Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.

Suosituimmat Dubai hotellit

152 €
Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 East Crescent Road, Dubai
Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaventure Waterpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 361 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
263 €
Raffles Dubai

Raffles Dubai

5.0 kautta 5.0 Sheikh Rashid Road, Wafi, Dubai
Raffles Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Wafi City -ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 252 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
156 €
Fairmont The Palm

Fairmont The Palm

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, Dubai
Fairmont The Palm on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 381 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
The Canvas Hotel Dubai - MGallery

The Canvas Hotel Dubai - MGallery

5.0 kautta 5.0 23, Kuwait Street, Port Rashid, Dubai, Dubai
The Canvas Hotel Dubai - MGallery on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubain museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 164 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
121 €
JW Marriott Marquis Hotel Dubai

JW Marriott Marquis Hotel Dubai

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Business Bay, Dubai
JW Marriott Marquis Hotel Dubai on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Safa-puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 14 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1608 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
212 €
Jumeirah Mina A Salam

Jumeirah Mina A Salam

5.0 kautta 5.0 Madinat Jumeirah, Al Sufouh Rd, Dubai
Jumeirah Mina A Salam on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 292 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
Park Hyatt Dubai

Park Hyatt Dubai

5.0 kautta 5.0 Port Saweed, Dubai
Park Hyatt Dubai on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Tennis Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 6 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 223 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
382 €
Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach

Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Road, Dubai
Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jumeirahin arkeologinen alue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 237 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
1,165 €
Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab Jumeirah

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Beach Road, Dubai
Burj Al Arab Jumeirah on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burj al-arab. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 202 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

Romanttiset hotellit – Dubai

Harva valittaa suhteensa olevan liian romanttinen. Romantiikan puute sen sijaan huojuttaa kaikkia suhteita ainakin joskus, ja usein vakavin seurauksin. Onpa suhteesi sitten vasta puhkeamassa kukkaan tai jo kypsemmässä iässä, parhaiten huolehdit siitä viemällä kumppanisi säännöllisesti romanttiselle matkalle. Vaikka myös matkan kohde on syytä valita huolella, vähintään yhtä tärkeää on valita majapaikaksi mahdollisimman romanttinen hotelli.

Myös kohteeseen Dubai matkustetaan usein romanttisella mielellä. Erityisen paljon kohteen Dubai romanttiset hotellit houkuttelevat häämatkalaisia ja suhteeseen uutta kipinää etsiviä pareja, jotka molemmat toivovat tietysti matkan pysyvän muistissa vähintään eliniän. Näin voi myös käydä – täällä jos jossain rakkaus on aina ilmassa. Ilman pientä suunnittelua reissuun ei kuitenkaan kannata lähteä.

Parhaiten romanttinen loma kohteessa Dubai onnistuu, kun varaat sen ajaksi lumoavan kauniin majapaikan. Erityisen romanttisia ovat pienet hotellit, joissa kaikki on mietitty nimenomaan pariskuntia varten. Olennaisimpia ovat hotellin sisustus ja ruoka- ja juomatarjonta. Ensin mainitun tulisi tietysti olla mahdollisimman tunnelmallinen, mutta myös toimiva; jälkimmäisten tulisi olla tasokkaita, ja niitä tulisi saada myös huoneeseen. Monien mielestä lomaa ei voi kutsua romanttiseksi, ellei siihen sisälly ainakin yksi sängyssä nautittu samppanja-aamiainen. Kaavamaista ehkä, mutta eipä siitä haittaakaan ole.

Kohteen Dubai romanttinen hotellipaketti voi tuoda teidät myös verrattain suureen ketjuhotelliin. Niiden etuna on etenkin laaja huonetarjonta sekä kattavat palvelut. Erityisen upeita ovat suurten hotellien sviitit, joista valtaosa on tietysti suunniteltu nimenomaan pariskuntia varten. Kannattaa kuitenkin huomata, että sviittien hinnat ovat aina verrattain korkeita, joten ainakaan sokkona sitä ei kannata valita – edes hääyöksi.

Helpoiten romanttinen majoitus kohteessa Dubai löytyy sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä ruudullesi edullisimmat vaihtoehdot ja hinnat. Ennen hotellien tarkempaa vertailua tuloksia kannattaa yleensä rajata hakusivun vasemmassa laidassa olevien merkintäruutujen avulla. Niillä voit rajata näkyviin vain esimerkiksi tiettyyn hintaluokkaan kuuluvat tai tietyllä alueella sijaitsevat majapaikat. Jos saavutte paikan päälle lentäen, kannattaa huomioida myös lento+hotelli-paketit. Niissä lennon ja majoituksen yhteishinta on aina huomattavan edullinen. Kiinnostuitko? Tarkista parhaat vaihtoehdot jo tänään!

Viimeisimmät Dubai hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.