tulee mahdollisuus lennon perumiseen lisämaksusta, ja Business-luokassa tämän lisäksi priority check-in ja muut Business-tason palvelut.

 

FlyFlexin Economy-matkustaja saa ottaa lentokoneeseen kaksi käsimatkatavaraa sekä kaksi ruumaan menevää matkatavaraa. Painorajoitukset ovat samat kuin muissakin luokissa. FlyFlexillä saa jo Economy-luokassa varata mieluisan paikan ilman lisäveloitusta, istuimet ovat suuremmat, lennon vaihtaminen ja peruminen on ilmaista, ja lisäksi saa käyttää priority-palveluja. Business-luokassa on lisäksi mahdollisuus tuoda ruumaan menevät matkatavaransa jo edellisenä iltana lentokentälle ilman lisämaksua monilla Saksan, Itävallan ja Sveitsin kentillä.

 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.