Fornebu matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Fornebu:

THE THIEF
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Clarion Hotel The Hub
Comfort Hotel Karl Johan
First Hotel Millennium

Fornebu – Lennot ja hotelli

Onko Fornebu haaveittesi lomakohde? Kokenut ebookers-tiimi haluaa toteuttaa unelmasi hotellihuoneista lentolippuihin ja autonvuokrauksesta opastettuihin kierroksiin.

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä saat alennusta parhaimmillaan jopa 7.6%.

Onko unelmiesi täyttymys nukkua satiinilakanoissa ja ruokailla kattoterassilla? Sehän järjestyy! Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500000 majoitusliikettä, joiden joukosta löydät helposti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Me teemme kaikesta mahdollista.

Epäröitkö vielä? Tiimimme tarjoaa sinulle mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos saat jostakin paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, takaamme, että vastaamme siihen palauttamalla erotuksen. Miksi vielä epäröisit?

Nauti hetkestä! Hyödynnä mahdollisuudet ja kaiva passi laatikosta. Jännittävät elämykset odottavat sinua kaukaisissa maissa, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä täysillä. Varausehtoja sovelletaan.

Fornebu – Matkat

Oslo on paljon enemmän kuin kuin sen vilkas keskusta. Esimerkiksi Fornebu on tutustumisen arvoinen kaupunginosa. Pääkaupunkia kutsuu kodikseen melkein 600 000 ihmistä, joten olet varmasti kohdannut heistä useita ennen kuin on aika palata kotiin. Missä ilmansuunnassa sijaitsee Fornebu? Jos lentokenttäsi on Gardermoen, etsi vapaa taksi, pinoa matkatavarasi sen takakonttiin ja aja sen kyydissä 40 km lounaaseen. Jos saavut keskustasta, suuntaa 7 km länteen.

Tämä kaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista tekemistä, varsinkin lähellä kohdetta Fornebu. Mielenkiintoisimpien nähtävyyksien valitseminen voi olla haastavaa, mutta Kuninkaanlinna ja Oslon oopperatalo ovat kaksi ehdottomasti näkemisen arvoista kohdetta. Unohtumattomat kohteet, kuten Munch-museo ja Viikinkilaivamuseo ovat myös lähelläsi. Jos haluat uudenlaisen perspektiivin kaupunkiin, vietä aikaa läheisissä kaupunginosissa, joihin kuuluu Lysaker ja Stabekk, jotka molemmat ovat tutustumisen arvoiset.

Etkö millään jaksa odottaa näkeväsi kohteen Gustav Vigelandin veistospuisto? Se sijaitsee ainoastaan 5 km koilliseen, joten tälle ikoniselle nähtävyydelle on helppoa saapua kohteesta Fornebu.

Kaupungin keskusta houkuttelee matkailijoita loputtomista syistä. Kansallisgalleria ja Kon Tiki -museo ovat vain kaksi loistavaa syytä vierailla siellä. Myös Frognerin puisto ja Nobelin rauhankeskus ovat kiinnostavia kohteita.

Houkutteleeko paikalliseen kulttuurielämään perehtyminen? Tässä muutama erinomainen kohde: CAK - Center for Afrikansk Kulturformidling, Mini Bottle Gallery, Bygdelagssamskipnaden ja Pushwagner-galleria.

Vigelandin museo, Henie Onstad -taidekeskus, Nykytaiteen museo ja Kansainvälinen lastentaiteen museo ovat ihanteellisia pakopaikkoja, joissa voit nähdä paljon inspiroivaa taidetta. Näiden gallerioiden kokoelmiin tutustumiseen kannattaa varata reilusti aikaa. Kun olet nähnyt kaiken haluamasi, poikkea vaikkapa tunnelmalliseen kahvilaan pohtimaan kaikkea näkemääsi.

Toisinaan merkittävimmät näyttelyesineet vaikuttavat eniten, joskus taas jostakin syrjemmältä löytyvä tuntemattomampi esine. Fram-museo, Norjan vastarintamuseo, Sporveismuseet Vognhall 5 ja Norsk Tryllemuseum tarjoavat runsaasti molempia.

Esityksiä edeltävä tunnelma on usein jännittynyt. Ota kohteeksi Kansallisteatteri, Norjalainen teatteri, Oslon konserttitalo ja Oslo Nye Teater ja voit viettää unohtumattoman illan.

Lapset ovat loistavia seuralaisia – varsinkin, jos heidät viedään hauskoihin paikkoihin! Tällaisia voivat olla esimerkiksi Kansalliskirjasto ja Cinemateket, joissa päivä kuluu leppoisasti perheen kanssa.

Kun aurinko paistaa ja taivas on kirkkaansininen, on ihanaa hengittää raitista ilmaa ja suunnata luontoon rentoutumaan. Tähän tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden Palace Park (puisto), Langøyene, Hovedøya ja Kalvoyan saari.

Joskus kaupoissa pyöriminen on myös yksinkertaisin tapa saada vähän käsitystä uudesta paikasta. Oslo City Shopping Centre (ostoskeskus), Byporten-ostoskeskus, CC Vest -ostoskeskus ja Sandvika Center ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Läheiset historiasta kertovat paikat antavat syvällisemmän ymmärryksen alueen mielenkiintoiseen menneisyyteen. Akershusin linna, Aker Brygge (ostoskeskus), Oslon kaupungintalo ja Henrik Ibsen -museo ovat vaikuttavia.

Oslon tuomiokirkko, Haslumin kirkko, Risin kirkko ja Ullernin kirkko voivat kertoa paljon tämän alueen henkisestä elämästä ja näissä nähtävyyksissä kannattaa vierailla olitpa sitten uskonnollinen tai et.

Riippumatta siitä, kannatatko tiettyä joukkuetta vai haluatko vain päästä seuraamaan jännittävää ottelua paikan päälle, peli Ullevaal-stadion -stadionilla on ehdottomasti koettava. Varaa siis liput äläkä arastele huutokuoroon liittymistä, etenkään jos kentällä ovat kotijoukkueiden Norjan maajoukkueen ja Valerenga Fotballin sankarit.

Halvat meno-paluu lennot Fornebu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.