Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Cuenca:

Cuenca – Matkat

Älä tyydy vain haaveilemaan mahtavasta lomasta, vaan tartu toimeen ja valitse sopiva määränpää, kuten Cuenca. Matkat on helppo organisoida, kun apuna on ebookers!

Cuenca – Lennot ja hotelli

Matkailu on uusien kokemusten etsimistä. Jos Cuenca ja sen lukuisat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmis auttamaan parhaiden tarjousten etsimisessä. ebookers auttaa tekemään seikkailustasi niin upean kuin suinkin mahdollista.

Ilahdut varmasti jopa 10 %:n säästöistä, jos varaat sekä lentoliput että hotellin palvelustamme.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on upeita elämyksiä. Maailmanlaajuinen tietokantamme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituspaikkaa. Jos unelmakohteesi on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Mietitkö, että saattaisit löytää edullisemman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa lento- ja hotellipaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi huomaamaan muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, panemme paremmaksi palauttamalla erotuksen tilillesi.

Vihdoinkin on tullut aika toteuttaa unelmasi. Halusitpa sitten vuoristomökin suojiin tai aavikon paahtaville hiekoille, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Varausehtoja sovelletaan.

Cuenca – Matkat

Kaupungilla kierrellessäsi huomaat nopeasti, ettet ole yksin: alueella asuu suunnilleen 56 000 henkeä.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 9 km kaakkoon naapurikaupungista (Chillaron de Cuenca) ja 140 km itään pääkaupungista (Madrid).

Tuntuuko sinusta siltä, että energiavarastosi ovat ehtyneet? Maailmassa ei ole montaa asiaa, joka piristäisi samalla tavalla kuin päivä luonnon helmassa! Rauhoita mielesi ja unohda huolet kohteessa Ciudad Encantada (luonnonpuisto).

Suurelta planeetaltamme löytyy hämmästyttävän paljon erilaisia luonnon aarteita ja ihmisen kätten työn tuloksia. Onneksi esimerkiksi Cuenca Museum antaa tilaisuuden perehtyä useisiin erikoisiin esineisiin ja löydöksiin.

Jos olet taiteen ystävä, muista varata ainakin yksi päivä kiertääksesi muutama taidegalleria. Espanjalaisen abstraktitaiteen museo on varmasti hyvä paikka lähteä liikkeelle. Seuraavaksi voit lähteä tutustumaan perinpohjaisesti kohteiden Museo Fundación Antonio Pérez ja Museo Diocesano asiantuntevasti koottuihin teoksiin.

Jos haluaisit oppia enemmän seudun historiasta, Manganan torni on varmasti hyvä paikka aloittaa.

Älä missään tapauksessa unohda varata muutaman minuutin ylimääräistä aikaa vieraillaksesi kohteessa San Pablo Footbridge. Tämä ajaton rakennelma on jököttänyt paikallaan jo usean ihmisiän ajan, ja antaa näin kaupungille hippusen entisaikojen viehättävyyttä.

Tornien ja vankkojen kivimuurien tehtävä oli suojata asukkaita tunkeutujilta. Vaikuttava arkkitehtuuri ja kiinnostava historia tekevät paikasta vierailun arvoisen.

Vieraillessasi kaupungin uskonnollisissa paikoissa, joihin kuuluvat esimerkiksi Cuencan katedraali ja San Pedron kirkko, huomaat, miten hengellisyydellä on suuri merkitys monien kaupunkilaisten elämälle.

Cuenca – Hotellit

Toimi nyt, ettei tilaisuus jää käyttämättä! Varaa majoituksesi mahdollisimman pian! ebookersin sivustolla on tarjolla ainoastaan 18 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Kohteessa Cuenca sinun ei tarvitse kuluttaa koko matkakassaasi päästäksesi majoittumaan mukavaan huoneeseen. Rusticae Hotel Posada San José osoitteessa Calle Julian Romero, 4 ja Hostal CH Victoria Alojamientos osoitteessa Calle Mateo Miguel Ayllon 2, 1A ovat kumpikin hyviä mutta hyvän hintaisia majoitusvaihtoehtoja. Jos lomapäivien luksus ja itsesi hemmottelu kuulostavat sinusta silti vastustamattomalta, muista varausta tehdessäsi Parador de Cuenca ja Hotel Exe Cuenca.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Cuenca:

Näytä kaikki 104 majoitusliikettä kohteessa Cuenca
Parador de Cuenca

Parador de Cuenca

Subida San Pablo, s/n, Cuenca
  4.0 kautta 5.0
   
   
  5,0 / 5 (1 arvostelua)

  San Pablo Footbridge, Casas Colgadasin historiallinen maamerkki ja Espanjalaisen abstraktitaiteen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. ...

