Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Clermont-Ferrand – Matkat

Odotatko jo innostuneena seuraavaa lomaasi? Ota tällä kertaa kohteeksesi Clermont-Ferrand – matka sinne on varma valinta!

Clermont-Ferrand – Matkat

Tässä kaupungissa asuu suurin piirtein 140 000 henkilöä.

Maan pääkaupunki Pariisi sijaitsee kohteesta Clermont-Ferrand 350 km pohjoiseen ja naapurikaupunki Chamalieres 2 km länteen päin.

Anna itsellesi aikaa hengittää, vedä keuhkosi täyteen raikasta ilmaa ja ihastele luonnon ainutlaatuisuutta kohteissa Puy de Dome (vuori) ja Puy de Pariou (vuori).

Kun olet käynyt matkakohteesi museoissa, kuten L'Aventure Michelin ja Musée du Ranquet, tiedät paljon enemmän tästä paikasta. Tarkista, järjestetäänkö paikan päällä opastettuja kierroksia tai tapahtumia, joihin voisit osallistua.

Onneksi sinunkaan ei enää tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusmatkalle voidaksesi tutustua moniin luonnon aarteisiin ja ihmiskunnan historiaa valottaviin esineisiin. Siitä pitää huolen Muséum Henri-Lecoq, joka pursuaa epätavallisia näyttelyesineitä ja ainutlaatuisia löydöksiä.

Jotkut matkailijat ovat suuria taiteen ystäviä, kun taas joku toinen ei halua edes vilkaista yhden yhtä maalausta tai veistosta sitten kuvaamataidon tuntien. Kuuluitpa sitten kumpaan tahansa näistä kahdesta ryhmästä, voit olla aivan varma että Musée Bargoin ja Musee d'Art Roger-Quillot (museo) esittelevät jotain kaunista, uutta ja joskus myös haastavaa tai hätkähdyttävää.

Clermont-Ferrandin katedraali ja Notre Dame du Portin kirkko ovat kaksi historiallisesti merkittävää uskonnollista kohdetta, jotka tarjoavat matkailijalle myös hengellistä ravintoa.

Place de Jaude on paikka, jossa riittää nähtävää. Se onkin siis erinomainen kohde paikalliseen elämänmenoon tutustumiseen.

Clermont-Ferrand – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 52 hotellitietokantaan päivitettyä majoitusliikettä. Näin hyvästä valikoimasta sen oikean majoitusvaihtoehdon löytäminen on lastenleikkiä.

Onneksi kohteessa Clermont-Ferrand on tarjolla monenlaisia huoneita, jotka sopivat joka budjetille. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkakassaa mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Hotel de Bordeaux (39 Avenue Franklin Roosevelt) ja Hotel Saint André (27, av. de l'Union Sovietique). Ehkä toiveissasi olisi kuitenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa etevän henkilökunnan majoitusliikkeessä Best Western Premier Hotel Princesse Flore huolehtia kaikista tarpeistasi? Best Western Premier Hotel Princesse Flore on sekin suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka pitävät hienostuneesta ilmapiiristä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Clermont-Ferrand

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Clermont-Ferrand

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Clermont-Ferrand

Näytä kaikki 150 majoitusliikettä kohteessa Clermont-Ferrand
Premiere Classe Clermont Ferrand Centre

Premiere Classe Clermont Ferrand Centre

16 place Lucie et Raymond Aubrac, Clermont-Ferrand
   
   
  4,5/5 (4 arvostelua)

  Premiere Classe Clermont Ferrand Centre sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Clermont-Ferrandin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi ...

  Premiere Classe Clermont Ferrand Centre39 €

  Premiere Classe Clermont Ferrand Centre39 €
  Hôtel Clermont Estaing

  Hôtel Clermont Estaing

   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (4 arvostelua)

   Hôtel Clermont Estaing on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Roger Quilliot’n ...

   Hôtel Clermont Estaing57 €

   Hôtel Clermont Estaing57 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.