Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Varatuimmat hotellit Crans-Montanan hiihtokeskus

Hôtel de l'Etrier Hae hinnat
Hôtel de l'Etrier

Hôtel de l'Etrier

Rue du Pas-de-l'Ours, 31, Chermignon, Crans-Montana, VS
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Golf Club Crans-sur-Sierre, Montana – Cry d'Erin gondolihissi ja Pienoisjunamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Violettes Express -gondolihissi ja Pierre Arnaud Foundation Art Centre ovat myös 5 kilometrin päässä. Randogne Montanan asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  La Prairie 127 €
  La Prairie

  La Prairie

  Route De La Prairie 34, Montana, Crans-Montana, VS
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pienoisjunamuseo ja Montana – Cry d'Erin gondolihissi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä hiihtokoulua ja mäenlaskupaikkaa. Violettes Express -gondolihissi ja Golf Club Crans-sur-Sierreovat myös 3 kilometrin päässä. Randogne Montanan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Alpine Dependance by Arenas Resort Valaisia Hae hinnat
   Alpine Dependance by Arenas Resort Valaisia

   Alpine Dependance by Arenas Resort Valaisia

   10 Route de Vermala, Crans-Montana
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Montana – Cry d'Erin gondolihissi ja Pienoisjunamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Golf Club Crans-sur-Sierre ja Violettes Express -gondolihissi ovat myös 3 kilometrin päässä. Randogne Montanan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Chetzeron 251 €
    Chetzeron

    Chetzeron

    2112, Rue de Chetzeron, Crans-Montana, Lens, VS
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Montana – Cry d'Erin gondolihissi, Violettes Express -gondolihissi ja Golf Club Crans-sur-Sierre sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Pienoisjunamuseo sijaitsee 4,3 kilometrin päässä.

     Hôtel Résidence de la Forêt 110 €
     Hôtel Résidence de la Forêt

     Hôtel Résidence de la Forêt

     Route de la Combaz 19, Randogne, Crans-Montana, VS
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Violettes Express -gondolihissi, Montana – Cry d'Erin gondolihissi ja Pienoisjunamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Aminonan gondolihissi ja Golf Club Crans-sur-Sierre ovat myös 5 kilometrin päässä. Randogne Montanan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Guarda Golf Hotel & Residences Hae hinnat
      Guarda Golf Hotel & Residences

      Guarda Golf Hotel & Residences

      Route des Zirès 14, Crans-Montana, VS
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Golf Club Crans-sur-Sierre ja Montana – Cry d'Erin gondolihissi sijaitsevat 2 kilometrin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä hiihtokoulua ja mäenlaskupaikkaa. Randogne Montanan asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

       Youth Hostel Crans-Montana Hae hinnat
       Youth Hostel Crans-Montana

       Youth Hostel Crans-Montana

       Route du Zotzet 8, Montana, Crans-Montana, VS
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Montana – Cry d'Erin gondolihissi ja Golf Club Crans-sur-Sierre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Pienoisjunamuseo ja Violettes Express -gondolihissi ovat myös 3 kilometrin päässä. Randogne Montanan asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Royal Hae hinnat
        Hotel Royal

        Hotel Royal

        L' Ehanoun 10, Chermignon, Crans-Montana, VS
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Golf Club Crans-sur-Sierre, Montana – Cry d'Erin gondolihissi ja Pienoisjunamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Violettes Express -gondolihissi ja Pierre Arnaud Foundation Art Centre ovat myös 5 kilometrin päässä. Randogne Montanan asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit Crans-Montanan hiihtokeskus

         Näytä kaikki

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Crans-Montanan hiihtokeskus

         Jos matkakohteesi on Crans-Montanan hiihtokeskus, voit alkaa seuraavaksi etsiä budjettiisi sopivaa hotellia. ebookersin hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä matkasi päivämäärät saat kohteen Crans-Montanan hiihtokeskus hotellitarjoukset nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa.

         Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusvaihtoehdon tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä - sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

          

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Crans-Montanan hiihtokeskus hotellille nopeasti

         Majoituksen lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi hotelli kohteesta Crans-Montanan hiihtokeskus löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Lentoja kohteeseen Crans-Montanan hiihtokeskus on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä.

          

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Crans-Montanan hiihtokeskus hotellia

         Kohteesta Crans-Montanan hiihtokeskus löytyy niin paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, että voi olla vaikeaa päättää, minne hotellilta ensimmäiseksi suuntaisi. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varaamasi yöpymispaikan läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Crans-Montanan hiihtokeskus olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Crans-Montanan hiihtokeskus

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.