Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Cuenca hotellit

81 €
Parador de Cuenca

Parador de Cuenca

Subida San Pablo, s/n, Cuenca
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

San Pablo Footbridge, Casas Colgadasin historiallinen maamerkki ja Espanjalaisen abstraktitaiteen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Museo Diocesano ja Cuenca Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

50 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
NH Ciudad de Cuenca

NH Ciudad de Cuenca

Ronda de San Jose, 1, Cuenca
4.5 kautta 5.0

Los Tiradores, Castilla La Manchan tiedemuseo ja Manganan torni 3 kilometrin päässä tästä hotelli. Cuencan katedraali ja Cuenca Museum ovat myös 3 kilometrin päässä.

37 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Hotel Torremangana

Hotel Torremangana

Avenida San Ignacio De Loyola, 9, Cuenca
4.5 kautta 5.0

Castilla La Manchan tiedemuseo, Manganan torni ja Los Tiradores sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Cuencan katedraali ja Museo Diocesano ovat myös 2 kilometrin päässä.

36 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Hotel Exe Cuenca

Hotel Exe Cuenca

Avenida de Juan Carlos I, s/n, Cuenca
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.5 kautta 5.0

Los Tiradores, Castilla La Manchan tiedemuseo ja Cuencan katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevastas hotelli. Manganan torni ja Cuenca Museum ovat myös 5 kilometrin päässä.

32 €
Rusticae Hotel Posada San José

Rusticae Hotel Posada San José

Calle Julian Romero, 4, Cuenca
8 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
2.5 kautta 5.0

San Pedron kirkko, Cuencan katedraali ja Museo Fundación Antonio Pérez sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hostal. Cuenca Museum ja Museo Diocesano ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

45 €
Hotel Leonor de Aquitania

Hotel Leonor de Aquitania

Calle San Pedro, 60, Cuenca
3.5 kautta 5.0

San Pedron kirkko ja Museo Fundación Antonio Pérez sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Cuencan katedraali ja Museo Diocesano ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

36 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 18 tuntia sitten
Hotel Plaza

Hotel Plaza

C/ Sándalo, 1, Cuenca
16 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Los Tiradores, Castilla La Manchan tiedemuseo ja Manganan torni 3 kilometrin päässä tästä hotelli. San Pablo Footbridge ja Cuenca Museum ovat myös 3 kilometrin päässä.

50 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Alojamiento Cerro Socorro

Alojamiento Cerro Socorro

C/ Tiradores Altos B, no 67, Cuenca
4.0 kautta 5.0

Los Tiradores ja San Pablo Footbridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneisto. Cuencan katedraali sijaitsee 1,1 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Cuenca Hotellit

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Cuenca

Jos matkakohteesi on Cuenca, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Cuenca hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Cuenca hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Cuenca hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Cuenca on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Cuenca hotellia

Kohteesta Cuenca löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Cuenca hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Cuenca olisi varmasti ikimuistoinen.

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.