Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Bled

Hae hinnat
Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) - Sava Hotels & Resorts

Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) - Sava Hotels & Resorts

4.0 kautta 5.0 Cankarjeva 4, Bled
Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) - Sava Hotels & Resorts on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pustolovski Park Bled. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Lovec

Hotel Lovec

4.0 kautta 5.0 Ljubljanska Cesta 6, Bled
Hotel Lovec on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sv Martinin seurakuntakirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 61 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
72 €
Vila Alpina

Vila Alpina

3.0 kautta 5.0 Cesta Gorenjskega odreda 15a, Bled
Vila Alpina on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pustolovski Park Bled. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
145 €
Triglav Bled

Triglav Bled

4.0 kautta 5.0 Kolodvorska Cesta 33, Bled
Triglav Bled on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bledjärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 22 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
Hae hinnat
Hotel Jadran - Sava Hotels & Resorts

Hotel Jadran - Sava Hotels & Resorts

3.0 kautta 5.0 Cesta Svobode 12 Entrance B, Bled
Hotel Jadran - Sava Hotels & Resorts on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pustolovski Park Bled. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
Hae hinnat
Grand Hotel Toplice - Sava Hotels & Resorts

Grand Hotel Toplice - Sava Hotels & Resorts

5.0 kautta 5.0 Cesta Svobode 12, Bled
Grand Hotel Toplice - Sava Hotels & Resorts on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pustolovski Park Bled. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1931 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 87 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
135 €
Hotel Vila Bled

Hotel Vila Bled

4.0 kautta 5.0 Cesta Svobode 18, Bled
Hotel Vila Bled on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pustolovski Park Bled. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 31 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
72 €
Hotel Ribno

Hotel Ribno

3.0 kautta 5.0 Izletniska 44, Bled
Hotel Ribno on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bledjärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 61 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
87 €
Old Bled House

Old Bled House

3.5 kautta 5.0 Zagoriška 12, Bled
Old Bled House on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bledjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 13 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
Penzion Berc

Penzion Berc

4.0 kautta 5.0 15 Želeška cesta, Bled, Radovljica
Penzion Berc sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pustolovski Park Bled. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Bled

Katso kaikki kohteen Bled vuokra-autot

Bled – Matkat

Etsitkö sopivaa kohdetta seuraavalle reissullesi? Matkat kohteeseen Bled yllättävät aina positiivisesti – tämän kaupungin mahtavaan tarjontaan kannattaa tutustua!

Bled – Lennot ja hotelli

Matkailu on ennen kaikkea uusista elämyksistä nauttimista. Jos Bled ja sen kiehtovat aarteet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan asiantuntija-apua upeiden matkojen etsimisessä. Ebookers tekee reissustasi niin upean kuin suinkin mahdollista.

Olet varmasti innoissasi jopa 7.7%^:n säästöistä, jos varaat sekä lentoliput majoitukset kauttamme.

Tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä, joten vaihtoehtoja riittää, kaipasitpa sitten mitä tahansa.

Hintatakuu tarkoittaa seuraavaa: kun olet ensin varannut matkapaketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

Vihdoinkin on tullut aika toteuttaa unelmasi. Halusitpa sitten vuoriston korkeuksiin tai paahtaville hiekoille, me voimme auttaa sinua pitämään sisäisen seikkailijasi tyytyväisenä.

Varausehtoja sovelletaan.

Bled – Matkat

Ottaen huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 5 000, uusiin ihmisiin tutustuminen ei voi olla vaikeaa!

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 2 km etelään lähimmästä kaupungista (Zasip) ja 45 km luoteeseen pääkaupungista (Ljubljana).

Hyödynnä mahdollisuus ihailla rauhoittavaa järvimaisemaa kohteessa Bledjärvi.

Me ihmiset olemme jo kauan olleet tietoisia siitä, että luonnossa oleminen tekee hyvää niin ruumiille kuin sielulle. Jos matkallasi näkemäsi uudet ja ihmeelliset asiat saavat pääsi pyörälle, mikset tekisi itsellesi palveluksen tekemällä tutustumismatkan kohteeseen Vintgarin rotko?

Tornien ja vahvojen kivimuurien tarkoitus oli suojella asukkaita hyökkäyksiltä. Hieno arkkitehtuuri ja kiinnostava historia tekevät paikasta käymisen arvoisen.

Sv Marika Bozjan kirkko ja St. Martinin seurakunnan kirkko ovat merkittäviä uskonnollisia kohteita, joissa voit seurata paikallisten uskonnollista elämää tai hiljentyä omiin ajatuksiisi.

Mala Osojnican vuori on useimpien matkailijoiden pakollisten nähtävyyksien listan kärkipäässä. Varmistathan siis, että varaat lomakalenteristasi aikaa tälle kohteelle.

Bled – Hotellit

ebookersin matkaopas sisältää yli 29 majoitusliikettä. Tästä upeasta valikoimasta voit löytää ja varata helposti unelmiesi majoituksen.

Kun käytettävissä on useita asiakkaiden arvostamia vaihtoehtoja, kuten Grand Hotel Toplice - Sava Hotels & Resorts ja Hotel Vila Bled, pääset lentokenttäterminaalista testaamaan huonepalveluja ennätysajassa.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Bled

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Ljubljana

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.