  Parador de Cuenca104 €

  Parador de Cuenca104 €
  Hotel Torremangana

  Hotel Torremangana

  Avenida San Ignacio De Loyola, 9, Cuenca
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Túneles de Alfonso VIII, Castilla La Manchan tiedemuseo ja Manganan torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Cuencan katedraali ja Los Tiradores ...

   Hotel Torremangana42 €

   Hotel Torremangana42 €
   Hotel Convento del Giraldo

   Hotel Convento del Giraldo

   Calle San Pedro 12, Cuenca
    4.0 kautta 5.0
     
     

    Cuencan katedraali, Cuenca Museum ja Museo Diocesano sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. San Pedron kirkko ja Castilla La Manchan tiedemuseo ...

    Hotel Convento del Giraldo105 €

    Hotel Convento del Giraldo105 €
    Rusticae Hotel Posada San José

    Rusticae Hotel Posada San José

    Calle Julian Romero, 4, Cuenca
     2.0 kautta 5.0
      
      

     San Pedron kirkko, Cuencan katedraali ja Museo Fundación Antonio Pérez sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostalista. Cuenca Museum ja Museo Diocesano ...

     Hotel Exe Cuenca

     Hotel Exe Cuenca

     Avenida de Juan Carlos I, s/n, Cuenca
      4.0 kautta 5.0
       
       

      Los Tiradores, Túneles de Alfonso VIII ja Castilla La Manchan tiedemuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevastas hotellista. Manganan ...

      Hotel Exe Cuenca41 €

      Hotel Exe Cuenca41 €
      Hostal Avenida Cuenca

      Hostal Avenida Cuenca

      Calle Carretería, 25, 3 planta, Cuenca
       2.0 kautta 5.0
        
        

       Los Tiradores ja Túneles de Alfonso VIII sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostalista. Castilla La Manchan tiedemuseo ja Manganan torni ovat ...

       Hostal Avenida Cuenca33 €

       Hostal Avenida Cuenca33 €
       Alojamientos la Moneda de Huecar

       Alojamientos la Moneda de Huecar

       Moneda, 44, 16001, Cuenca
        3.0 kautta 5.0
         
         

        Túneles de Alfonso VIII ja Los Tiradores sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. San Pablo Footbridge ja Cuenca Museum ovat myös ...

        Alojamientos la Moneda de Huecar49 €

        Alojamientos la Moneda de Huecar49 €
        Hospederia de Cuenca

        Hospederia de Cuenca

        C/ San Pedro 27, Cuenca
         2.0 kautta 5.0
          
          

         San Pedron kirkko, Museo Fundación Antonio Pérez ja Cuencan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostalista. Cuenca Museum ja Museo Diocesano ...

         Hospederia de Cuenca64 €

         Hospederia de Cuenca64 €
         Hotel Leonor de Aquitania

         Hotel Leonor de Aquitania

         Calle San Pedro, 60, Cuenca
          3.0 kautta 5.0
           
           

          San Pedron kirkko ja Museo Fundación Antonio Pérez sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Cuencan katedraali ja Cuenca ...

          Hotel Leonor de Aquitania38 €

          Hotel Leonor de Aquitania38 €
          Hostal Buenavista

          Hostal Buenavista

          Calle Buenavista, 2, Cuenca
           2.0 kautta 5.0
            
            

           Los Tiradores, Túneles de Alfonso VIII ja Castilla La Manchan tiedemuseo 3 kilometrin päässä tästä hostalista. Manganan torni ja Cuencan katedraali ovat myös ...

           Hostal Buenavista45 €

           Hostal Buenavista45 €
           Kartta

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.